11 09.2001 г. - кошмарът от преди осем години .....
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
То във филма Zeitgeist (Духът на времето) , много хубаво е описано всичко как и защо е станало може би и заради кой. Лично аз съм склонен да вярвам на фактите изложени в този филм.
8 години кога минаха....помня като го даваха по телевизията баща ми помоли да отида до магазина и като слизах по стълбите мислех,че ще ме удари някой самолет

8 години кога минаха....помня като го даваха по телевизията баща ми помоли да отида до магазина и като слизах по стълбите мислех,че ще ме удари някой самолет

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
догледа ми се подобен филм а на този ден се бяхме напили у прятел и не вярвахме на телевизията
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
навсякъде по целия свят парите управляват (money talks). колкото по-големи са парите толкова по-големи са схемите... според мен нещата са или се приспособяваш и оцеляваш или не. за съжаление имаме на разположение само 1 планета и трябва да се справяме с това, което имаме. нищо не е черно или бяло...
zeitgeist дава някой теми за размисъл, но 3/4 от филма са пълни глупости, грешни факти и неща извадени от контекста. особено за религиите е толкова скалъпено всичко (атеист съм междо другото да не се хване някой излишно). а втора част на zeitgeist става въпрос за утопия (доста стара концепция http://en.wikipedia.org/wiki/Utopia). нещо опитвано многократно в началото на миналия век и винаги завършвало с неуспех. доказващо на практика, че свят без пари е невъзможен.
zeitgeist дава някой теми за размисъл, но 3/4 от филма са пълни глупости, грешни факти и неща извадени от контекста. особено за религиите е толкова скалъпено всичко (атеист съм междо другото да не се хване някой излишно). а втора част на zeitgeist става въпрос за утопия (доста стара концепция http://en.wikipedia.org/wiki/Utopia). нещо опитвано многократно в началото на миналия век и винаги завършвало с неуспех. доказващо на практика, че свят без пари е невъзможен.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
sharksfin написа:Истина или не, беше интересно да го прочета. Ама тая информация не прави никого по-щастлив, по-красив, по-богат или по-привлекателен за нежния пол. Да гледаме по-лежерно на живота и да се съсредоточим върху собствените си проблеми. Едва ли има някой, който да си няма такива. А глобалните проблеми да ги оставим на болните мозъци.
Оки, ама като оставим глобалните проблеми на болните мозъци, се оказва, че нещата са глобално и тотално объркани. Нашите проблеми са следствие на глобалните такива. Според мен. А относно датата опреди осем години- всичко е много съмнително.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
ktv написа:sharksfin написа:Истина или не, беше интересно да го прочета. Ама тая информация не прави никого по-щастлив, по-красив, по-богат или по-привлекателен за нежния пол. Да гледаме по-лежерно на живота и да се съсредоточим върху собствените си проблеми. Едва ли има някой, който да си няма такива. А глобалните проблеми да ги оставим на болните мозъци.
Оки, ама като оставим глобалните проблеми на болните мозъци, се оказва, че нещата са глобално и тотално объркани. Нашите проблеми са следствие на глобалните такива. Според мен. А относно датата опреди осем години- всичко е много съмнително.
Първото ти изречение е безспорен факт.
За второто - какъв проблем се решава по-лесно - глобален, или личен? Аз поне съм наясно, че не мога да реша проблемите на човечеството, затова съм се концентрирал върху моите собствени.
Последното ти изречение също е факт.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Абе...истината е някъде там и едва ли ще я научим...
Но който не е гледал zeitgeist и 9/11 по Фаренхайт, си струва
Но който не е гледал zeitgeist и 9/11 по Фаренхайт, си струва
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И то най-малко от нета или масмедиите...BMWPetar написа:Абе...истината е някъде там и едва ли ще я научим...
П.П.Как минаха тия 8 години

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Кошмара вече 8-ма година продължава...Стотици хиляди убити невинни, разбити 3 държави, тотална дестабилизация на няколко района, сриване на световната икономика...Общо взето...Империята на злото много добре си върши работа, а тоест - закопаване на целия свят!
Без страх, без спирачка!
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
lubeto написа:Склонен съм да го вярвам.Още преди години ги бях чел тея работи.И повечето неща се диктуват от група евреи...ама тва са дълги истории.. и недоказуеми...
А между другото в този ден нито един еврейн не е отишъл на работа в СТЦ.
Грешно... между 400 и 500 са загиналите евреи в СТЦ... отделно е имало още и на самолетите.
аз имам само един аргумент.. които прави всички конспиративни теории по въпроса смешни...
вие нали разбирате, че ако има организация която би си позволила да убие няколко хиляди невинни американци... в момента в които някои се доближи съвсем малко до тази "истина" въпросната организация ще се погрижи за него?
от там нататъка- всички които развиват разни такива теории и доживяват да се събудят следващия ден...
а които мисли че американците последните 20 години обичат да воюват... или им е финансово изгодно...
всеки по-интелигентен човек които има някаква представа за това как е изградена и какви са основните лостове на американската икономика знае че 9/11/01 е можело (и има) само негативни последствия за държавата.
и...моя позната еврейка загина на 9/11... и... бе изобщо не ставайте смешни. арабите със джобните ножчета направиха такъв зулум, че няма да се изненадам ако и те са надхвърлили очакванията си.
но в едно съм сигурен- че на някакво ниво има комуникация между американските лидери и водачите на терористите. защото просто няма друго обяснение как от 2001 насам нищо още не се е случило. защото предпазните мерки които американците взеха са... капка в морето. и въпреки това всичко е спокойно... та за мене друго обяснение няма.
вие нали разбирате, че ако има организация която би си позволила да убие няколко хиляди невинни американци... в момента в които някои се доближи съвсем малко до тази "истина" въпросната организация ще се погрижи за него?

от там нататъка- всички които развиват разни такива теории и доживяват да се събудят следващия ден...
а които мисли че американците последните 20 години обичат да воюват... или им е финансово изгодно...
всеки по-интелигентен човек които има някаква представа за това как е изградена и какви са основните лостове на американската икономика знае че 9/11/01 е можело (и има) само негативни последствия за държавата.
и...моя позната еврейка загина на 9/11... и... бе изобщо не ставайте смешни. арабите със джобните ножчета направиха такъв зулум, че няма да се изненадам ако и те са надхвърлили очакванията си.
но в едно съм сигурен- че на някакво ниво има комуникация между американските лидери и водачите на терористите. защото просто няма друго обяснение как от 2001 насам нищо още не се е случило. защото предпазните мерки които американците взеха са... капка в морето. и въпреки това всичко е спокойно... та за мене друго обяснение няма.
Последна промяна alx на 11 Сеп 2009, 17:14, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4