Пред дилема съм за часовник
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- menchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw E36 compact
- Мечтае да кара: BMW X6
Че то Certina,Festina,Candino,Jacque Lemans, мисля че са си почти в един клас часовници,така че от която и марка да си вземеш,единствео ще е твоето предпочитание,а качеството си го има и при четирите марки-добро!
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Festina са испански, докато другите изброени са швейцарски. При кварцовите часовници кой знае каква разлика няма. Всички са еднакво точни и работят добре. Избирай си по дизайн и цена.
- menchev
- кандидат ентусиаст
-
Аз невиждам съществена разлика между тях,затова ги слагам в един клас часовници,макар и да са Испански Фестина,пак е от класа на останалите 3 и все пак ако трябва да избирам,насочвам се към Jacque Lemans,добре работят,имал съм такъв за това го казвам 

Re: Пред дилема съм за часовник
Да се похваля

Взех си сектор в крайна сметка. Като го видях на живо много ми допадна. И като големина, и удобство, и визия. Само ме е яд че няма още един бутон със син цвят отдолу да си е точно като топла/студена
Реших да се пробвам отново с метална верижка, защото в бързината намерих бройка и от това бебче

Въпреки скептицизма ми относно екодрайв-а, ревюто и рядкостта на този модел /ИСАК НЮТОН/ в тон с циферблата направо ме замаяха. Чакам го с нетърпание да пристигне

Взех си сектор в крайна сметка. Като го видях на живо много ми допадна. И като големина, и удобство, и визия. Само ме е яд че няма още един бутон със син цвят отдолу да си е точно като топла/студена

Реших да се пробвам отново с метална верижка, защото в бързината намерих бройка и от това бебче

Въпреки скептицизма ми относно екодрайв-а, ревюто и рядкостта на този модел /ИСАК НЮТОН/ в тон с циферблата направо ме замаяха. Чакам го с нетърпание да пристигне

Последна промяна kagebista на 29 Сеп 2009, 17:11, променена общо 1 път
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
като те гледам как налиташ на водомери- за тебе автоматични омеги няма ли бе младеж? или просто още кръжиш около истината 
лично мнение де...

лично мнение де...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Знаеш ли, уцели ме в слабото място. Имам напредвид точно една омега спийдмастър, както и едно върхов клас тисо. Поел съм инициатива но там сумите са им много сериозни, особено за първия. Но осъзнах, че няколко к не биха ми повлияли за подобно нещо, но уви не е момента ми
Проблемът при мен,е че един или два са ми малко, а с всеки нов в колекцията скачам и в класовете
Ама луд умора няма в лудостта си
Мина ли на омега, мисля че другото което имам и нося ще ми стане безинтересно и ще ми изглежда буквално простовато 
Мерси на всички за мненията и смятам темата е приключена...

Проблемът при мен,е че един или два са ми малко, а с всеки нов в колекцията скачам и в класовете

Мерси на всички за мненията и смятам темата е приключена...
- викентии70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46,330D,300 bhp
- Мечтае да кара: 535 D
Колега, в момента са "вървежни" големи часовници!На мен лично часовниците са ми слабост.Работата ми е такава,че много пътувам и навсякъде.Голям,хубав,точен,винаги вървежен и атрактивен-"БРАЙТЛИНГ",винаги точен/с точност до десетохилядна от секундата/-"КАСИО"-wave ceptor,класически сериозен истрахотен дизайн-"ТИСО"/TISSOT/.А ако намериш от някой от тия модели да са и кинетик-няма да имаш грижа и за смяна на батерия или навиване
.Освен всичко друго зависи и какво харесваш!Но най-евтиния и приемлив вариант е "CASIO"-wave ceptor-значи всяка вечер се сверява от 01.00ч до 04.00ч през 1 час от радио кула в Германия /за Европа-има една и в Англия,но вълните не стигат до тук/и имаш часовник с дизайн и абсолютно точен,че даже можеш да спориш с националното радио в 15.00ч за точното време!

Ако вече трети ден не ти се работи,значи е сряда!
- menchev
- кандидат ентусиаст
-
викентии70 написа:Колега, в момента са "вървежни" големи часовници!На мен лично часовниците са ми слабост.Работата ми е такава,че много пътувам и навсякъде.Голям,хубав,точен,винаги вървежен и атрактивен-"БРАЙТЛИНГ",винаги точен/с точност до десетохилядна от секундата/-"КАСИО"-wave ceptor,класически сериозен истрахотен дизайн-"ТИСО"/TISSOT/.А ако намериш от някой от тия модели да са и кинетик-няма да имаш грижа и за смяна на батерия или навиване.Освен всичко друго зависи и какво харесваш!Но най-евтиния и приемлив вариант е "CASIO"-wave ceptor-значи всяка вечер се сверява от 01.00ч до 04.00ч през 1 час от радио кула в Германия /за Европа-има една и в Англия,но вълните не стигат до тук/и имаш часовник с дизайн и абсолютно точен,че даже можеш да спориш с националното радио в 15.00ч за точното време!
Колега много съм съгласен с теб

[url][URL=http://menchev.snimka.bg/other/breitling.427259.15147154]

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Пак ли темата за часовниците? Вече имаше такава.... Изглежда вече няма за какво да се пише и през месец-два се повтарят темите .Ясно е,че повечето теми са свързани с нашият бит и начина ни на живот,но е хубаво преди да пуснем някоя тема да проверим дали няма пусната вече такава. Имам предложение към модераторите на форума - няма ли начин ако някой се опита да пусне някаква тема със заглавие,което е било вече използвано тук, да не може. Както примерно не можете да си запишете в компютъра или на телефона снимка или песен с едно и също име повече от един път.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
sineok_pi4_ написа:Пак ли темата за часовниците? Вече имаше такава.... Изглежда вече няма за какво да се пише и през месец-два се повтарят темите .Ясно е,че повечето теми са свързани с нашият бит и начина ни на живот,но е хубаво преди да пуснем някоя тема да проверим дали няма пусната вече такава. Имам предложение към модераторите на форума - няма ли начин ако някой се опита да пусне някаква тема със заглавие,което е било вече използвано тук, да не може. Както примерно не можете да си запишете в компютъра или на телефона снимка или песен с едно и също име повече от един път.
Пусни една анкета да видим съгласни ли са всички за това

sineok_pi4_ написа:Пак ли темата за часовниците? Вече имаше такава.... Изглежда вече няма за какво да се пише и през месец-два се повтарят темите .Ясно е,че повечето теми са свързани с нашият бит и начина ни на живот,но е хубаво преди да пуснем някоя тема да проверим дали няма пусната вече такава. Имам предложение към модераторите на форума - няма ли начин ако някой се опита да пусне някаква тема със заглавие,което е било вече използвано тук, да не може. Както примерно не можете да си запишете в компютъра или на телефона снимка или песен с едно и също име повече от един път.
Прочети отново началото на темата и акцента й

п.с. във връзка с последните ти 2 изречения - не се ли сещаш, че една Главна буква или един препинателен знак ще прати измъдрения ти алгоритъм подяволите!
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2