с 1,5 за колко взимаха книжката?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 08 Сеп 2009, 3:11

абе аз пък съм слабичко момчура (елегантен :D ) и на 4 бири 0.44 миналата година като ме викнаха да духам направо истръпнах :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 08 Сеп 2009, 3:21

Пич в тоя форум няма един човек който да пие една бира и да кара, няма един човек който да превиши скоротстта, няма дрифтери или те ходат в гърция на писта (ако има такива). Въпроса ти не е за тук. Тук всички карат с 40 :*. А на твоя приател ако му е за първи път ще му я вземат за не повече от 6 месеца.

п.с. А и на моралистите ЕБЕТЕ СИ МАИКАТА. Казжам се Петко (Енжи ме познава от 2аег) ако некой има нещо да ми казва да не пише тук и да се прави на мъж а давайте на лс.
За мене в бг ЗДП не съществува поради факта че П (пътища няма). те това е от мене

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 08 Сеп 2009, 7:25

asasin18 написа:Пич в тоя форум няма един човек който да пие една бира и да кара, няма един човек който да превиши скоротстта, няма дрифтери или те ходат в гърция на писта (ако има такива). Въпроса ти не е за тук. Тук всички карат с 40 :*. А на твоя приател ако му е за първи път ще му я вземат за не повече от 6 месеца.

п.с. А и на моралистите ЕБЕТЕ СИ МАИКАТА. Казжам се Петко (Енжи ме познава от 2аег) ако некой има нещо да ми казва да не пише тук и да се прави на мъж а давайте на лс.
За мене в бг ЗДП не съществува поради факта че П (пътища няма). те това е от мене

:bchug: :drinking: Наздраве колега!
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 08 Сеп 2009, 9:05

asasin18 написа:Пич в тоя форум няма един човек който да пие една бира и да кара, няма един човек който да превиши скоротстта, няма дрифтери или те ходат в гърция на писта (ако има такива). Въпроса ти не е за тук. Тук всички карат с 40 :*. А на твоя приател ако му е за първи път ще му я вземат за не повече от 6 месеца.

е тва е приказка :bchug:

п.с. бе аз понякога пия две бири (в повечето случаи наливни) ама знам ли от тая тъпа бира колко ще покаже дрегера......тя и е водица ама знам ли :roll:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Сеп 2009, 9:16

ми да я земат!
като не разбират от дума - да му я земат!
за колкото-за толкова!
не всички спазват сички закони ,ма като ги фанат треа си понасят мъжки наказанието.
а "убиеца на 18 души"- леко бе, колега! то и на ЛС не боли.... :mhihi:

п.с. 1,5 си е бая пиене от където и да го погледнеш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Сеп 2009, 9:32

SKISA написа:ми да я земат!
за колкото-за толкова!
не всички спазват сички закони ,ма като ги фанат треа си понасят мъжки наказанието.

ти на 3 водки бая пиене ли викаш? :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Сеп 2009, 9:47

vicho написа:
SKISA написа:ми да я земат!
за колкото-за толкова!

ти на 3 водки бая пиене ли викаш? :mhihi:

3 водки за 1,5промила може ти да ги напраиш с малката дупара на 50 кила живо месо! за 1,5 нормалните мъже им треа кило и канче!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 08 Сеп 2009, 9:51

Ае пичове, ко се стягате незнам. Не живеем в Америка, дори не в Европа. Пийте и карайте смело. Ебе ти им майката на тия дето ви казват да не го правите. Поради горните прични, няма нито да влезете в затвора, нито ще платите някакви големи пари. Най-много да ви земат книжката за някакъв период там, голям прас, че си карате без книжка, по-внимателно и нема а ви фанат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 08 Сеп 2009, 9:55

Ей много изтрещял народ има.......

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 08 Сеп 2009, 9:57

Доволно изтрещял нярод. И аз преди гледах по- либерално на пияндетата зад волана, докато един олигофрен с 3.5 промила едва не мина отгоре ми. Уж е BMW форум, уж пишат хора, в чиито джобове има поне 3 лева за такси, пък дискутираме колко ще ни одрусат, дето сме карали пияни?! :werd: Книжка се връща, човешки живот-НЕ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 08 Сеп 2009, 10:28

saleen написа: Уж е BMW форум, уж пишат хора, в чиито джобове има поне 3 лева за такси, пък дискутираме колко ще ни одрусат, дето сме карали пияни?! :werd: Книжка се връща, човешки живот-НЕ!

Батко, ти луд ли си уе, три лева не съм виждал откак излязох от 33 снощи. Па там нали знаеш, че само баровците ходят, та си похарчих сичките 10лв. за 4 големи Джонита. Оня ден дадох 30 леа за нова престилка на Е30ката, 5 леа за едно шпрейче да я боядисам как си требе, а и брат ми ме помоли за 50 да си смени гумите на иската, че нещо се въртел като изоглавен на едно място. Са иска да си купи Дебица гуми, та да връти пак пред кварталните кифли в Обеля 17.

Три лева нанайси, тука се навъдиха толкова "играчи", че ми се повръща по някой път като им видя смешните писания и опити за мерене на е-пи*ки.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 08 Сеп 2009, 10:49

Elesar74 написа:Ае пичове, ко се стягате незнам. Не живеем в Америка, дори не в Европа. Пийте и карайте смело. Ебе ти им майката на тия дето ви казват да не го правите. Поради горните прични, няма нито да влезете в затвора, нито ще платите някакви големи пари. Най-много да ви земат книжката за някакъв период там, голям прас, че си карате без книжка, по-внимателно и нема а ви фанат.

Бях забравил, че половитана от вашия град карат без книжки, а полицаите пият повече от всички останали взети заедно. И после като се натресете някъде почвате да плачете.

Я стига глупости. Пили и го хванли, ами да го гуха, който го е страх от мечки не ходи в гората.

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 08 Сеп 2009, 10:57

къв е извода ,една биричка да ти е мирна главата :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 08 Сеп 2009, 11:00

vladuicho написа:къв е извода ,една биричка да ти е мирна главата :D

Ако колата ти е с каско даже и 1 биричка не е препоръчително ;) , иначе застрахователите вадят следният лаф: " За полицията може и да не си пил, но за нас-си!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 08 Сеп 2009, 11:16

saleen написа:
vladuicho написа:къв е извода ,една биричка да ти е мирна главата :D

Ако колата ти е с каско даже и 1 биричка не е препоръчително ;) , иначе застрахователите вадят следният лаф: " За полицията може и да не си пил, но за нас-си!"

E те тия застарахователите се чудят само как да не дадат пари така, че това им е добре дошло.
Иначе като караш по добре и без 1 биричка няма да се умре от това. Аз като пия по 2-3 бири и през ноща ставам, да пия вода все едно съм на кило ракия. До колкото знам в бирите май слагат и спирт :evil:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата