Бургаски Панаири

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp

Re: Бургаски Панаири

Мнение от djpamboss » 25 Сеп 2009, 17:28

Еи за такива "мутри" само олово .... 20+ годишни пикльовци ще тероризират квартали или цял бургас , за всичко е виновна Бургаската полиция , тва го няма никаде само в Бургас живеят в 90-те ама щото някой им го позволява ...... миналото лято работех в Приморско (Созопол) еми умрях да се хиля на тамошните "мутри" - пикльовци на стероиди и амфети , продават хапчета на мангалите и мутри станаха ха ха ха ...... трябва да се смени малко Полицейското началство в Бургас да ги видим тогава кво ще правят ..... а за човека да е жив и здрав че оттърва Бургас от една отрепка :bang:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 25 Сеп 2009, 17:45

Бах тия много нагли ше дойдат бургаските апапи :conf:
Има една приказка дето е много на място за точно такива случаи:
Рано или късно всеки си намира майстора ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 25 Сеп 2009, 19:15

Колеги Бургазлии, можете да станете съпричастни и да подкрепите човека на мирен протест(митинг):
Из БГНЕС
"Бургазлии организират митинг в подкрепа на експолицая Лисичков
Бургаската общественост, която по всякакъв начин афишираше през последните дни, че е съпричастна към инцидента с бившата барета Петър Лисичков, застрелял при самозащита криминално проявения Калоян Стоянчов- Големи Риж, организира митинг пред общината в негова подкрепа, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.
Митингът е насрочен за недела- 27 септември от 13 часа.
Граждани и бивши колеги на Лисичков инициират създаването на обществен комитет в защита на Петър Лисичков.
БГНЕС припомня, че миналата неделя- 20 септември около 13,15 часа, експолицаият застреля с три куршума в тялото Големи Риж. „Колегата е искал да спаси живота си. Бил е нападнат от трима души с ножове, като групата младежи, които го нападнаха след скандал за отнето предимство сипеха срещу него закани, че ще отнемат живота му”, коментираха на мястото на инцидента бивши колеги на Лисичков. Бившата барета се опитала да се защити с гумена палка, която обаче в последствие му била отнета от групата яки момчета, които започнали да налагат „противника си” с нея. Лисичков не е имал друга възможност е се е защитила като извадил законно протежавания си пистолет „Глог”. Според свидетели на случилата се кървава драма, Лисичков произвел няколко предупредителни изстрела във въздуха, но част от наказателната бригада на Рижия го заплашила с убийство и бившият полицай стрелял в най- близко стоящия до него младеж- Големия Риж. Два от куршумите попаднали в тялото, а третият минал през врата на Калоян Стоянчов. 24- годишният млад мъж починал на място от раните си.
По подобен начин в Бургас беше организирана подписка в подкрепа на граничен полицай Михаил Цонков, който застреля турски бракониер. Днес дори в София стартира подписка "Върховенството за закона да е за всички", с която подписалите се обявяват срещу тенденцията да се дават високи присъди за служители на МВР и по-ниски за хора, които са извършили посегателство срещу полицаи. Подписката ще се разпространи и сред още 100 града из цялата страна. Днес от 13,30 часа в Бургаския съд ще бъде гледана мярката за неотклонение на Петър Лисичков. Очаквайте подробности. "/БГНЕС
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Сеп 2009, 20:21

за съжаление нищо ново под слънцето в бургас... просто на този случай се дава гласност. иначе, който е от там знае, че панаирите са постоянни. истината е просто, че "винаги има по-голяма риба". логичен край според мен, няма никакви конспирации...
някой беше писал, че му е смешно... само се замисли какво значи да се разхождаш по центъра на града, на най-оживеното място и да те уцели заблуден куршум (на 200м от полицейското управление)...

Archangel написа:...

според мен този закон е крайно време да го оправят и като се гръмнат няколко ей така, ще почнат да се замислят, че никога не знаеш какво носи другия (и най-вече, че може да го използва без особени последици). както и да се увеличат наказанията за някой неща като нападение със смъртоносно оръжие. ако ще и джобно ножче да е, какво значение има ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 25 Сеп 2009, 21:24

Ако полицаят влезе в затворас ефективна присъда - бъдеще в тази държава, с каквото и да е управление, ще призная, че няма! Дали Бойко ще застане на страната на НЕВИННИЯ, или ще се покаже като защитник на мутрите? А сега малко различна история:
Днес излизам на път към училище - нищо съществено целия ден. Обаче, след като се вънах (до блока стигнах) гледам, че шест деца (абе на 13 са си тийнове като мен, ама :mhihi: ) са се качили на колата и ми се хилят. Направих се на уплашен и си влязох вкъщи. Взех си едно нещо, на което в нашия край викаме гаечен ключ 25 и излязох. Само едно хванах, точно пред врата му за вкъщи, завлачих го до долу, и го дадох на "кварталните биячи". Аз седя и гледам, те го бият... След малко ми каза и кои са останалите. Дотук четирима са уплашени, и сини :paranoid: . А капака на колата - ако се вгледаш си личи, че е огънат :evil: . Утре ще си взема финанси за ремонта от родителите им. По 50 лв от всеки (тук е момента да попитам дали ще ми стигнат за добър тенекиджия :mhihi: ). Лека вечер от мен - а за мутрите не се безпокойте, бързо няма да изчезнат :ok: .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i LCI Xdrive
Мечтае да кара: каквото кара
Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd

Мнение от kapitanat » 25 Сеп 2009, 21:47

В Бургадидас е по различно отколкото в останалата част от цивилизованият свят , топлият климат и горещата южна кръв спомагат , за развитието на странни вируси . Най- известният от тях е безсмъртието той се хваща от анцунг адидас с Китайско родословие , като предполагам , че при Рижия е станал някакъв бъг , принципно в Бургас трябва а можеш да си правиш каквото си искаш , да се гавриш с хорицата , да се биеш по дискотеките , да налиташ на чужди жени и след това заедно с охраната на завдението да набиете приятелите им, да палиш всекиго с пари и да си винаги тарикат и да прецакваш хората .

Тука е време да кажа, но вече сериозно, че съм горд че съм Бургазлия , това е един прекрасен, красив , богат град пълен с много качествени хора , но заради една шепа лекета , на които е дадена прекомерна свобода н тръгва лошото име . Найстина нравствените порядки са от преди 15г. и аз преди 6-7г. бях всеки ден на зала да стана говедо та да съм вървежен . Но това е етап на развитие виждам светло бъдеще за хубавият ни град , защото хората, които го прецакват , лека полека изчезват .
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 25 Сеп 2009, 22:08

kapitanat написа:В Бургадидас е по различно отколкото в останалата част от цивилизованият свят , топлият климат и горещата южна кръв спомагат , за развитието на странни вируси . Най- известният от тях е безсмъртието той се хваща от анцунг адидас с Китайско родословие , като предполагам , че при Рижия е станал някакъв бъг , принципно в Бургас трябва а можеш да си правиш каквото си искаш , да се гавриш с хорицата , да се биеш по дискотеките , да налиташ на чужди жени и след това заедно с охраната на завдението да набиете приятелите им, да палиш всекиго с пари и да си винаги тарикат и да прецакваш хората .

Тука е време да кажа, но вече сериозно, че съм горд че съм Бургазлия , това е един прекрасен, красив , богат град пълен с много качествени хора , но заради една шепа лекета , на които е дадена прекомерна свобода н тръгва лошото име . Найстина нравствените порядки са от преди 15г. и аз преди 6-7г. бях всеки ден на зала да стана говедо та да съм вървежен . Но това е етап на развитие виждам светло бъдеще за хубавият ни град , защото хората, които го прецакват , лека полека изчезват .

Абе като се осъзная след жестпкия хилеж след написаното/Бургадидас :mhihi: /
Да ти кажа, част от нещата не само за въпросните амфофони важи, ама айде няма да навлизам в подробности :ok:

Бургас найстина е едни прекрасен град с още много потенциал, просто за да се случва това някой има изгода :winky:
Ще просължава още доста време да има :confused: което е по-лошото :roll:
А колкото до залите и говедстването, 1-во че едно залово говеде ако го подложиш на истинска тренировка после 1 седмица ще има мускулна треска, 2-ро тия красавци, нали са говеда, що нападат с ножове пъзльовците и 3-то то се вижда че пред Баретата/главно за пситолета говоря :mhihi: / всички са равни ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 25 Сеп 2009, 23:02

До автора, за кво темата е "панаири" :confused:

А иначе,

GVT написа:М даа,Чл.12 (4) (Предишна ал. 3 - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) Деецът не се наказва, когато извърши деянието при превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако това се дължи на уплаха или смущение.
Вече зависи от адвокатите.

Пак от същия член :
Неизбежна отбрана не е допустима при предполагаемо, бъдещо или завършило нападение.

Бахти законите, та ако някой е по запознат, Хореишо обади се :smoke: , та имали вариант некакси да се отървеш, понеже имаше нещо за влизане с взлом пак по чл.12, но незнам кое е верно и кое не.????

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 26 Сеп 2009, 14:36

Сондьора написа:До автора, за кво темата е "панаири" :confused:

щото са си панаири бе колега, бият се / трепят се / стрелят се, кво друго освен панаири :mhihi: :mhihi:
Иначе по-темата много ми е гадно като си отида в бургас и да видя повечето млади момчета да са назобени като гардероби, късо подстригани, и на 13 години говорят за анаболени и стероидни серии.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 26 Сеп 2009, 14:49

Бе да ти кажа то не само в Бургас е така, ся е модно да си фитнес момченце, да се бодеш с разни химий и да се имаш за голяма работа :mhihi:
То нали знаеш мечката играе според тоягата, а в момента тоягата е чалгата и момиченцата се правят на много оборотни от 12 годишни, ебат се наляво и надясно и всяка втора дума йм е "купи ми", докато момченцата блъскат в залите и се друсат за да се харесат на младите к**ва уроспий :winky:
Ама тва е друга тема, която още малко ще я мисля и ще я изсипа в форума че и той има пруст в цялата работа :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 26 Сеп 2009, 14:50

Сондьора написа:До автора, за кво темата е "панаири" :confused:

А иначе,

GVT написа:М даа,Чл.12 (4) (Предишна ал. 3 - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) Деецът не се наказва, когато извърши деянието при превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако това се дължи на уплаха или смущение.
Вече зависи от адвокатите.

Пак от същия член :
Неизбежна отбрана не е допустима при предполагаемо, бъдещо или завършило нападение.

Бахти законите, та ако някой е по запознат, Хореишо обади се :smoke: , та имали вариант некакси да се отървеш, понеже имаше нещо за влизане с взлом пак по чл.12, но незнам кое е верно и кое не.????

Ако има влизане с взлом или нанасяне вреди на нападнатия, независимо имуществени или не, самозащитата се тълкува като неизбежна отбрана и при нея се взимат предвид тези "предели".
Ако не са нанесени вреди е в сила

Тоест влиза някой в твоя собственост - разбива ти вратата на къщата и влиза - защитаваш се и не можеш да превишиш пределите на неизбежната самоотбрана.
Но - прескача оградата на двора и взима една джанта. Ти изскачаш от вкъщи по гол тумбак с флоберката. Нападателят те вижда, зарязва джантата и тръгва да бяга. В този случай нападението се води прекратено и ако ти стреляш по него след това - носиш пълна отговорност за действията си.
Това всичкото го говоря по памет, така че може и да не е вярно. Мързи ме да отворя закона.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 27 Сеп 2009, 1:10

Панаира събира всички циркаджии на едно . А в Бургас опа Спарта е пълно :roll:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Предишна

Назад към Извън Темата