ЧЕНГЕСАРНИЦАТА ЗАПОЧНА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Re: ЧЕНГЕСАРНИЦАТА ЗАПОЧНА

Мнение от RSxRacer » 15 Окт 2009, 15:15

djina написа:Сега и самобръсначките за мъже и жени- само срещу лична карта, за ножовете, вилиците и отвертките -също!!!

И ако някоя женка си изгуби личната карта треа ходи брадясала докато и издадът нова :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 15 Окт 2009, 15:24

Това е чисто българска прищявка.На мен лично не ми се е случвало в чужбина да ми искат личните данни за да ми продадат стартов предплатен пакет,или да ми пращат уведомление че трябва да си дам данните.
Въобще доста промени които ни чакат си миришат на вкиснат комунизъм.Лични карти с проследяващи чипове и пръстови отпечатаци,при покупка на нещо,каквото и да е над някаква определена стойност ще имат право да те проверяват дори да не си криминално проявен,създава се база данни за абсолЮтно всеки гражданин на РБ,където ще има подробности за финансовото му и следствено минало,както и справки за неговите осигуровки и данъци и тази база данни ще е достъпна на нотариуси,полицаи и какви ли още не.В момента е голямо дърлене в парламента заради промените по закона за МВР,тъй като пак се очертава концентрирането на голяма физическа и информационна сила в ръцете на министъра и главния секретар на МВР.
Обикновения българин толкова е заблеян и вглъбен в своите проблеми,че даже не вижда как все по-дълбоко се ограничават конституционните му права.
Бат Бойко ще се окаже по-голям помияр отколкото и очаквах.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 320i coupe

Мнение от Simmargal » 15 Окт 2009, 15:26

DanielzZz написа:Мен по ме притесняват новите лични карти.Отпечатъци и не знам си още какво.

Ти пък какво си се притеснил! :kuku: :mhihi: :mhihi: Хората специално ни информираха, че да си премахнем отпечатъците било елементарно! Плисваш малко киселина върху пръстчетата и ХОП, няма отпечатъчета... Кво му береш ядове, да ти се чуди човек... :mhihi:
BLING-BLING!!! Когато се кача в BMW, в стомаха ми не пърхат пеперуди, а цели птеродактили.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 15 Окт 2009, 15:33

jordanpar написа:Това е чисто българска прищявка.На мен лично не ми се е случвало в чужбина да ми искат личните данни за да ми продадат стартов предплатен пакет,или да ми пращат уведомление че трябва да си дам данните.

Е, поне по това ще се отличаваме от ЕС. :yes:
Смятам, че подхода е добър. А и трябва малко да се усмирят мошениците.

Преди години, тамън Глобул бе стартирал у нас като втори мобилен оператор, предплатените карти се издаваха срещу л.к. и още си пазя Договора за нея, въпреки, че вече не я ползвам.
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 15 Окт 2009, 15:40

Hito написа:
djina написа:така ще се увеличат кражбите на телефони и карти. .......

Все си мисля че реакцията при откраднат телефон е все една и съща......звънкаш и го спираш :winky: ...,без значение дали картата е предплатена,регистрирана или не ;)

ДА, да. Само че, докато се питаш: аджеба аз тоз телефон загубих ли го или го забравих в къщи, офиса, колата, ще мине не малко време. но ще поживеем, ще видим дали това ще доведе до атака желания ефект.

А за криенето - нямам какво да крия, но и нямам твърде много доверие в хората, които ще разполагат с целия тоз масив информация.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 15 Окт 2009, 15:50

Напълно нормално според мен. В Германия всички предплатени карти се регистрират с лична карта при закупуването им. Записват се имена, адрес, дата на раждане, номер на личната карта. Ако се телефонира с картата, а не е регистрирана, оператора я спира след две седмици.

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 15 Окт 2009, 16:22

ивчо написа:Колега/жке,явно на никой твой близък не са се обаждали да му искат пари за прокурор,машини,лагери и т.н.
Подкрепям,барем даде резултат срещу тез "телефонни тероряги"!!!! :bang: :bang: :bang:

:yes:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Окт 2009, 16:39

jordanpar написа:Това е чисто българска прищявка.На мен лично не ми се е случвало в чужбина да ми искат личните данни за да ми продадат стартов предплатен пакет,или да ми пращат уведомление че трябва да си дам данните.
кога е било това и в коя държава? ако не е тайна де :mhihi: Не съм от МВР :paranoid: :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

След дъжд качулка е даже!

Мнение от saleen » 15 Окт 2009, 16:52

Това отдавна трябваше да стане! Трябваше ли толкоз народ да изгори, че и някои се самоубиха заради такива измами!
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар

Мнение от jordanpar » 15 Окт 2009, 17:00

Интересно нещо е народецът.Кажат ли му едно нещо 100 пъти по медиите и сам започва да иска да му налагат ограничения.
Прочетете в първия ми пост какви ни ги готви още Бат разБойко.
Сега вече съм съгласен с колегата пиронков-овцееееее.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalanak » 15 Окт 2009, 17:00

dim_off написа:Напълно нормално според мен. В Германия всички предплатени карти се регистрират с лична карта при закупуването им. Записват се имена, адрес, дата на раждане, номер на личната карта. Ако се телефонира с картата, а не е регистрирана, оператора я спира след две седмици.

:yes: и аз съм живял в Германия и абсолютно всичко се записва.Даже една предплатена карта ми я пуснаха след два дни.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 15 Окт 2009, 17:03

Това един честен и почтен човек не виждам какво трябва да го притеснява, че му били записали данните!
А тези които са против като изгори баба/дядо ще ги питам на какво мнение са, щото не са виждали наивни старци как тичат да си дадат парите, нищо че няколко човека им говорят, че е измама !

Аватар

Мнение от jordanpar » 15 Окт 2009, 17:03

Абе пичове,симкартите са най-дребното нещо бе.аз ако искам да направя нещо ще прескоча я до Гърция я до Румъния,ще си купя от там една симкарта и ще правя каквото съм решил.
Това е най-дребното което ще бъде налагано като ограничения малко по малко.
Нищо чудно догодина като отида да си купувам 42 инчов телевизор да ме питат откъде парите за него.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 15 Окт 2009, 17:08

Аз се чудя що се чувствам ограничен от 8-9 години пък то било щото съм на договор към М-тел и ми имат данните ... :mhihi:

Айде не изпадайте в параноя вече с тези данни ! Навремето, като ги имаше изтипосани навсякъде на никой не му правеше впечетление ! По сметки залепени на входа, по избори разпечатани и разлепени списъци къде ли не...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA

Мнение от djoni82 » 15 Окт 2009, 17:09

Дано помогне този закон за гсм измамите,но тия хора не спат и не ходят на работа,а се чудят по цял ден кого и как да измамят :banghead:
Изображение
В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата