някой правил ли си е сам стелки за в колата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 05 Сеп 2009, 16:48

Toneloker написа:
bozukov_a написа:
boywalking написа:не е до евтиния... мен друга ми е идеята...

ако стане ще поствам снимки

Мхм,съгласявам се до някъде,но чак пък снимка. ;)
Освен ако е с някакво лого.
Ти какво точно имаш в предвид колега :?:

Може да иска да направи стелки с логото на бмв или на клуба.

Е че на тази идея какво и е лошото,аз лично съм за,но парите да отговарят на качеството.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 05 Сеп 2009, 18:36

vin_diesel написа:
BENZINO VN написа:
vin_diesel написа:не се излагаите ве с мокети балатуми и персиски изтривалки да ви светна малко в Чаиката на Тодор Живков която с много връзки щтях да изкарам от автопарка за нашата сватба беше цялата обшита в меча кожа лично отстреляна от него те тва е гъзария.П.С така е и не я изкарах за сватбата ни. Жената като е видя полудя ако бех е изкарал пък и беше 45 градуса без клима е чаиката и тая меча кожа майко мила примирихме се с Х5 :|

Бай Тошо не са ли го возили в Бенц Пулман Ландулет :roll: Пък може и Чайка да е имал :confused:
имал е дори още стоят над 15 автомобила

аз до колкото зная, мечата кожа е била използвана за зил-фургон, с който е пътувал на лов
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 05 Сеп 2009, 18:54

по околовръсното от разклона за симеоново посока черни връх има един специализиран магазин Карпет макс се казва там има много видове подови настилки, предлагат и обшивки, 2-3 вида бяха и са 2-3-4 лв. на линнен метър.

айде като приключих проекта постни снимки, че и моите оригиналните са почнали да се протриват и са позахабение
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 05 Сеп 2009, 22:28

Аз съм си правил .......
:comp: Невиждам какво и е на темата. много си е хубава казвам на колегите дето и се чудят. Чел съм десетки теми делеч по-глупави. Оригиналните стелки са 100+ незам коко....., което не е малко за средно е30-е34, е36 3000-4000 лв нали!!
Та по темата, В нашия случал правените стелки се оказват неудачни заради педала на газта. Трябва не само дебел мокет а и гумиран за да не се прегъват или пречупват. Моите изкараха година, после лявата се прегъна и нестава.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 05 Сеп 2009, 23:34

аз си напрайх от рифел много съм доволен :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 05 Сеп 2009, 23:53

BAYRON написа:Аз съм си правил .......
:comp: Невиждам какво и е на темата. много си е хубава казвам на колегите дето и се чудят. Чел съм десетки теми делеч по-глупави. Оригиналните стелки са 100+ незам коко....., което не е малко за средно е30-е34, е36 3000-4000 лв нали!!
Та по темата, В нашия случал правените стелки се оказват неудачни заради педала на газта. Трябва не само дебел мокет а и гумиран за да не се прегъват или пречупват. Моите изкараха година, после лявата се прегъна и нестава.

Става, става и въпроса не е в парите ;)
Просто има уникално луксозни мокети. После видях на mitaka7 стелките като почна да ги продава и бяха по-добри от всичко останало, което може да се намери.
Но прегъването не е никакъв проблем. Тези стелки си имат копчета. Даваш 10ина лв. в Дару и си взимаш чисто нови копчета и стелките си седят перфектно ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

Мнение от boywalking » 05 Сеп 2009, 23:57

за какво прегъване точно става на въпрос....
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

Предишна

Назад към Извън Темата