Кой на каква кола и къде се е учил?
Модератор: Общи модератори
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
За първи път на 14 години, Е36 316и... година и половина се учих на него да карам, след това го блъснах... половин година застой... след това пак почнах да го карам ...
Курсовете ги карах на Ауди А3....
Курсовете ги карах на Ауди А3....
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Първото ми подкарване на кола беше на 10г с фиат уно 900ссм, след това без книжка съм карал различни коли- москвич 408, опел кадетт Д, Аскона ц18не,/тези две си бяха мои/ поло 1.0, и още много други коли на приятели, бусове и тн. Но едва ли без книжка имам повече от 2000км.
- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
Предполагам че в скута на тати не се брои
иначе за първи път на 10 години на село с бмв Е30 325i. Според баща ми тогава бях дорасал сам да го карам, обаче мене ме тресе шубето и на едно място както си карах лекичко на 1-ва, трябваше да спра, обаче се обърках и вместо спирачка дадох газ и ефекта беше поразителен
Иначе книжка взех на 18 и колата беше ауди 80 1.6 дизел..

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Бях на 12 години когато братовчед ми ме научи да карам и се научих на Форд Ескорт RS след това карах пежо 405 на бащата и после на 16 години си взех Е34 М50Б20 а на курсовете пасат 

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
На 15 години на дядо на москвича страшна работа беше като му свикнах а и знаех къде крие резервния ключ 

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: Кой на каква кола и къде се е учил?
Ryapoff написа:Колеги, понеже форума се напълни с много безсмислени теми, реших да пусна една, която мисля, че ще стане интересна. Та въпроса ми е - кой на каква кола се е учил да кара, както и къде. Говоря за преди шофьорските курсове. Аре аз откривам темата - Лада 1500с, на черен път, понеже още имам доста до годините.
ПС: Забравих да попитам и на колко години? Аз ще споделя по надолу
Пич, що не си учиш уроците?? Погледни си двайсете страници безмислени поста, написани за норматив, и после говори за безмислените теми във форума. След още два месеца и 5-600 мнения ще почнеш да даваш съвети и в 'Е36' и хората ще ти вярват!??
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Имаше навремето таква тема..
Иначе аз -Форд ескорт 1,6 D
ама така и не се научих
Иначе аз -Форд ескорт 1,6 D
ама така и не се научих

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
До преди курсовете веднъж съм потеглял със Ауди 90 2.3 само веднъж, когато бях на 14.
И това е после на 18 годишна възраст... учебната беше А2 1.4и.
След курсовете карах А6 2.6 и един голф 3ка служебен от време на време. После 20ката... и така до ден днешен
Всъщност книжка взех преди 2 години, а 20ката преди година и половина 
И това е после на 18 годишна възраст... учебната беше А2 1.4и.
След курсовете карах А6 2.6 и един голф 3ка служебен от време на време. После 20ката... и така до ден днешен

E34, E38
- PLUX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E39 M5
Първо качване на кола - Рено Еспейс на 16. Курсовете на Вектра. Първа кола - Поло '89. Първа лична кола - BMW 520i! 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Междо 7-8 клас баща ми ми купи шкода 120Л(първата ми кола)да не му искам неговата(бесния опел) на вилата че му беше писнало
А преди това малко москвич и Опел Рекорд 2.2 с жокери-много вървеше!!!
Курсовете на джета и точно 4-5 дни след 18г си взех книжката и после се почна с камионите,ама това е друга история

Курсовете на джета и точно 4-5 дни след 18г си взех книжката и после се почна с камионите,ама това е друга история