Пред дилема съм за часовник

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw E36 compact
Мечтае да кара: BMW X6

Мнение от menchev » 09 Сеп 2009, 23:18

Че то Certina,Festina,Candino,Jacque Lemans, мисля че са си почти в един клас часовници,така че от която и марка да си вземеш,единствео ще е твоето предпочитание,а качеството си го има и при четирите марки-добро!

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 09 Сеп 2009, 23:30

Не съм сигурен, Festina са доста евтини
часовници, просто в България има се
създава изкуствен имидж. Certina
доколкото знам произвеждат механизми,
и повечето фирми от този пазарен сегмент
пазаруват от тях...
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 09 Сеп 2009, 23:37

Festina са испански, докато другите изброени са швейцарски. При кварцовите часовници кой знае каква разлика няма. Всички са еднакво точни и работят добре. Избирай си по дизайн и цена.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 10 Сеп 2009, 1:10

Фестина са испанчета, събраха се с кандино наскоро ...
In Ban We Trust!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от menchev » 10 Сеп 2009, 8:42

Аз невиждам съществена разлика между тях,затова ги слагам в един клас часовници,макар и да са Испански Фестина,пак е от класа на останалите 3 и все пак ако трябва да избирам,насочвам се към Jacque Lemans,добре работят,имал съм такъв за това го казвам :)

ентусиаст
Аватар

Re: Пред дилема съм за часовник

Мнение от kagebista » 29 Сеп 2009, 16:50

Да се похваля :)
Изображение
Взех си сектор в крайна сметка. Като го видях на живо много ми допадна. И като големина, и удобство, и визия. Само ме е яд че няма още един бутон със син цвят отдолу да си е точно като топла/студена :mhihi:

Реших да се пробвам отново с метална верижка, защото в бързината намерих бройка и от това бебче
Изображение
Въпреки скептицизма ми относно екодрайв-а, ревюто и рядкостта на този модел /ИСАК НЮТОН/ в тон с циферблата направо ме замаяха. Чакам го с нетърпание да пристигне :P
Последна промяна kagebista на 29 Сеп 2009, 17:11, променена общо 1 път
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Сеп 2009, 17:07

като те гледам как налиташ на водомери- за тебе автоматични омеги няма ли бе младеж? или просто още кръжиш около истината ;)

лично мнение де...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 29 Сеп 2009, 17:24

Знаеш ли, уцели ме в слабото място. Имам напредвид точно една омега спийдмастър, както и едно върхов клас тисо. Поел съм инициатива но там сумите са им много сериозни, особено за първия. Но осъзнах, че няколко к не биха ми повлияли за подобно нещо, но уви не е момента ми :(

Проблемът при мен,е че един или два са ми малко, а с всеки нов в колекцията скачам и в класовете :banghead: Ама луд умора няма в лудостта си :kuku: Мина ли на омега, мисля че другото което имам и нося ще ми стане безинтересно и ще ми изглежда буквално простовато :confused:

Мерси на всички за мненията и смятам темата е приключена...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46,330D,300 bhp
Мечтае да кара: 535 D

Мнение от викентии70 » 29 Сеп 2009, 21:03

Колега, в момента са "вървежни" големи часовници!На мен лично часовниците са ми слабост.Работата ми е такава,че много пътувам и навсякъде.Голям,хубав,точен,винаги вървежен и атрактивен-"БРАЙТЛИНГ",винаги точен/с точност до десетохилядна от секундата/-"КАСИО"-wave ceptor,класически сериозен истрахотен дизайн-"ТИСО"/TISSOT/.А ако намериш от някой от тия модели да са и кинетик-няма да имаш грижа и за смяна на батерия или навиване ;) .Освен всичко друго зависи и какво харесваш!Но най-евтиния и приемлив вариант е "CASIO"-wave ceptor-значи всяка вечер се сверява от 01.00ч до 04.00ч през 1 час от радио кула в Германия /за Европа-има една и в Англия,но вълните не стигат до тук/и имаш часовник с дизайн и абсолютно точен,че даже можеш да спориш с националното радио в 15.00ч за точното време!
Ако вече трети ден не ти се работи,значи е сряда!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от menchev » 30 Сеп 2009, 1:26

викентии70 написа:Колега, в момента са "вървежни" големи часовници!На мен лично часовниците са ми слабост.Работата ми е такава,че много пътувам и навсякъде.Голям,хубав,точен,винаги вървежен и атрактивен-"БРАЙТЛИНГ",винаги точен/с точност до десетохилядна от секундата/-"КАСИО"-wave ceptor,класически сериозен истрахотен дизайн-"ТИСО"/TISSOT/.А ако намериш от някой от тия модели да са и кинетик-няма да имаш грижа и за смяна на батерия или навиване ;) .Освен всичко друго зависи и какво харесваш!Но най-евтиния и приемлив вариант е "CASIO"-wave ceptor-значи всяка вечер се сверява от 01.00ч до 04.00ч през 1 час от радио кула в Германия /за Европа-има една и в Англия,но вълните не стигат до тук/и имаш часовник с дизайн и абсолютно точен,че даже можеш да спориш с националното радио в 15.00ч за точното време!

Колега много съм съгласен с теб :clap: както казваш марката е "БРАЙТЛИНГ" :yes:
[url][URL=http://menchev.snimka.bg/other/breitling.427259.15147154]Изображение[/url][/url]

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 30 Сеп 2009, 2:39

Пак ли темата за часовниците? Вече имаше такава.... Изглежда вече няма за какво да се пише и през месец-два се повтарят темите .Ясно е,че повечето теми са свързани с нашият бит и начина ни на живот,но е хубаво преди да пуснем някоя тема да проверим дали няма пусната вече такава. Имам предложение към модераторите на форума - няма ли начин ако някой се опита да пусне някаква тема със заглавие,което е било вече използвано тук, да не може. Както примерно не можете да си запишете в компютъра или на телефона снимка или песен с едно и също име повече от един път.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Сеп 2009, 10:17

sineok_pi4_ написа:Пак ли темата за часовниците? Вече имаше такава.... Изглежда вече няма за какво да се пише и през месец-два се повтарят темите .Ясно е,че повечето теми са свързани с нашият бит и начина ни на живот,но е хубаво преди да пуснем някоя тема да проверим дали няма пусната вече такава. Имам предложение към модераторите на форума - няма ли начин ако някой се опита да пусне някаква тема със заглавие,което е било вече използвано тук, да не може. Както примерно не можете да си запишете в компютъра или на телефона снимка или песен с едно и също име повече от един път.

Пусни една анкета да видим съгласни ли са всички за това :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 30 Сеп 2009, 15:15

sineok_pi4_ написа:Пак ли темата за часовниците? Вече имаше такава.... Изглежда вече няма за какво да се пише и през месец-два се повтарят темите .Ясно е,че повечето теми са свързани с нашият бит и начина ни на живот,но е хубаво преди да пуснем някоя тема да проверим дали няма пусната вече такава. Имам предложение към модераторите на форума - няма ли начин ако някой се опита да пусне някаква тема със заглавие,което е било вече използвано тук, да не може. Както примерно не можете да си запишете в компютъра или на телефона снимка или песен с едно и също име повече от един път.

Прочети отново началото на темата и акцента й :arrow: и в НАЧАЛОТО точно какво ме интересува?! :winky: А това, че финалът на темата не е това което мислих че ще стане :arrow: е на базата на това, че не получих хубаво ревю от колегите тук за въпросните ми предпочитания ;). Именно я приключих заради това, че няма обективни мнения, а всеки хвали това с което е имал допир. Аз така направих накрая и както всички правят обикновено и което е нормално при избор от първо впечатление на живо. Това е форум с членуващи в него хора с обширни интереси и не само такива за ремонт, тунинг или като цяло БМВ мания. Пуснах си тема в подходящия за това подфорум и ако не ти изнася трябваше да мръднеш сините си очи на долната тема и готово! Така, ако няма какво да напишеш за Инвикта или Жак Леман - а явно няма и няма смисъл вече защото въпроса е приключен, по-добре тишина пази и ще си останеш пич!

п.с. във връзка с последните ти 2 изречения - не се ли сещаш, че една Главна буква или един препинателен знак ще прати измъдрения ти алгоритъм подяволите!

Предишна

Назад към Извън Темата