Некачествен ремонт на колата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 08 Сеп 2009, 7:49

titto написа:
cherveia написа:Ако ме питаш мен н ее занимаваи с глипости а просто му нпарави анти реклама ако е възможно и така
....или "коктейл Молотов"! :winky:

kalanak написа:Колеги по принцип мога да отида и да го пребия от бой но мисля че нее това начина.

Колега, май не можеш да го бийнеш щом се вайкаш тук....или вярваш, че агенции и данъчни ще ти помогнат!?
Иначе да го беше сгащил и да му стоиш на главата докато го направи като хората и сложи нов подкалник, все пак пара си дал!?

Коктейла е по добрия вариант, щот ако го биеш ще знае кой е бил и може или отмъщение да търси или да вземе да се жалва на куките :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Сеп 2009, 8:35

не бе,вземи един гранатомет...или го кастрирай,че да не се раждат такива идиоти...

какви глупости пишете,коктейли "молотов" и др.
Отиваш директно в полицията и обясняваш че не ти е извършил качествен ремонт,както и е отказал да ти даде какъвто и да е документ,със същите твърдения се меткаш в комисията за защита на потребителите и сезираш данъчните,вервай ми ,ше го разпорят и ще върне парите дето ти е взел и то в рамките на месеца,в момента всички институции се правят че работят и такива дребни риби най-яко ги коват

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 08 Сеп 2009, 9:14

Комисията за защита на потребителите РАБОТИ!!!
Използвай я, ще му разкажат играта от проверки!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 08 Сеп 2009, 11:38

Преди 8 месеца комисията за защита на потребителите със сигурност не работеше. Сега ако се е разработила ... хубаво.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 08 Сеп 2009, 12:27

Колега, предполагам на повечето от нас са се случвали подобни неща.
Намираш си едни добри механици и един добър жичкаджия (също много важно) и си ходиш само при тях. Естествено първо някой трябва да ти ги препоръча, вероятно и някои от сервизите, рекламирани тук са също добри. Успех

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 08 Сеп 2009, 20:41

Е.Димитров написа:не бе,вземи един гранатомет...или го кастрирай,че да не се раждат такива идиоти...

Отиваш директно в полицията и обясняваш че не ти е извършил качествен ремонт,както и е отказал да ти даде какъвто и да е документ,със същите твърдения се меткаш в комисията за защита на потребителите и сезираш данъчните,вервай ми ,ше го разпорят и ще върне парите дето ти е взел и то в рамките на месеца,в момента всички институции се правят че работят и такива дребни риби най-яко ги коват

Ти май никога не си пробвал това дето го пишеш ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 09 Сеп 2009, 0:14

Dimo написа:
Е.Димитров написа:не бе,вземи един гранатомет...или го кастрирай,че да не се раждат такива идиоти...

Вярно е,но от поне 2-3 години спрях да се бия по улиците и се опитвам да водя живот на европеец :mhihi:

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 09 Сеп 2009, 1:46

чукни жена му .. хем повдига самочувствието. :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 09 Сеп 2009, 8:16

Е.Димитров написа:
Dimo написа:

Вярно е,но от поне 2-3 години спрях да се бия по улиците и се опитвам да водя живот на европеец :mhihi:

Значи си останал с грешно впечатление от мен. Аз също не ходя да се бия по улиците, обикновено изпробвам законовите начини да го вкарам на който трябва, но когато те се изчерпат, трябва да се премине към по брутални методи, за да може крадливите индивиди да се сетят, че ако държава няма или я боли фара за нас, има и друг вариант за решаване на проблема и той е по лошия.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 09 Сеп 2009, 8:42

Dimo написа:
Е.Димитров написа:
Dimo написа:

Значи си останал с грешно впечатление от мен. Аз също не ходя да се бия по улиците, обикновено изпробвам законовите начини да го вкарам на който трябва, но когато те се изчерпат, трябва да се премине към по брутални методи, за да може крадливите индивиди да се сетят, че ако държава няма или я боли фара за нас, има и друг вариант за решаване на проблема и той е по лошия.

Найстина е доста сложен казус...защото и аз дълбоко в себе си съм привърженик на по-брутални мерки...особенно към мангасари,наркомани и разни крадливи буклучета....мразим и дрифтъри по улицата ....абе е*бало си е м.....

Потребител
Аватар
Кара: 4

Мнение от mejdupraznika » 09 Сеп 2009, 8:46

:help: Колега незнам как си се стърпял до сега, да бях му подпалил сервизчето до сега.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 09 Сеп 2009, 13:28

Не знам дали е нужно да се започва война, в буквалния смисъл, по този повод. Според мен не си заслужава да се стига до физическа саморазправа с такива елементи. Ако няма възможност да им се въздейства по някакъв цивилизован начин, какъвто е и антирекламата тук, и на други места, то по- добре не се занимавайте с глупости. И като стана въпрос за майстори, да питам. Защо няма една важна тема, в която да се поместват отзиви от майсторите, където човек като влезе, да знае къде да ходи/ не ходи?
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 09 Сеп 2009, 13:49

bigmurzi написа:чукни жена му .. хем повдига самочувствието. :mhihi:

Определено тошко знае как :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalanak » 09 Сеп 2009, 21:39

Първо жена му е супер грозна :D поне според мен тя ми върна колата.Второ вече ми мина яда за съжаление.Но със сигурност във времето ще му спретна някой номер да се научи че тия работи не са добри :)

Предишна

Назад към Извън Темата