Колеги УНСС ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 10 Сеп 2009, 17:48

днес се записвах и доста хора питаха за молба-заявление за втора ликвидация и май още може ;) . А за мен е срамно университета да няма паркинг за студенти. Естествено с абонамент. Друг начин е да свием дистанциооното на някой от паркинга на преподавателите :mhihi: :mhihi: ,но и той е доста малък.
36436
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel_Baby » 11 Сеп 2009, 1:15

Не съм вярвала, че ще намеря колеги от УНСС във форума, което много ме радва. 8)
Колега, обърни внимание, че този невзет изпит по информатика трябва да го вземеш тази година, защото две последователни години не могат да се записват с един и същи невзет изпит. Заради това отпадат поправките, които бяха веднага след редовната сесия (за добро или зло, времето ще покаже). Имам колега, който не успя да си вземе ликвидацията по счетоводство, отиде и записа семестъра. Ще го поразпитам да каже дали има възможност за втора ликвидация.
На колегата при Стоян Александров мога да пожелая само успех, всички сме чували и му се носи една неприятна слава. Дано ни зарадваш с хубави новини.
Идеята за среща никак не е лоша. 8)
Аз ви пожелавам успех и само взети изпити през новата учебна година. :winky:
А сега се изнасям, че и мен ме чака утре записване и евентуално новини за втората ми специалност. :)
"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Re: Колеги УНСС ?

Мнение от dopestar » 13 Сеп 2009, 9:13

Garribaldi написа:Колеги... случи ми се нещо много кофти и имам въпрос... Първия семестър не взех един изпит.. по Информатика.... всички други изпити см ги взел.. днес имах ликвидация по тоя предмет 'Информатика" и не я взех.. някой има ли представа дали може да се запише следващата година с един не взет изпит или какво става? И има ли какво да се направи.... :confused:

Благодаря...

ако не си се оправил звънни ми ще ти кажа какво да направиш ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Hades_ » 13 Сеп 2009, 11:56

Имам чувството, че ректорският състав пак правят нещо, ама и те май не са много наясно какво :) както винаги. Пич, ще се оправиш просто отивай и се разправяй....то има правила ама има и начини да ги заобикаляш. Няма страшно, само не трябва да им се впрягаш на глупостите, с които излизат останалото е лесно.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от PLUX » 13 Сеп 2009, 22:41

Аз вече се записах с един невзет изпит 3ти курс такаче не го мисли изобщо - нямаш проблеми. Отивай утре смело попълвай декларации и си готов. :)

п.с Новия вътрешен ред е уникален! Момчетата нямаме право да носим къси панталон в сградата... :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от dopestar » 13 Сеп 2009, 23:26

и задължават момичетата да бъдат с полички :D

Потребител
Аватар

Мнение от Hades_ » 13 Сеп 2009, 23:36

Мен лично ме радва така. Много се дразня като отида на лекции да ми се мяткат разни по къси гащи джапанки или анцузи. Сложи едни дънки бе няма да ти се спари задника толкова :)Разбирам да ни карат да ходим костюмирани тогава да мрънкаме. А за жени ходещи полуголи по обяд няма лошо.....ама са с един имидж така на леки някак си.....поне аз така ги виждам нещата....

ентусиаст
Аватар

Мнение от dopestar » 13 Сеп 2009, 23:45

btw гледам доста сме 3ти курс какви специалности сте

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от PLUX » 14 Сеп 2009, 0:10

Аз нямам нищо против тоя дрес код ама пък чак декларации да подписваме...както и да е. Макроикономика съм аз.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 14 Сеп 2009, 0:19

Аз се надявам догодина да уча там ,на някой ако му се занимава да разясни малко влизането със специалност маркетинг и въобще някаква информация относно изпитите и къде мога да видя какви са всички специалности и тн...Абе като за кандидат студент...Благодаря предварително ,ако искате може и тук но предпочитам на лс да не разводняваме темата повече
Live it like you Love it

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 14 Сеп 2009, 0:32

Аз оня ден ходих на изпита с къси панталони... :mhihi: така де дънки бяха ама пак къси.. може за това да са ме скъсали :mhihi:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Hades_ » 14 Сеп 2009, 8:43

Икономика на туризма 3 година ;)
blqsu4ko вече се кандидаства по направления в които има няколко специалности и след 2 година по успех ви разпределят кой къде ще учи, защото първите две години се учат общоикономически дисциплини, почти идентични за всички. Ама по какъв критерий става разпределянето по специалности представа си нямам. Ние бяхме последните, които кандидастваха за специалности, а не за направления.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 14 Сеп 2009, 9:20

икономика на индустрията 3 курс, айде на 23 може да се видим
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 14 Сеп 2009, 12:00

Я, колко много колеги :D

Финанси, 3та година.

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 14 Сеп 2009, 12:23

финанси 3 курс
36436
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата