Нова Телевизия - Темата на Нова БМВ КЛУБ
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Седи си мирен, колега, остави на оправомощените да се занимават с тея въпроси.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Нали знаеш, че гонките са незакони? Ще дойдат, ще снимат и после ще отнесете актовете, че и ще злепоставите клуба. По-добре ги поканете на следващия събот, отколкото на улични гонки.

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
err0r написа:По-добре ги покани на следващия БМВ събор, където се вижда клуба, като клуб, а не членовете и посетителите на форума му, като ентусиасти.

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
Penchev написа:Колега , това е толкова противозаконно с гонките ,че си нямаш на идеятова не може да бъде показвано ,защото във Велико Търново ако си спомняш стана страхотен скандал а идеята на колегата ни който се показа и повози телевизионерите с вратите беше абсолютно същата ... Стана така ,че месец след репортажа същите журналисти се върнаха при Директора на Търновската дирекция и го разпитваха остро дали въпросният младеж е вече с наложено административно наказание по повод изявите си.
За презентиране на БМВ Клуб България по всякакви пътища и способи могат да действат само хората ,които са в действащия управителен съвет вкл. и председателя ! Други лица извън управата пък и още повече извън клуба не бива да поемат такава отговорност и решения на своя глава.
Според мен идеята би била добра ако се покаже как клуба се занимава с благотворителност , как членовете се опитват да дават добър пример на колегите си на пътя и последно да се говори за спортната насоченост на сбирките и то да се споменава само за съборите ,защото другото както казах е противозаконно
Правете разлика между форум в интернет на БМВ Клуб България и самият клуб![]()
Георги Пенчев
още с това мнение темата се изчерпа..кратко,но ясно....
قوة الإرادة
Мария - Нова ТВ
Здравейте,
Аз съм Мария от Нова тв. Идеята да снимаме е моя. Ако ми позволите да лобирам за нейното реализиране, ще ви кажа само, че сме добронамерени и желанието ни е да разкажем за страстта към скоростта. Какво е усещането, когато се вдига адреналина. Има ли страх; какви качества са необходими, за да си добър зад волана; защо отношението на хората е по-скоро негативно към любителите на екстремните преживявания. Интересуваме се отношението към автомобила - вещ, глезотия или какво е колата за собствениците, които очевидно не я използват само за ходене на работа. И още много неща, за които искаме да поговорим - дори за криворазбраните нощни забавления на опитните шофьори. Ще се радвам, ако ни дадете възможност да направим добър и непреднамерен репортаж.
Ако нямате против моят екип ще се радва да се запознае с вас
Поздрави, Мария
Аз съм Мария от Нова тв. Идеята да снимаме е моя. Ако ми позволите да лобирам за нейното реализиране, ще ви кажа само, че сме добронамерени и желанието ни е да разкажем за страстта към скоростта. Какво е усещането, когато се вдига адреналина. Има ли страх; какви качества са необходими, за да си добър зад волана; защо отношението на хората е по-скоро негативно към любителите на екстремните преживявания. Интересуваме се отношението към автомобила - вещ, глезотия или какво е колата за собствениците, които очевидно не я използват само за ходене на работа. И още много неща, за които искаме да поговорим - дори за криворазбраните нощни забавления на опитните шофьори. Ще се радвам, ако ни дадете възможност да направим добър и непреднамерен репортаж.
Ако нямате против моят екип ще се радва да се запознае с вас

Поздрави, Мария
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Тогава е по-добре да отидете на някое състезание (примерно следващото в Плевен), снимайте там и след това разкажете как нямаме писта в София, вземете интервюта на някой от участниците и т.н., но от репортаж с гонки по-улиците си мисля, че без значение какво се говори в репортажа, пак ще се съберат доста негативи към клуба, собствениците на БМВ и т.н. 

Tux0 Ca !

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми що трябва да се правят гонки като дойдат камерите!? просто ше поговорят с хората там,ше поснимат...секи ше си каже квото мисли!
и защо трябва да е свързано само с клуба на ентусиастите-може просто да разговарят с фенове,които са се събрали там-ако клуба прецени ,че може да излезе с някакво официално становище-добре,ако ли не -просто хората ше разкажат зе бмв-ентусиастите,събрали се на едно място да се видят......! не е задължително да се прави с червен килим,официална трибуна и прочие.....!
не виждам лошо в тва..
и защо трябва да е свързано само с клуба на ентусиастите-може просто да разговарят с фенове,които са се събрали там-ако клуба прецени ,че може да излезе с някакво официално становище-добре,ако ли не -просто хората ше разкажат зе бмв-ентусиастите,събрали се на едно място да се видят......! не е задължително да се прави с червен килим,официална трибуна и прочие.....!
не виждам лошо в тва..
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
SKISA написа:ми що трябва да се правят гонки като дойдат камерите!? просто ше поговорят с хората там,ше поснимат...секи ше си каже квото мисли!
не виждам лошо в тва..
Аз съм на същото мнение.... нека дойдат.. нека видят и покажат как всички ние се събираме почти вски ден водени от една и съща страст... Не е задължително да има гонки да се въртят гуми.. въпреки че ще има такива... които като видят камерите и няма да остискат да не въртят гуми и да се 'бегат'

С радост бихме снимали и състезание, но идеята ни е просто "да започнем разговора" от някъде. Имам предвид - бихме могли да поговорим за липсите, които пречат на хобито ви, за това - какво може да се направи и от кого зависи - какво ще арзкажем в репортажа, разбира се зависи от това, какво вие ще ни кажете.
Мария, НТВ

Re: Мария - Нова ТВ
mariae написа:Здравейте,
Аз съм Мария от Нова тв.
Ще стане поредният осъдителен репортаж с кисели въпроси целящи да злепоставят хората пред камера!
Като искате да снимате, снимайте на някой от съборите!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
май е по добре да се покажат традицийте в клуба - именно ежегодните БМВ СЪБОРИ ..Acceleration написа:speeder88 написа:Acceleration написа:Пилев написа:Според мене това само ще злепостави клуба и то не малко.
защо ?
главно заради гонките, нали помните какво беше в дружба с ралитата и дрифтовете от преди 2-3 месеца, просто хората още са с мислене от средата на 90-те, когата бмв-та караха знаете кои. иначе идеята е мн хубава, просто
чакай малко това не е с цел поругаване !

Garribaldi написа:въпреки че ще има такива... които като видят камерите и няма да остискат да не въртят гуми и да се 'бегат'"особено като ще го дават по телевизора"
Нали, това ще покаже по прекрасен начин манталитета на тези хора.

Пък и "по телевизора" ехааа. Дали после ученичките няма да се подмокрят, само като видят 15 годишно BMW с протъркани задни гуми?

После се чудете из форума и пишете теми, защо КАТ-аджиите все с BMW-та се заяждат.

Лицето и "имиджа" на марката BMW в България се гради именно от такива хубостници, пък после защо ви наричат "голфаджии". Ами как да ви наричат, а?

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Fear написа:Лицето и "имиджа" на марката BMW в България се гради именно от такива хубостници, пък после защо ви наричат "голфаджии". Ами как да ви наричат, а?
Aйде да не разводнявам темата и да почваме с голфаджии и тем подобни, нека всеки който има отношение по въпроса за репортажа да го изкаже, тва какви сме феновете на БМВ-тата ние си знаем, още повече че никой няма да допусне за лицето на БМВ Клуб България, а именно форума, да се пускат един вид унизителни кадри по национална телевизия. лично според мен ако е намесено името на БМВ Клуб България трябва да се иска съгласието на предствителните личности, ако е просто за ''проблемите на стрийтрейсърите'' нека телевизията да го прави, обаче ако в репортажа участват само бумери това много ще навреди на марката и на собствениците й в България, особено на по-наточенките

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5