Здравейте
Модератор: Общи модератори
Re: Здравейте
Yordanovv написа:Ryapoff написа:Според мен, без съгласието на родителите ти, нищо няма да стане. А въпрос, към колегата: Ти първия път, когато кара кола, сам я извади от паркомястото и тръгна без да я изгасиш или да въртиш задницата? Пич, спокойно ще стигаш педалите... ако си над 1.50. А какво точно искаш да питаш за частите на колата?!? Колега, ако е при мен, глобата ще е най-малкият проблем. Тази тема ще стане много голяма.
Абслютно сам , 15 метра пътечка от гаража до пътя с по 5см растояние от гумите до бордюра . Пп бил съм на 14-15 години .
Ти си бил роден талант

Ryapoff написа:Yordanovv написа:Ryapoff написа:Според мен, без съгласието на родителите ти, нищо няма да стане. А въпрос, към колегата: Ти първия път, когато кара кола, сам я извади от паркомястото и тръгна без да я изгасиш или да въртиш задницата? Пич, спокойно ще стигаш педалите... ако си над 1.50. А какво точно искаш да питаш за частите на колата?!? Колега, ако е при мен, глобата ще е най-малкият проблем. Тази тема ще стане много голяма.
Абслютно сам , 15 метра пътечка от гаража до пътя с по 5см растояние от гумите до бордюра . Пп бил съм на 14-15 години .
Ти си бил роден талант. Аз като се качих, тръгнах с едно пилене на гуми, защото на Ладата не и работеше оборотомера
, пък аз откъде да знам какво е "малко газ"
.До колегата от Дград - знаеш ли къде въртят бмв-тата? Кенана - нагоре по пътя има отбивка към старческия дом, но НЕ отбиваш, продължаваш малко и ще видиш вдясно едно "площадче". Ама как го обясних само
Наща даже нямаше оборотомер

- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW e36
Yordanovv написа:Ryapoff написа:Yordanovv написа:Ryapoff написа:Според мен, без съгласието на родителите ти, нищо няма да стане. А въпрос, към колегата: Ти първия път, когато кара кола, сам я извади от паркомястото и тръгна без да я изгасиш или да въртиш задницата? Пич, спокойно ще стигаш педалите... ако си над 1.50. А какво точно искаш да питаш за частите на колата?!? Колега, ако е при мен, глобата ще е най-малкият проблем. Тази тема ще стане много голяма.
Ти си бил роден талант. Аз като се качих, тръгнах с едно пилене на гуми, защото на Ладата не и работеше оборотомера
, пък аз откъде да знам какво е "малко газ"
.До колегата от Дград - знаеш ли къде въртят бмв-тата? Кенана - нагоре по пътя има отбивка към старческия дом, но НЕ отбиваш, продължаваш малко и ще видиш вдясно едно "площадче". Ама как го обясних само
Наща даже нямаше оборотомерИначе колегата който е на 13 , като бяхме малки ни изглеждаше забавно да крадем коата и да я караме , но колегата Ryapoff е напълно прав без знанието на родителите ти не се прави на Шумахер , а дори и да решиш първо отвори някой новинарски сайт , виж как момче на 15 с фолксваген голф се блъска встълб и наясто загиват той и приятелката му (на 14г) а третият пасажер е в болница с опаснот за живото . И след като прочетеш всичко това , помисли си . Заслужава ли ?
Каквото и да правите, каквото и да казвате, никога не бих пробвал без знанието на родител

+ много бих искал да се срещна с някой от този форум

Колега Yordanovv, на каква възраст мислиш, че съм. Не съм казвал реална възраст във форума, защото веднага "батките" ще кажат ти не се меси. Относно идване до Дград, днес бях
. Виж за тръгване и спиране мога да ти дам съвето. А за каране назад, малко хора го могат тва мъчение, особено ако са руси
.

- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
Ryapoff написа:Колега Yordanovv, на каква възраст мислиш, че съм. Не съм казвал реална възраст във форума, защото веднага "батките" ще кажат ти не се меси. Относно идване до Дград, днес бях. Виж за тръгване и спиране мога да ти дам съвето. А за каране назад, малко хора го могат тва мъчение, особено ако са руси
.
Не съм

Ще следя тази тема и ако някой има работа към Димитровград, да пише.

В Хасково има ежеседмична сбирка. Отиваш и се запознаваш. Гледам има едно лилаво Е30 спира в една пресечка под Авеню, там живея, да си признава 

- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
Ryapoff написа:В Хасково има ежеседмична сбирка. Отиваш и се запознаваш. Гледам има едно лилаво Е30 спира в една пресечка под Авеню, там живея, да си признава
Къде се прави тази сбирка и къде мога да прочета за нея?
viewtopic.php?f=3&t=41175 - Моят съвет е - занимавай се с нещо полезно, освен да висиш пред компютъра и да гледаш коли, например фитнес.
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Момче, съмнявам се някои да ти изнася лекции. 

- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
Ryapoff написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=3&t=41175 - Моят съвет е - занимавай се с нещо полезно, освен да висиш пред компютъра и да гледаш коли, например фитнес.
Ходя на тренировки по волейбол всеки ден, но в момента имам шевове на крака и немога да ходя много, нито да бягам

Последна промяна Alex-BMW|e36 на 04 Окт 2009, 16:59, променена общо 1 път
И повече чети, после пиши. Мен заради една що-годе смислена тема щяха да ме линчуват (някои още си спомнят темата
).

Alex-BMW|e36 написа:Ryapoff написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=3&t=41175 - Моят съвет е - занимавай се с нещо полезно, освен да висиш пред компютъра и да гледаш коли, например фитнес.
Ходя на тренировки по волейбол всеки ден, но в момента имам шефове на крака и немога да ходя много, нито да бягам
Егати тея шефове

Yordanovv написа:Alex-BMW|e36 написа:Ryapoff написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=3&t=41175 - Моят съвет е - занимавай се с нещо полезно, освен да висиш пред компютъра и да гледаш коли, например фитнес.
Ходя на тренировки по волейбол всеки ден, но в момента имам шефове на крака и немога да ходя много, нито да бягам
Егати тея шефове![]()
![]()
И в краката на хораа се настаняват вече.

- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
Ryapoff написа:Yordanovv написа:Alex-BMW|e36 написа:Ryapoff написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=3&t=41175 - Моят съвет е - занимавай се с нещо полезно, освен да висиш пред компютъра и да гледаш коли, например фитнес.
Егати тея шефове![]()
![]()
И в краката на хораа се настаняват вече.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДИАЛЕКТ му виакме, ДИАЛЕКТ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еее.. от малката ми грешка, тъп ме направихте

Aко си толкова запален,колкото твърдиш,най-добре ще е да си намериш някой автосервиз и да се въртиш там....нещо като стаж,да вършиш някакви дреболийки и до една година ще ти е ясно устройството на автомобила