Незнам дали е за тук,но съм мъртъв вече
Модератор: Общи модератори
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
acer написа:2 книги съм чел през живота си, първата беше под игото щот майка ме накара преди много годиниВтората беше Алхимикът от пауло коелю, 150 страници е и се е чете на един дъх за ден- силно ти я препоръчвам!!! показва сложните неща по един доста елементарeн начин
"Алхимикът" е силно надценен... но като не си чел нищо друго, няма как да го знаеш, разбира се.
arkys, горе главата. Има само един начин да се задържиш на пътя на живота и той е да намериш причината в себе си. Това вероятно е най-опасния капан на любовта... да започнеш да живееш заради другия. Което не е правилно, защото всеки си има собствени мечти и цели, които преследва и които осмислят живота му. И любовта не трябва да пречи на това. Спомни си твоите и ще си стъпиш отново на краката.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Брато я горе главата... И аз се разделих с приятелката ми и сега на морето знаеш ли колко ми е добре
Научил съм едно нещо в тоя живот , че за жена не трябва да се тормозя каквото и да става... 2 сериозни връзки за по 3 години - не съм изневерил ... не съм направил нищо нередно и накрая всичко завършва с раздяла... аз съм много влюбчив човек и много страдах от това но успях да се науча да не ми пука особенно много .... просто живота продължава , горе главата ... Стягай се , вземай се в ръце и си оправи нещата.. и аз бях вързан с апартаменти ... наеми и тн , но се оправих ... вместо да си слушаш песните ставай и действай...

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Жени под път и над път,важни са само семеиството,приятелите и колата!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
Nukem написа:Жени под път и над път,важни са само семеиството,приятелите и колата!
"....И КОЛАТА" мен това ме крепеше донякъде защото колата я имам горе-долу от как беше и жената.... на година и половина...
сега започнах да и обръщам повече внимание. мивчици, глезотийки и т.н.
Последна промяна boywalking на 02 Сеп 2009, 13:22, променена общо 1 път
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Жив си бре ,колега,щом теми пускаш
Иначе да знаеш-една врата се затваря-няколко други се отварят...

Иначе да знаеш-една врата се затваря-няколко други се отварят...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
X-citer написа:По-важното колегите са ти го казали.
Аз искам само да изгледаш едно 2 минутно клипче http://www.vbox7.com/play:9002d2db

Живота продължава, колега, знам, че ще кажеш-"Лесно Ви е отстрани", но сам ще го разбереш след време!Сега си длъжен да осмислиш за какво всъшност се разделяте(ако се случи)и точно кой е крив, казваш "заради една интрига", ако се обичате достатъчно вижте колко истина има в интригата, пък и всеки греши!
Понякога се налага да се прощава ин дъ нейм ъф лоооф....!

Успех и горе главата и в двата смисъла...!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ако момичето си е заслужавало и е имала акъл в главата, след някоя и друга седмица сама ще те потърси, ще си имате един дъъълъг разговор и чак тогава можеш да погребваш или да възкресяваш каквото и да било.
Стискаме ти палци, още нищо не е свършило окончателно
Стискаме ти палци, още нищо не е свършило окончателно

Si non confectus, non reficiat.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Един мой приятел също се раздели с приятелката, бяха заедно близо 4 години. Мислех, че много тежко ще го понесе смисъл че ще прави глупости заради нея, но на 2рата седмица след раздялата им, като ми се обади...беше един ведър, в добро настроение....чак си помислих, че са се сдобрили.....но просто.....KEEP WALKING
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
бавно-неусетно дори тук се очертава:
форум на разлюбените..
всичко прецаках....
/тази е с щастлив край/..поне за момента...
Ехх.. пак интриги... какво искат жените?
/тази пък е като някаква жалба-неясна обаче/...
Tъпа шефка ужасен проблем
/тази е шедьовар/ на самодейноста....
така,че:
който не ги е чел-той не знае...
arkys-сметам като ги изчетеш ще ти размине...
щот ако не е тая-ще са десет други....

форум на разлюбените..
всичко прецаках....
/тази е с щастлив край/..поне за момента...
Ехх.. пак интриги... какво искат жените?
/тази пък е като някаква жалба-неясна обаче/...
Tъпа шефка ужасен проблем
/тази е шедьовар/ на самодейноста....
така,че:
който не ги е чел-той не знае...
arkys-сметам като ги изчетеш ще ти размине...
щот ако не е тая-ще са десет други....

قوة الإرادة
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
"....И КОЛАТА" мен това ме крепеше донякъде защото колата я имам горе-долу от как беше и жената.... на година и половина...
сега започнах да и обръщам повече внимание. мивчици, глезотийки и т.н.
Мен в момента само тя ме радва,каквото изкарам отива за нея и досега не ме е оставяла!Всички ми викат че съм луд ама аз си я гледам като детенце!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Рядко се съгласявам с колегата,ама в случая на 100 процента...Мишу написа:има само 1 лек яко жени чат пат нешо ......... и акохол и за 3 месеца и на улицата да я видиш ще ти е все тая ,жени колко искаш мене като ми го казваха аз виках ааааа не е така тя е единствена па са си викам ..
Даже 3 месеца са много мисля

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Съветите ви ми дават много сили,благодаря за което.Но е гадно,знам какъв човек ще загубя и знам че 90% съм виновен аэ,но тя е категорична-до тукМного грешки съм правил и много ме е търпяла,но мисля че ако има любов и чувства,всичко ще се нареди.Поне аз така смятам.И брак и предложих преди година и нещо и мечтите ни се разбиват малко по малко.Просто изгуби вярата си в мен.А искам да и покажа че греши.И аз съм грешал,но не е било със цел.Много си я обичам и искам да и дам цялото щастие на земята
Последна промяна arkys на 10 Сеп 2009, 15:33, променена общо 1 път
Обичай ближния,ближи обичания!!!
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Незнам защо си мисля, че най-големият проблем е това че оставаш без работа и на квартира, а не без нея!
Голкото и грубо да прозвучи... тя ли плащаше разходите?
Сега ли се сети че си без работа, като няма с какво да си платиш квартирата?
Голкото и грубо да прозвучи... тя ли плащаше разходите?
Сега ли се сети че си без работа, като няма с какво да си платиш квартирата?
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
Според мен не се надявай излишно, а продължавай напред. Доверието се гради бавно и трудно, но много бързо се губи, а веднъж загубиш ли го е почти невъзможно да си го върнеш, поне както е било преди. Успех.