джакпот
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Ще купя 2,000,000 тона сено и ще го запаля. Наеш к'ва лудница е тва ... голем джумбуш ще падне. Леле само да ги фана тия парички

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
Еххххх и аз да помечтая малко.............
1. шъ си дигна парцалите...у некоя къща у полите на витоша
2. шъ си купа 330 Д
3. шъ направя най изрудския е30 туринг виждал света някога
4. шъ накарам некой да убие бенгъл
5. шъ купа неклко апартамента и офиса, шъ ги дам под наем и в края на месеца само шъ сибирам парите от наемите, а останлото време шъ лежим кат албански бей некъде
еххххххх мечти
1. шъ си дигна парцалите...у некоя къща у полите на витоша
2. шъ си купа 330 Д
3. шъ направя най изрудския е30 туринг виждал света някога
4. шъ накарам некой да убие бенгъл

5. шъ купа неклко апартамента и офиса, шъ ги дам под наем и в края на месеца само шъ сибирам парите от наемите, а останлото време шъ лежим кат албански бей некъде

еххххххх мечти

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Прекъсвам си семестъра и ученето, напивам се и като изтрезнея си купувам цялото ВМЕИ-ЛЕНИН или както е сега - ТУ-София. Леле колко правосъдие ще има...... А, да: ще го преименувам на името на чичко Ото
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
ИЛИЯН написа:Аз ще ви събера всичките да се напием едно здравопа като изтрезнем ще му мислиме.
Ако стигнат парите....

Аз ще си купя една 507-ца, нещо с ///М да си джиткам, а с останалите кинти ще правя вятърни мелници.

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
музиката и терена е от мен идвате и ебаваме майката на комшиите (така ги мразиа)ИЛИЯН написа:Аз ще ви събера всичките да се напием едно здравопа като изтрезнем ще му мислиме.

Последна промяна evans на 01 Мар 2005, 21:25, променена общо 1 път
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Ще си купя всички БМВ-а от Е23 на сам....... 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
[FF]GODFLESH написа:Ще си купя всички БМВ-а от Е23 на сам.......
Що ти е да почваш от средата

насам и ще събереш една прилична колекция ...
Ако смяташ че ще ти стигнат кинтите може да почнеш и от 1929-30 година с нещо такова, но надали ще стигнат

Последна промяна GS_VARNA на 01 Мар 2005, 19:50, променена общо 1 път
BMW & RAMMSTEIN RULES

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ми аз така скромно еда М6 тица с наи върховния тунинг ше е кат совалка от НАСА
а дртугите пари ще ги инвестирам в бизнес че после да мога да си купа още БМВ-та
а дртугите пари ще ги инвестирам в бизнес че после да мога да си купа още БМВ-та
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ще си купя бял Голф 2 - 1.4, после ще отида при Сиджи и ще го замерим с една торба пари - ще поискам всички спойлери, спойлерчета, антикрила, антенки, халогенчета, решетки, ролбари и шукарийки които са били измисляни някога да бъдат имплантирани в белия лебед. Условието е само да бъдат в различни цветове. После ще отлетя към "БИАД" и около 3 дни ще бъда "капитан на кораба", ще се оженя за 5 фолк певици едновременно, а за кумове ще взема два цигански оркестъра. Слави и Ку-Ку бенд ще ми бъдат шаферки. От там ще заведа цялата тази музикална гилдия на МЕТРОПОЛИС. Вече няма да се слуша електронна музика - ще пеят песни написани специално за мен на "сигански спесиално и оригинално за Барона - бате Любо". Ще си купя файтон с два бели и два черни коня и 2-3 каруци за оркестъра да ми свири в движение докато се наливам и обикалям из София. Ще си купя "Дружба", ще я обградя с бодлива тел, а на входа ще има голяма дървена табела с неонов надпис "РАНЧО ДРУЖБА" и ще я обикалям на бял кон и с каубойска шапка. Вътре пиенето и жените ще са безплатни, а комара и ексцесиите ще се поощряват. Митьо Крика ще ми бъде съветник, а Евгени Минчев - връзки с обществеността ( ще го вържа на видно място, където всеки ще може да се свързва с него когато и както си поиска). Ще си построя огромна Фолкотека и ще я кръстя "КАУБОЙСКА СРЕЩА", където всяка вечер ще пеят различни фолк изпълнители и ще се разиграват томболи с награди по избор - алкохол или кръгче с белия Голф.
Такива скромни мечти имам аз, нищо кой знае какво... само да паднат два-три джакпота....
Такива скромни мечти имам аз, нищо кой знае какво... само да паднат два-три джакпота....

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
X-citer написа: ....
БАте има ли някой в кабинката? Направо паднах от стола. Искам да ме правиш управител на Ранчо дружба, аз ще следя да не прескачат бодливата тел. Мога да обикалям с Астра ГСИ

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
а така пи4ове и аз като завур6а ниакой уневерситет в америка 6те дойда в булгариа и 6те купиа два хотела на морето после 6те ви поканиа вси4ки вас от форума да ми идвате на гости естествнно на пулен пансион ,ебати купоните 6те стават.А пук за жените от форума 6те подсигориа фитнес инструктор и масажист ,сущто така и рум сервиз
Последна промяна evans на 02 Мар 2005, 16:57, променена общо 3 пъти
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
GIORCETO написа:X-citer написа: ....
Управители ще са братя Мангасариан, но тебе мога да те направя диригент на оркестъра защото си висок и ще те виждат от далече като свирят по масите

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
!!Asen_X написа:Azrail - шест степенна скоростна кутия
Неговата си е такава бе пиле..

Иначе.. аз бих си направил една къща само заради огромения гараж и вътре.. Е34 М5 Туринг, Е34 М5, Е30 М3 Ево 2,Е30 Купе+С38Б38, Е30 М3 Кабрио, Е28 М5, Е12 М535, Е24 635цси, Е9цсл, 2002 турбо, E39 M5,Е31 850цси,Е26 М1, Е21 323 Баур, Е23 745, Е32 750ил, Е38 740и (6 мануалки), 507, Z1, Z3M Роудстър и Купе, Z8,Е36 М3 купе и кабрио, Е46 М3цсл, Х5 4.6ис, Е38 Алпина б12, Е34 Алпина б10 би-турбо, Е30 Алпина б6с, E28 Алпина б7с турбо, Е31 Алпина б12, E24 Алпина б7с турбо,Е12 Алпинаб7с турбо, Z1 Алпина..

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3