bmw e38 725tds или е36 м3 3.2
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
_65536_kb_sec_ написа:iliew написа:Колеги че какво е толкова скьпо на е31?Все пак мисля че имат много прилики сьс е32та!А и двигателя не е нещо различно!Може и да бьркам,приемам всякакви мнения предложения информация!Иначе 8ка има невероятна визия,поне според мен!
правилно го мислиш - окачване от Е32, електрониката и тя е като Е32 с леки примеси от Е36 и Е38, мотора си е чисто М60, на което не виждам какво му е специалното или скъпото. А за капак е и икономично със спокойно каране, който каже че М60 не е икономичен или лъже или е карал някое утрепано М60.
Това имах в предвид и аз колега,така че може и да не е толкова скьпо!Лошото е че 840 са малко по скьпи от 850,сигурно заради годината на производство!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
iliew написа:_65536_kb_sec_ написа:iliew написа:Колеги че какво е толкова скьпо на е31?Все пак мисля че имат много прилики сьс е32та!А и двигателя не е нещо различно!Може и да бьркам,приемам всякакви мнения предложения информация!Иначе 8ка има невероятна визия,поне според мен!
правилно го мислиш - окачване от Е32, електрониката и тя е като Е32 с леки примеси от Е36 и Е38, мотора си е чисто М60, на което не виждам какво му е специалното или скъпото. А за капак е и икономично със спокойно каране, който каже че М60 не е икономичен или лъже или е карал някое утрепано М60.
Това имах в предвид и аз колега,така че може и да не е толкова скьпо!Лошото е че 840 са малко по скьпи от 850,сигурно заради годината на производство!
еми тогава си направи сравнение 750 и 740 за да видиш същите неща - скъпи 40-ки и евтини 50-ки. Просто V12 си е мотор за събота и неделя да му се порадваш, докато V8-ka е по икономичен и много по практичен а има г/д същите коне върви по подобен начин.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
е36 2.5 тдс с джанти от 840 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- The Stig
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '00 e39 530dA
- Мечтае да кара: самолет
alx написа:ще прозвучи малко като "крилце или кълка?" ама....
канапе или скалпел?
човек има фази на живота... понякога му се иска канапе, понякога скалпел...
точно! Двете коли от бартера са коренно различни. Колега, никой не може да ти каже какво искаш. Нали за тва сме мъже - да ни е ясно какво желаем! Моят съвет е да вземеш м3-то, ако можеш да го поддържаш. Все пак вече си се понарадвал на 7ака. Просто ей така, за разнообразие
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Човеко ти кара ли ///М 3-ката, имаш ли идея как се кара кола 321к.с с тези килограми на купето и как няма нищо общо с 725 тдс. Аз съм карал 740 на купе Е38 и новата 730 и уви само съм се возил в ///М3 Е36 и ///М3 Е46. Нямат нищо общо тези коли. ///М3-ката е за хора, които имат страст към скоростите и дрифта, хора, които имат достатъчно опит зад волана на подобна машина. 725 ТДС? Имаш целия комфорт и здравина на Е38, едно от най-сполучливите БМВ-та в историята и своевременно 150кс.
Според мен си купи по-мощна 7-ца и кротни:) Това че си 2 метра далеч няма да ти е грижата в 3-ката, по скоро като изпревариш няколко пъти с вратите без да искаш ...
Според мен си купи по-мощна 7-ца и кротни:) Това че си 2 метра далеч няма да ти е грижата в 3-ката, по скоро като изпревариш няколко пъти с вратите без да искаш ...
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Човек , не знам какво му мислиш още метай се на Е31-чката
Поне аз така бих направил веднага

Поне аз така бих направил веднага

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- iliew
- ентусиаст
-
Да отбележа че 3та която ми се предлага е десначка с анг. номера!Искам да изчакам само да видя какви закони ще измислят нашите управници за да компенсират акцизите,еко такси ли ще има или нещо друго!Това е основното което ме спира да действам и да взема един от изброените автомобили!
Давам първобитен пример.
Брат ми е 190 на 100. Караме заедно - аз с Е39ката пред него, той с Е46 2004 година спорт пакет с рекаро и някакъв 330 Д мотор. Пътувахме да снимаме рекламата на еврофутбол с ония келеши дето се фащат за макарите на автобусната спирка. След точно 10тина километра откакто се засякохме на пъта ми присветка рязко !?! Спирам, той след мен! Излиза и идва към мен и казва - "Моля те - мини в оня кенеф, че умрях на мъка да я карам тая тясна кола
"............ След като настанихме колите за снимки ми каза това - "Млеле и се чудих дали да скачам в такова за мен - никога
Само в седмица нататък, изобщо не ми пука че е бързо за сметка на дискомфорта
! Сега е90 която кара му е точно
Аз се изкефих също на динамиката, но просто свикнеш ли на по-голяма си е тегаво после. Най-добре и двете както се намекна по-горе от колегите - бързата за уикенда но не всички могат
Няма нищо по хубаво от КОМФОРТНАТА за теб кола през задръстените софийски улици. Дали ще е бърза или удобна това ти си прецени. Разлика ще има доста както в плюс така и в минус.
Брат ми е 190 на 100. Караме заедно - аз с Е39ката пред него, той с Е46 2004 година спорт пакет с рекаро и някакъв 330 Д мотор. Пътувахме да снимаме рекламата на еврофутбол с ония келеши дето се фащат за макарите на автобусната спирка. След точно 10тина километра откакто се засякохме на пъта ми присветка рязко !?! Спирам, той след мен! Излиза и идва към мен и казва - "Моля те - мини в оня кенеф, че умрях на мъка да я карам тая тясна кола

Аз се изкефих също на динамиката, но просто свикнеш ли на по-голяма си е тегаво после. Най-добре и двете както се намекна по-горе от колегите - бързата за уикенда но не всички могат

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
- iliew
- ентусиаст
-