поп-фолк с участието на Бмв
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Re: поп-фолк с участието на Бмв
acho.rs написа:LizarD написа:За моделчето, качествена е изработката, но според мен една кола губи чара си когато се добавят елементи от друг модел - с две думи, много пари без вкус.
За песничката.. Нищо особено, не мисля че трябва да се обръща чак такова внимание на посредствени проекти, излъчвани на посредствени места. Поп фолка е за хората които харесват българските ритми в по съвременен варянт. Чалгата е за хората които харесват турските циганийки. Като цяло в тоя стил има смислени неща, но едно 95% е чиста безвкусица. Апък "хаус маус" историите, са си старото диско. Единственото обяснение което си давам за слушането на чалгата, хауса и комерса като цяло, е, че се слуша от хора които не търсят смисъла в музиката, а просто им допада самото звучене, което е напълно нормално. Избора на стил музика е силно повлияно от себеоценката, или какво мисли слушащия за самия себеси. Тая тема е дъъвканааа....
EEE евала баце - най-железния ти пост до тукТя тая Е36ца обра , къде що има награди за тунинг , само не знам какъв е двигателя ... А колегата дето пуска клип на г-н 100 кила (или ла**а) - тази песен е не по-малка боза от на Димана . Много се развали поп-фолка - вече дали и една от 20 песни бие на нещо . Със тази комерсиализация и пороноиматиця , съсипаха музиката и само насаждат разврат във подрастващите момичета
![]()
![]()
Мисля че има една фотосесия на тази кола тук в форума.На мен лично колата ми харесва.
Двигателя е М50В20 с нитро.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ferdy написа:Някой сеща ли се за друга чалгия с участие на БМВ е36-ца?
Моята е снимана в такъв, но така и не разбрах в кой, не е от популярните, тях ги прегледах вече. Червена е, в клипа има девойки, танцуващи около басеин.
Някой ако се сети ще съм му безкрайно благодарна.
Има една култова : http://vbox7.com/play:507d93c2 - това е новия вариант на клипа иначе песента е много стара и в стария клип не е Е92 а Е36 купе .
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
///vlado написа:eвалата ... за най селското bmw
И какво му е слеското на сток Е92 ? Или имаш предвит песента - аз лично бих преглътнал , че е ползвано в клип на поп-фолк изпълнителка (ако изобщо е ползвано а не краден материал със БМВто)

acho.rs написа: ...
не не .. имам предвид първия клип дето е постнат.
п.п иначе тая на цветелина си е култова

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
acho.rs написа:... (ако изобщо е ползвано а не краден материал със БМВто)
Ако говориш за този клип http://vbox7.com/play:507d93c2 - не е краден материала с БМВ-то, специално правени снимки са за видеоклипа

Още малко и аз ще го повярвам...
- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW e36
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
saleen написа:Имаше някакъв клип на Борис Дали, в който дрифтеха едни черни Е36-ци, но не се сещам кое беше парчето.
http://vbox7.com/play:9e01fa0e
Голфа е много як.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Мерси колега, точно тази имах предвид 

Никой не мое ма връне на селу!
acho.rs написа:ferdy написа:Някой сеща ли се за друга чалгия с участие на БМВ е36-ца?
Моята е снимана в такъв, но така и не разбрах в кой, не е от популярните, тях ги прегледах вече. Червена е, в клипа има девойки, танцуващи около басеин.
Има една култова : http://vbox7.com/play:507d93c2 - това е новия вариант на клипа иначе песента е много стара и в стария клип не е Е92 а Е36 купе .
Тц, не е от популярните, за да се намери явно трябва висше спортно майсторство да се приложи.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
ferdy написа:acho.rs написа:ferdy написа:Някой сеща ли се за друга чалгия с участие на БМВ е36-ца?
Тц, не е от популярните, за да се намери явно трябва висше спортно майсторство да се приложи.
Еее , няма да мога да ти помогна тогава , когато се въртяха тия песни слушах ... метъл

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3