трън ли са Голфаджиите в очите на БМВ-истите
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Re: трън ли са Голфаджиите в очите на БМВ-истите
А всъщност селяка може и да е със много скъпа кола 

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Виж, по принцип не се съди за човек по колата му и във всяко стадо има мърша, но за съжаление на нормалните карачи на голф, в голфаджийското стадо като че ли мършата е най-голяма...
За повечето хора вече гоуф (основно второ и трето поколение)
е олицетворение за пернишки селянин, който е надул чалгията и кара все едно пътят му е бащиния...
За повечето хора вече гоуф (основно второ и трето поколение)

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Мене пък не и дреме , най голям трън са ми R32-ките и МНОГО ги обичам!

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
колеги за какво ги отваряте тия теми не знам... аз съм СИГУРЕН че всеки от вас когато е бил със няколко месеца шофьорски стаж е направил поне една простотия заради която някой в движението го е нарекъл селянин... всички сме правили простотий ... признавам си и аз съм правил ... причината да сменя колата с по- голяма + автоматик беше че започнах да правя повечко простотий със старата... има и друго... когато човек е млад шофьор и на възраст от 18-19 му се иска все да се движи по- бързо или настрани което си е заплаха и за самия него и за другите ама когато си на такава възраст и се опитваш да мислиш като възрастен за жалост не се получава винаги разбирате ли ме 

айде да не се обиждаме а е36 е най масов и да кажа че тия дет карат скъпи бмв така са се надули че ще се пръснат
няколко пъти пускам такива пред мен и никва благодарност вече никва аванта за такива ако трябва ще го ударя .са знам че тия които са с такива коли ще наскачат ама замислете се малко че е така . за всички надути

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Аз като бивш голфаджия, мога да кажа, че лично съм се дърпал с разни Е36-ци, ама на магистрала и без опасност за други водачи в движението. Съвсем на майтап и за кеф, никакви ругатни и други глупости. Ей едно търговищко Е36, как ме наряза..... Със сегашната кола, бивши колеги ме изпреварват, не съм имал някакви по-големи ядове с предимство или маневри някакви. Като цяло срещам много простотия по пътищата и то забелязвам като мина покрай някой такъв последно време, че вътре в колата седи някакъв дядка и гледа съсредоточено право напред и по същия този начин ти сече път на магистрала, прави маневра без мигач и такива работи предизвикващи скачане на спирачките, свирене, светкане. Във всякакви коли. А голфаджиите са като всички други, не мисля че има правилно съотношение, което да измери достоверно количеството простотия при различните марки. Идиота и на пътя и в къщи е все идиот. Лошото е, че излиза на пътя.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- hartge
- Потребител
-
- Кара: A4 Avant 1.8T
- Мечтае да кара: BMW M3,AUDI RS4,PORSCHE CGT
Е ти не знаеш ли,че бургас е града на нацепените безсмъртни батки с адидаси,които вече се прехвърлиха от Г3 на Е36 и упорито настъпват да превземат и Е46.Всъщност колата не прави човека и нито ФВ,нито БМВ са виновни,че са харесвани от много хора,сред които има и доста комплексирани простаци .В случая между другото и ти не си много прав и вероятно колегата с БМВ-то се е ядосал точно затова,че по таксиджийски си ударил аварийките и си спрял насред пътя ,още повече,че преди това сам казваш леко си ускорил и човека не е очаквал да спреш,поизненадал си го така да се каже.Принципно като искаш да спираш не се ускорява и след това да набиеш аварийките и да спреш,а се намаля и се подава десен мигач , който указва,че се готвиш да предприемеш маневра,поне така е предвидено в ЗДвП.Това с аварийките въпреки,че се прави често и е модерно,си е чиста проба таксиджийска мода ,за съжаление възприета от повечето водачи и няма нищо общо със ЗДвП.И пред мен да спре някой по този начин и на мен ще ми дойде да му тегля една майна и без да карам БМВ и дори и да харесвам ФВ.След това,след като спреш си изчакваш останалите участници в движението да те заобиколят и чак след това вече почваш да даваш назад и да се наместваш да паркираш.Та тея работи не са свързани с кой каква кола кара,а с това на кой колко му е багажа в главата .Примерно вчера на два пъти водачи на БМВ и то точно Е46 съвсем колегиално ме пропуснаха да се включа в движението,въпреки,че те бяха с предимство ,случвало се е и друг път с водачи на други марки,но от това правя извод само,че това са нормални възпитани хора, без да ги свързвам конкретно с колата ,която карат,човека е важен,а не колата и както и да е няма смисъл да се вземат навътре такива работи ,заминаваш си нататък и гледаш ти да не правиш простотии по пътищата .
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Е.Димитров написа:bum_bum написа:Абе напоследък тия с е36-ците са сериозни конкуренти на голфаджиите в селянията
и аз щях да го кажа ...
Как чакам само Е46 да станат по 3-4 бона,да се разкара паплачта от Е36 -щото вече нема да е модерно.
Но и този момент наближава - да му мислят колегите от следващия по ред подфорум

Е.Димитров написа:bum_bum написа:Абе напоследък тия с е36-ците са сериозни конкуренти на голфаджиите в селянията
и аз щях да го кажа ...
a аз го казах

Абе хора, който си мислят "аз съм най-големия" винаги ще има независимо от марката на автомобила. Пазете се от тях и не им обърщайте внимание по възможност, пък те ще си намерят майстора някой ден. Най-често сами се елиминират в някое дърво или стълб, а недай си боже и в някой от невинен.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Лизард най-добре го е казал - ако колата е евтина, сганта се качва на нея. И аз имам Голф 2, но все пак не колата кара мен, а аз карам нея. Ако си кретен и на совалка да се качиш, пак ще правиш зулуми.
Si non confectus, non reficiat.
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
За мен няма Голфаджии или БМВ-исти,има съобразителни водачи и пълни идиоти със селско-рогашки манталитет(не визирам провинцията,а всички).Вторите са ми не трън а ми кол в очите ми,а дали кара Голф,Астра или е36 или каквото и да е простака е непобедим!!!
Голфаджиите се преродиха в Е36
а преуспелите голфаджии се качиха на Touareg -до днес не съм срещнал нормално движещ се...
а преуспелите голфаджии се качиха на Touareg -до днес не съм срещнал нормално движещ се...
е ся за аварийките не съм много съгласен.за да кара 1км на косъм зад мен едвали е било безпричинно и чак кат съм спрял да се нанерви и да ми вика и след това да се върне обратно на пътя от който дойдохме.тва с аварийките го направих точно поради тази причина.ускорих и той остана на метри зад мен и още преди да спра пуснах аварийките щото ще правя мневра а не като бакшовете дето както си кара спира рязко и тогава пуска аварийки.и освен това бакшовете ги праят тия номера на главни пътища къде се кара с 50-60 и тогава е кофти а пред блок в комплекса не мисля че трябва да се кара зад гъза на тоя пред тебе и да се ядосваш че някой е рещил да си паркира .просто в бургас съм забелязал че колегиалноста между шофьорите е сведена до нула.дано се оправи в бъдеще с нарастването на трафика иначе всеки ден трябва да се бием по пътищата и да си крещим през прозорците.
голфаджията в bmw-форума
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3