Конверсия от улично към домашно коте

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Re: Конверсия от улично към домашно коте

Мнение от Gemar » 12 Окт 2009, 10:58

Конверсия от улично към домашно коте

Искам само да поздравя със заглавието на темата :mhihi: Страхотно

Аз лично съм любител на котета и ако ми хареса, пък макар и улично, бих го приютил след като мине през чичо доктор, разбира се :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от stenly » 12 Окт 2009, 11:58

Дайте моля координати на ветеринарен кабинет, от който сте останали доволни.
В източния край на София за предпочитане.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 12 Окт 2009, 12:41

Моя ще ти е доста далече, въпреки че и аз съм в източната част на града и ходя там.

Ветеринарна клиника "Мей"
ул. Найден Геров 4 (до Военна болница)
тел. 953 32 99
Д-р Караджов 0888 61 54 26

Работи и в събота до 15,00 ч.
Много добър лекар е и си разбира от работата.

Кастрацията е по спомен 50 лева, ваксинацията 15 лева.
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valery » 12 Окт 2009, 15:24

Имал съм доста котки като малък и със сигурност изискват по-малко грижи от кучето (и куче съм имал).
Моя съвет е жесток, но изключително важен (според мен), ако искаш да задържиш животинката трябва да я кастрираш. В противен случай ще мъчиш и семейството и котката. Мебелите ги отпиши, ще живееш с мисълта, че някой ден, когато котката ви напустне ще се преобзаведете. Иначе това, че е улична превъзходна не е лошо, даже е по-добре, защото "марковите" боледуват много повече.
Всичко друго ще научиш от ветеринара.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше e36 седан M43B18
Мечтае да кара: М5

Мнение от camburko » 16 Окт 2009, 9:26

така колега сега да ти кажа информация от първа ръка. точно след нова година и аз бях в твоето положение. до офиса ми имахме едно черно котенце. прибрахме се от празниците и гледам котето с строшен десен заден десен крак. оказа се че един комшия се напил до безпаметност, котето се завряло в краката му и тои го спукал от бои. още същия ден котето беше заведено в младост1а в клиника "Анимо". споменавам го защото останах предоволен от услугите им. по препоръка на лекаря оставихме котето за една вечер за цялостен преглед и ваксинации. само да спомена че котенцето беше спало в пепелта от печката на комшиите. след две седмици спане в банята заради невъзможността да го изкъпем заради счупения крак, след третото къпане даже се показа и малко бяло петно на корема му :mhihi: .
само да кажа както си го научиш така ще си го гледаш. вече близо 10 месеца не ми е направило някаква по-голяма беля(без да броим 3 съборени саксии), само джапанките ми дават фира защото не можах да я науча да си остри ноктите на дървената плокост с закован мокет които и бях приготвил. така давай без притеснения прибери животинчето и то да види малко животец.
Животът е като стълба в кокошкарник, къс и осран.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата