Ще спазвате ли ограниченията за пушене на обществени места?
Модератор: Общи модератори
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Забраняват тютюна, май ще разрешават марата 

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Ryapoff написа:Пушачите са обикновени хора - също като нас. Тази забрана не е създадена, за да се чувтсват те нещастни, че не могат да пушат, а да се чувстваме ние щастливи - че не ни тровят.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Ryapoff написа:Пушачите са обикновени хора - също като нас. Тази забрана не е създадена, за да се чувтсват те нещастни, че не могат да пушат, а да се чувстваме ние щастливи - че не ни тровят. А за пушенето - всеки има глава на раменете си(също като с пиенето, само че там малко е полезно).

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Аз па не пуша,и ще съм много доволен ако спрат да ме троват пушачите,само дето това няма да се случи
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
С носталгия гледам некви стари филми- човека влиза в болница на посещение и пали цигара в стаята.. на никой не му прай впечатление..
Като е забранено няма как да пуша в заведенията, но ще е много тегаво

Като е забранено няма как да пуша в заведенията, но ще е много тегаво

- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
Bogat-Beden написа:Не знам![]()
Зависи от размера на глобата

ПС: колега съжалявам за близкия ти

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Scott написа:Аз па не пуша,и ще съм много доволен ако спрат да ме троват пушачите,само дето това няма да се случи
+1

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
То дори и да се забрани пушенето на закрити места, много от хората пак ще намерят вратички... а и кой ще следи за спазването...
Реално може да се ограничи самото пушене с много високи цени на цигарите, ама в това не виждам смисъл - който иска да се трови - нека го прави (то има и дишащи лепило и шмъркащи кока - ама те не ми пречат). За пушенето на закрито - колегата е прав за пасивното пушене и съм ЗА забраната, но всички сме наясно какъв ще бъде ефекта - никакъв или минимален. Много са ми интересни и хората, които "ходят" в планината да се возят с лифт и да пушат горе на високото - абе то такъв си ни е народа... Аз лично не пуша, не намирам нито смисъл нито полза нито пък бих го правил за гъзария... и никой пушач не ми е дал смислен отговор относно това защо го прави - всички секат с "щот ме кефи" (не искам отговори) - виж за алкохола по-разбирам...
а за мери-то - там само да не шофират, иначе и без това цената не е малка и не са навсякъде тез пушачи, пък и казват помагало при глаукома.
Реално може да се ограничи самото пушене с много високи цени на цигарите, ама в това не виждам смисъл - който иска да се трови - нека го прави (то има и дишащи лепило и шмъркащи кока - ама те не ми пречат). За пушенето на закрито - колегата е прав за пасивното пушене и съм ЗА забраната, но всички сме наясно какъв ще бъде ефекта - никакъв или минимален. Много са ми интересни и хората, които "ходят" в планината да се возят с лифт и да пушат горе на високото - абе то такъв си ни е народа... Аз лично не пуша, не намирам нито смисъл нито полза нито пък бих го правил за гъзария... и никой пушач не ми е дал смислен отговор относно това защо го прави - всички секат с "щот ме кефи" (не искам отговори) - виж за алкохола по-разбирам...
а за мери-то - там само да не шофират, иначе и без това цената не е малка и не са навсякъде тез пушачи, пък и казват помагало при глаукома.