Здравейте

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Здравейте

Мнение от driver69 » 04 Окт 2009, 16:36

Yordanovv написа:
Ryapoff написа:Според мен, без съгласието на родителите ти, нищо няма да стане. А въпрос, към колегата: Ти първия път, когато кара кола, сам я извади от паркомястото и тръгна без да я изгасиш или да въртиш задницата? Пич, спокойно ще стигаш педалите... ако си над 1.50. А какво точно искаш да питаш за частите на колата?!? Колега, ако е при мен, глобата ще е най-малкият проблем. Тази тема ще стане много голяма.

Абслютно сам , 15 метра пътечка от гаража до пътя с по 5см растояние от гумите до бордюра . Пп бил съм на 14-15 години .

Ти си бил роден талант :clap: . Аз като се качих, тръгнах с едно пилене на гуми, защото на Ладата не и работеше оборотомера :dunno: , пък аз откъде да знам какво е "малко газ" :mhihi: .До колегата от Дград - знаеш ли къде въртят бмв-тата? Кенана - нагоре по пътя има отбивка към старческия дом, но НЕ отбиваш, продължаваш малко и ще видиш вдясно едно "площадче". Ама как го обясних само 8)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 09 Е64

Мнение от Yordanovv » 04 Окт 2009, 16:43

Ryapoff написа:
Yordanovv написа:
Ryapoff написа:Според мен, без съгласието на родителите ти, нищо няма да стане. А въпрос, към колегата: Ти първия път, когато кара кола, сам я извади от паркомястото и тръгна без да я изгасиш или да въртиш задницата? Пич, спокойно ще стигаш педалите... ако си над 1.50. А какво точно искаш да питаш за частите на колата?!? Колега, ако е при мен, глобата ще е най-малкият проблем. Тази тема ще стане много голяма.

Абслютно сам , 15 метра пътечка от гаража до пътя с по 5см растояние от гумите до бордюра . Пп бил съм на 14-15 години .

Ти си бил роден талант :clap: . Аз като се качих, тръгнах с едно пилене на гуми, защото на Ладата не и работеше оборотомера :dunno: , пък аз откъде да знам какво е "малко газ" :mhihi: .До колегата от Дград - знаеш ли къде въртят бмв-тата? Кенана - нагоре по пътя има отбивка към старческия дом, но НЕ отбиваш, продължаваш малко и ще видиш вдясно едно "площадче". Ама как го обясних само 8)

Наща даже нямаше оборотомер :mhihi: Иначе колегата който е на 13 , като бяхме малки ни изглеждаше забавно да крадем колата и да я караме , но колегата Ryapoff е напълно прав без знанието на родителите ти не се прави на Шумахер , а дори и да решиш първо отвори някой новинарски сайт , виж как момче на 15 с фолксваген голф се блъска в стълб и на място загиват той и приятелката му (на 14г) а третият пасажер е в болница с опасност за живота . И след като прочетеш всичко това , помисли си . Заслужава ли ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW e36

Мнение от Alex-BMW|e36 » 04 Окт 2009, 16:45

Yordanovv написа:
Ryapoff написа:
Yordanovv написа:

Наща даже нямаше оборотомер :mhihi: Иначе колегата който е на 13 , като бяхме малки ни изглеждаше забавно да крадем коата и да я караме , но колегата Ryapoff е напълно прав без знанието на родителите ти не се прави на Шумахер , а дори и да решиш първо отвори някой новинарски сайт , виж как момче на 15 с фолксваген голф се блъска встълб и наясто загиват той и приятелката му (на 14г) а третият пасажер е в болница с опаснот за живото . И след като прочетеш всичко това , помисли си . Заслужава ли ?

Каквото и да правите, каквото и да казвате, никога не бих пробвал без знанието на родител :) Спокойно!
+ много бих искал да се срещна с някой от този форум :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Окт 2009, 16:46

Колега Yordanovv, на каква възраст мислиш, че съм. Не съм казвал реална възраст във форума, защото веднага "батките" ще кажат ти не се меси. Относно идване до Дград, днес бях :mhihi: . Виж за тръгване и спиране мога да ти дам съвето. А за каране назад, малко хора го могат тва мъчение, особено ако са руси :mhihi: .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 04 Окт 2009, 16:47

Ryapoff написа:Колега Yordanovv, на каква възраст мислиш, че съм. Не съм казвал реална възраст във форума, защото веднага "батките" ще кажат ти не се меси. Относно идване до Дград, днес бях :mhihi: . Виж за тръгване и спиране мога да ти дам съвето. А за каране назад, малко хора го могат тва мъчение, особено ако са руси :mhihi: .

Не съм :D
Ще следя тази тема и ако някой има работа към Димитровград, да пише. :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Окт 2009, 16:49

В Хасково има ежеседмична сбирка. Отиваш и се запознаваш. Гледам има едно лилаво Е30 спира в една пресечка под Авеню, там живея, да си признава ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 04 Окт 2009, 16:50

Ryapoff написа:В Хасково има ежеседмична сбирка. Отиваш и се запознаваш. Гледам има едно лилаво Е30 спира в една пресечка под Авеню, там живея, да си признава ;)

Къде се прави тази сбирка и къде мога да прочета за нея?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Окт 2009, 16:52

viewtopic.php?f=3&t=41175 - Моят съвет е - занимавай се с нещо полезно, освен да висиш пред компютъра и да гледаш коли, например фитнес.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 04 Окт 2009, 16:53

Момче, съмнявам се някои да ти изнася лекции. :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 04 Окт 2009, 16:54

Ryapoff написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=3&t=41175 - Моят съвет е - занимавай се с нещо полезно, освен да висиш пред компютъра и да гледаш коли, например фитнес.

Ходя на тренировки по волейбол всеки ден, но в момента имам шевове на крака и немога да ходя много, нито да бягам :confused:
Последна промяна Alex-BMW|e36 на 04 Окт 2009, 16:59, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Окт 2009, 16:57

И повече чети, после пиши. Мен заради една що-годе смислена тема щяха да ме линчуват (някои още си спомнят темата :mhihi: ).

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 09 Е64

Мнение от Yordanovv » 04 Окт 2009, 16:58

Alex-BMW|e36 написа:
Ryapoff написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=3&t=41175 - Моят съвет е - занимавай се с нещо полезно, освен да висиш пред компютъра и да гледаш коли, например фитнес.

Ходя на тренировки по волейбол всеки ден, но в момента имам шефове на крака и немога да ходя много, нито да бягам :confused:

Егати тея шефове :mhihi: :mhihi: :mhihi: И в краката на хораа се настаняват вече.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Окт 2009, 16:59

Yordanovv написа:
Alex-BMW|e36 написа:

Ходя на тренировки по волейбол всеки ден, но в момента имам шефове на крака и немога да ходя много, нито да бягам :confused:

Егати тея шефове :mhihi: :mhihi: :mhihi: И в краката на хораа се настаняват вече.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ДИАЛЕКТ му виакме, ДИАЛЕКТ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 04 Окт 2009, 17:00

Ryapoff написа:
Yordanovv написа:
Alex-BMW|e36 написа:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ДИАЛЕКТ му виакме, ДИАЛЕКТ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Еее.. от малката ми грешка, тъп ме направихте :D
Изображение

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 04 Окт 2009, 17:04

Aко си толкова запален,колкото твърдиш,най-добре ще е да си намериш някой автосервиз и да се въртиш там....нещо като стаж,да вършиш някакви дреболийки и до една година ще ти е ясно устройството на автомобила :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата