Защо да избера BMW, а не Audi например?
Модератор: Общи модератори
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Стой си с пасата.Само ни е притрябвал по пътищата още един келеш, който да кара BMW и да се чувства "като в състезателна кола" , и който е "достатъчно опитен"
ДА, BMW носят спортен дух и усещане ( много повече, отколкото Audi ), НО те са коли, създадени повече с идеята за спортен дух, отколкото за истински спортна кола.Като ти чета мнението, явно не ти е мания да влизаш "с вратите напред" в завоя, щото се колебаеш между предно и задно - за това, вземи си Honda. Нещо от сорта - http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
Да, не може да стъпи и на малкия пръст на BMW и Audi по комфорт, ама с тея 160кс на това купе, вярвай ми, ще караш изтребител...

ДА, BMW носят спортен дух и усещане ( много повече, отколкото Audi ), НО те са коли, създадени повече с идеята за спортен дух, отколкото за истински спортна кола.Като ти чета мнението, явно не ти е мания да влизаш "с вратите напред" в завоя, щото се колебаеш между предно и задно - за това, вземи си Honda. Нещо от сорта - http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
Да, не може да стъпи и на малкия пръст на BMW и Audi по комфорт, ама с тея 160кс на това купе, вярвай ми, ще караш изтребител...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
колега не си уточнил цена
щото ако ти се дават повече пари и можеш да го гледаш и храниш е36 М3 е колата за теб ... но предполагам че не се стремиш толкова на високо... +овете на бмв са че е по- леко от аудито и е със задно
ти си прецени... при ауди съм останал с впечатление че са спокойни коли като изключим спортните им модели ... докато бмв-тата са си нерваци сичките но ако искаш да зимаш повечето коли по светофарите с бмв ще трябва да е минимум 2.5 или 2.8 .... като цяло интереса от бмв-то е по завойте 

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Transportera написа:май май и ти не знаеш какво искаш,ауди или бмв и накрая чисто нов пасат
А май до сега никой не можа да опъти човека

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Както беше казал един колега ''Кола и жена която не върти задница, не е за хвалене''!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Yed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 01 E46 318
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Вкъщи имаше по 1 представител на 2те...
А4 2000г 1.9 ТДИ
БМВ Е46 2000г. 2.0 - 136к.с. автоматик.
Достатъчно показателно е, че Аудито е продадено и заменено с Е90...
... а не с по-ново Ауди.
Скоро и идва времето и на Е46-цата...която пак ще бъде заменена с Е46ца, но вече с по-голям мотор!
П.с. След 2 години брат ми става правоспособен водач - познай каква кола ще се взема??
Карал съм доста А4-ката - единственото с което ме впечатляваше беше ниския разход - 5.5 по магистралата със 140-150км.ч....обаче пък отстъпваше с много на Е46 2.0 136++....ама с мноооого по отношение на вървеж, еластичност, комфорт и каквото още се сетиш!
А4 2000г 1.9 ТДИ
Достатъчно показателно е, че Аудито е продадено и заменено с Е90...

Скоро и идва времето и на Е46-цата...която пак ще бъде заменена с Е46ца, но вече с по-голям мотор!
П.с. След 2 години брат ми става правоспособен водач - познай каква кола ще се взема??
Карал съм доста А4-ката - единственото с което ме впечатляваше беше ниския разход - 5.5 по магистралата със 140-150км.ч....обаче пък отстъпваше с много на Е46 2.0 136++....ама с мноооого по отношение на вървеж, еластичност, комфорт и каквото още се сетиш!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Dimitroff написа:Вкъщи имаше по 1 представител на 2те...
А4 2000г 1.9 ТДИ
Достатъчно показателно е, че Аудито е продадено и заменено с Е90...... а не с по-ново Ауди.
За това говоря и аз че удобството да караш БМВ е Много по Голямо от това което предлага Ауди!! Карал съм и двете марки и БМВ е по доброто за Мен!!!