Успех на всички!
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- kalin_orela_80
- Потребител
-
- Кара: 1998 Е38 740i
Благодаря Колега,ще се възползваме от поканата , само да ми кажеш мястото?
Пазарджик го знам,имам 4 години стаж в Механото.
V8 Power!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Тия верно ако са такива бастуни спокойно може тънко да ги провокирате и да ги погнете с адвокат - гаранция че ще правят нагар на гащите всеки път, когато ви видят. Не им се давай! Много се изкефих на разказа ти, личи си, че си истински фен, но е и кофти когато такива тупани правят подобни мизерии.
Si non confectus, non reficiat.
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Колега нали знаеш после какви разправий са по съдилища и т.нТромавата система.....иии накрая може и да спечели ама ще е след 1-2 години със сигурност.

"...просто някакво си ченге,намерило пролука в Системата,и промъкнало се там преди няколко години на държавната си мижава работа,която ако имаш поне малко акъл , а не само една гънка в мозъка и тя да ти е от фуражката,можеш да разбереш , че с тази професия ти оставаш без приятели"
.....с такова отношение към полицията, не се чудя защо има анархия по пътищата и извън тях.
.....с такова отношение към полицията, не се чудя защо има анархия по пътищата и извън тях.

- kalin_orela_80
- Потребител
-
Колега kusho , в темата си най-отдолу съм упоменал , че визирам двамата КОЛЕГИ а не цялата полиция,макар съм сигурен че те не са единствените!
Благодаря!
Благодаря!
V8 Power!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
bmw520i5063 написа:Колега нали знаеш после какви разправий са по съдилища и т.нТромавата система.....иии накрая може и да спечели ама ще е след 1-2 години със сигурност.![]()
Не е важно какви разправии са и колко време ще отнеме - важното е, че тиквите ще разберат, че си се заял сериозно. Ако си мислиш, че и тях не ги проверяват за висящи дела или производства...

Si non confectus, non reficiat.
- kalin_orela_80
- Потребител
-
Благодаря на всички за бързите отговори!
Не искам да се занимавам със съдилища,дела и т.н.
МОЛЯ, Модераторите да заключат темата и даже да я изтрият,тъй като не съм искал да всявам смут във форума,така и да развалям отношенията между нашето БМВ общество и органите на реда.
Нещото,което ме накара да напиша темата,беше това колко сме безпомощни , когато властта е дадена на хора,които мислят само за себе си,собствените си облаги и имат проблеми с правописа.
Не съм искал да обидя никого,ако съм го напаравил - приемете извиненията ми!
Не искам да се занимавам със съдилища,дела и т.н.
МОЛЯ, Модераторите да заключат темата и даже да я изтрият,тъй като не съм искал да всявам смут във форума,така и да развалям отношенията между нашето БМВ общество и органите на реда.
Нещото,което ме накара да напиша темата,беше това колко сме безпомощни , когато властта е дадена на хора,които мислят само за себе си,собствените си облаги и имат проблеми с правописа.
Не съм искал да обидя никого,ако съм го напаравил - приемете извиненията ми!
V8 Power!
Извинете ме за спам-а, обаче забелязвам, че изтрити теми вече няма, има само заключени. Какво става?kalin_orela_80 написа:МОЛЯ, Модераторите да заключат темата и даже да я изтрият,тъй като не съм искал да всявам смут във форума,така и да развалям отношенията между нашето БМВ общество и органите на реда.
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Писах ти на ЛС да не спамим тукkalin_orela_80 написа:Благодаря Колега,ще се възползваме от поканата , само да ми кажеш мястото?

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Ами миналата година един приятел изяде един шамар от полицай пред 6 човека бяхме по причина защо той преди два часа бил паркирал на забранено място. И на другия ден бяха при кадията с малкия чук и го осъди 1200 лв защото няма право да го удря а за нарушението е трябвало на място да напише акта а не два часа след това
Така че колега вървете при кадията тои да реши 

- kalin_orela_80
- Потребител
-
Не,колега.
Карахме си е гората,т.е. Donuts,Burnout и прочие,прибрахме се и след няколко дни бяхме ЗАплашени за оставане без книжки,а някои бяха и ИЗплашени!
Карахме си е гората,т.е. Donuts,Burnout и прочие,прибрахме се и след няколко дни бяхме ЗАплашени за оставане без книжки,а някои бяха и ИЗплашени!
V8 Power!
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
kusho написа:....с такова отношение към полицията
колега това отношение е породено от самата полиция нали се сещаш никой няма да почне да плюе безпочвено

75 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5