ре ГО

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Re: ре ГО

Мнение от Cobra » 07 Окт 2009, 14:35

///peter написа:
DirtySouth написа:400-500 лева :kuku: стига бе за тея пари вече има свирка от фолкпевица по каталог !

Я пусни на лично, каталогчето :mhihi:

Иначе споко, най-евтината гражданска към момента е 186лв :mhihi:

При мен с отстъпката за клуба, най-евтината ГО все още е 149,60 ... на тел. 0888 006 006 (малко рек. ;)),
а дори и толкова да поскъпнат няма да е скоро,
вътрешната инфо колеги е че до Януари 2010 ще има покачване в рамките 15% и то НЕ при всички,
т.е. масовите коли до 1.8 и 2.0 ще си останат от 160-70 до.....350 в някой компании

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Окт 2009, 16:19

Projektzwo написа:
///peter написа:Иначе споко, най-евтината гражданска към момента е 186лв :mhihi:

много ме радват подобни повърхностни изказвания...

Тогава се въздържай от своите за държавата ;) Особено ако не ти е ясно с какво и как може да регулира държавата и защо не го прави, мастааа :mhihi:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 07 Окт 2009, 16:57

///peter написа:
Projektzwo написа:
///peter написа:Иначе споко, най-евтината гражданска към момента е 186лв :mhihi:

Тогава се въздържай от своите за държавата ;) Особено ако не ти е ясно с какво и как може да регулира държавата и защо не го прави, мастааа :mhihi:

Ти като си толкова разбиращ, защо не се обосновеш, че ми стана интересно? :winky:
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 07 Окт 2009, 17:42

И чак толкова ли ви бърка повишението на нещо,което ще е с проценти,а не в пъти и може да си го плащаш на 4 равни части в годината.Уж на всеки който пита дали да си вземел тоя или оня модел на БМВ му се репчите че БМВ е за хора с пари,ако нямал да си купи голф,сега хленчите за 50-100 лева качване на ГО.Смешна работа е когато човек чете различни по тематика теми и се смее на разликата в изказванията на едни и същи.
Като порасне малко повечко човек разбира че не всичко опира до колата и разходите към нея.На който не му отърва да си купи колело. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Окт 2009, 18:19

Projektzwo написа:
///peter написа:
Projektzwo написа:

Ти като си толкова разбиращ, защо не се обосновеш, че ми стана интересно? :winky:

За какво трябва да ти давам обосновка на теб? :shock: Нали го ра здаваш маста по такива теми, трябва да знаеш че тея неща се регулират и точно от кой. Ама то с попълване на полици не става тая раЛта.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Окт 2009, 19:40

Наливам им пари вече 10 години, без да имам ПТП, за да може да се покриват щетите от лекетата, дето ръцете им за с задника, баси простотията :kuku: Ама като плащаме като попове без да се оплакваме няма как да е иначе. Пък както каза един капацитет по- горе- щом карате скъпи коли значи и 1000 лева да ви доят на година с ГО трябва да я плащате с финес, щото кефа (на управляващите :!: ) има цена :mhihi:
п.п. Ако им беше толкоз кристално-чиста работата на тия застрахователни компании, нямаше да ги осъдят за картелно споразумение, за мен са мошенници, които цицат пари от добрите шофьори, за да ги дават на некадърните.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 08 Окт 2009, 2:04

///peter написа:За какво трябва да ти давам обосновка на теб? :shock: Нали го ра здаваш маста по такива теми, трябва да знаеш че тея неща се регулират и точно от кой. Ама то с попълване на полици не става тая раЛта.

Немога да се сетя къде точно съм се изявавал като маста, в каквото и да е отношение, но това е друга тема...
Аз лично за себе си имам някакво становище, но ми е интересно да чуя и твоето, защото следвайки твоята "непоклатима" логика, на този етап гражданската нямаше да е една губеща застраховка, а точно обратното, още повече когато е задължителна. Надявам се не ме разбираш погрешно, нямам за цел нито да засягам някого. И другото, което мога да кажа е че полици не попълвам - далеч съм от агентския бизнес. :mrgreen:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от edinac » 08 Окт 2009, 2:19

tngeorgiev написа:Хайде, честито :evil:
http://dnes.dir.bg/2009/10/06/news5179018.html

сефте :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 08 Окт 2009, 9:02

Projektzwo написа:Аз лично за себе си имам някакво становище, но ми е интересно да чуя и твоето, защото следвайки твоята "непоклатима" логика, на този етап гражданската нямаше да е една губеща застраховка, а точно обратното, още повече когато е задължителна. Надявам се не ме разбираш погрешно, нямам за цел нито да засягам някого. И другото, което мога да кажа е че полици не попълвам - далеч съм от агентския бизнес. :mrgreen:

ъъъъ, мигах на парцали 2 часа, връщах на зад и пак не мога да видя къде съм писал че гражданската била печеливша... :roll:
Та за тва нека ти припомня или изясня какво съм ти писал... Ти изтърси компетентното:

Projektzwo написа:
Scott написа:Акциза пада,но пък за това ще има хубави ЕКо такси ;)
Държавата няма да се мине повярвайте ми,сега и гражданската,добре че моята е 1.6 :mhihi: :mhihi:

Би ли ми обяснил кое е общото м/у ГО и държавата?

Първия път просто подминах, но след като се опита да се направиш на големата ралта, с:

Projektzwo написа:

Реших да ти намекна(не изясня, понеже това трябва да бъде собствен напън), че като те радват повърхностните изказвания, не блясвай с изказвания за общото между ГО и Държавата, особено ако не можеш да вържеш процеса :mhihi:
Туй то...

Предишна

Назад към Извън Темата