Отечествен фронт
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: Отечествен фронт
ME4KY написа:kokobm написа:ME4KY написа:!!!! САМО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА !!!! докато не ви дойде на главата няма да разберете какво еса ша ви дам един пример за правосъдието !! преди време вечерта се наложи спешно да се ходи до созопол и си тръгваме ние (пича дето кара беше изпил 1 бира) тръгваме си ние стигаме до там и на връщане маалко след като се излезе от созопол има едни дълги завой (за който не знае имаше ремонти и разширяване на пътя преди 3-4 години и имаше посредата на платното подпряни знаци на камъни високи по 1-1.50) и както излизаме от широкия завои насреща отсреща МЕРЦЕДЕС НА ДЪЛГИ а камъните идваааааат идваааааааааат идвааааааааат
даже и аз ги видях преди да се ударим със 160 в тех
![]()
спряхме ние след 50-тина метра спира и мерцедеса.....слиза пича...ЩО КАРАШ НА ДЪЛГИ БЕ ОНЯ ВИКА аа нема нищо такова
![]()
![]()
![]()
(няма как да се докаже че сме се ударили заради него,шото нашия ПИЧ има алкохол па оня нема....и.,....
![]()
) и му викаме тръгвай ко да са разправяме и звъним да идват да на теглят (аз междувременно съм строшил предния джам с кратуна ДА БЯХ С КОЛАН ама габаритите ми не са за него
бях го пукнал НАЙ ГОРЕ НА МИЛИМЕТЪР ОТ ГРЕДАТА
ОЩЕ МАЛКО И ....) ПИЧА дето идва да на дърпа дойде закачихме са и тръгнахме
ама след малко изодзадзе
спираме ние ...няма представяне няма нищо викат ко стаааааа тука ВЕ ала бала викат ся ша духаш
духа пича и айде към созопол
![]()
като му излезе решението на съдъ
6 месеца без книжка глоби млоби
![]()
от колата НИЩО не става
така че сами си правете изводите
за тоя дето се е блъснал заради ДЪЛГИТЕ на някои друг в нещо което всъшност е нищо и няма жертви освен колата ПЛАЩА И МУ ВЗИМАТ КНИЖКАТА![]()
а за тоя дето ТРЕПЕ ХОРА даже и книжката не му взимат И СЛЕД КАТО Е НАПРАВИЛ ВТОРА КАТАСТРОФА ПАК НЕ МУ ВЗИМАТ КНИЖКАТА И ДАЖЕ НЯМА 1 ДЕН ЗАТВОР
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз ли нещо не разбрах, или..Абе пич, даваш ни се за пример ли кво
СЪС 160, НА ПЪТ В РЕМОНТ, НА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЗАВОЙ, НА ЕДНА БИРА (което при накои хора си е 0.5) и т.н. или май вие нещо си играехте на 'руска рулетка', па ти виновен оня с дългите????????????
ако четеш внимателно ще разбереш че е било вечерта и завоя е бил дъъъъъъъъъъъъъъъълъг дълъг бе като на магистралако толко има ти на магистрала одил ли си
![]()
ее човек да не ви опише някои случка
все ще има някои недоразбрал и недопрочел и ще се окаже недоволен
Внимателно го прочетох, и то два пъти, щото се изумих как някой може да напише подобно нещо, и в същото време да се смята за 'жертва'

Това, че е било вечерта трябва да ми говори ли нещо?????????????????
Да, на магистрала съм Одил (някои и с по 5 платна в едната посока) и там карам с 160 обикновено, ма и там като има ремонт има и ограничения

Да, недоволен съм, щото утре може срещу мене да караш ти, или твоя приятел
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
kokobm написа:ME4KY написа:kokobm написа:ME4KY написа:....
....
Тоя няма книжка бе колега , и изобщо какво се вързвате на тия историй от 1001 нощи ? По всичко личи че е измислена историята , 1 бира и да си пиян ...

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Олеле, стига бе колеги, стига сте писаи подобни истории, моля ви се. Стига са ви виновни полицаите, знаците и нам си к'во още. Дъъъъълъг бил завоя разбираш ли, тъй ли? Скоро един такъва като вас, ма с по-малко от 160, скочи пред мен в мост, който се прави край Севлиево, а сума ти табели сложени......Онзи за малко да скочи в големата дупка, пък тя дълбокаааааа. Аз аплодирам съда или полицията във вашия случай, точно тъй, книжката и глоби, глоби, санкции, затвор ако може даже......Дано все така да е, ама не е, заради което е пусната тази тема и това предаване.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
vvaskoo написа:kokobm написа:ME4KY написа:kokobm написа:ME4KY написа:....
....
Тоя няма книжка бе колега , и изобщо какво се вързвате на тия историй от 1001 нощи ? По всичко личи че е измислена историята , 1 бира и да си пиян ..., Да не видиш светлоотразителен знак заради някав смешко дето карал на дълги
Да счупиш джама като си бил с колан ? Абе ти да не си Кинг-Конг бе
Да ти вземат книжката заради бира която си изпил преди час или повече
А и сблъсък със 160!!!!! При 64 на краш тестовете се вижда кво става, при 160 където натоварването расте в гометрична прогресия, да е скъсал колана и да е изхвърчал заедно с предния джам

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Вие не знаете на какви каскади са способни бургаските анаболни батки
Тая тема я направиха на гъз отново.

Тая тема я направиха на гъз отново.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
ME4KY написа:!!!! САМО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА !!!! докато не ви дойде на главата няма да разберете какво еса ша ви дам един пример за правосъдието !! преди време вечерта се наложи спешно да се ходи до созопол и си тръгваме ние (пича дето кара беше изпил 1 бира) тръгваме си ние стигаме до там и на връщане маалко след като се излезе от созопол има едни дълги завой (за който не знае имаше ремонти и разширяване на пътя преди 3-4 години и имаше посредата на платното подпряни знаци на камъни високи по 1-1.50) и както излизаме от широкия завои насреща отсреща МЕРЦЕДЕС НА ДЪЛГИ а камъните идваааааат идваааааааааат идвааааааааат
даже и аз ги видях преди да се ударим със 160 в тех
![]()
спряхме ние след 50-тина метра спира и мерцедеса.....слиза пича...ЩО КАРАШ НА ДЪЛГИ БЕ ОНЯ ВИКА аа нема нищо такова
![]()
![]()
![]()
(няма как да се докаже че сме се ударили заради него,шото нашия ПИЧ има алкохол па оня нема....и.,....
![]()
) и му викаме тръгвай ко да са разправяме и звъним да идват да на теглят (аз междувременно съм строшил предния джам с кратуна ДА БЯХ С КОЛАН ама габаритите ми не са за него
бях го пукнал НАЙ ГОРЕ НА МИЛИМЕТЪР ОТ ГРЕДАТА
ОЩЕ МАЛКО И ....) ПИЧА дето идва да на дърпа дойде закачихме са и тръгнахме
ама след малко изодзадзе
спираме ние ...няма представяне няма нищо викат ко стаааааа тука ВЕ ала бала викат ся ша духаш
духа пича и айде към созопол
![]()
като му излезе решението на съдъ
6 месеца без книжка глоби млоби
![]()
от колата НИЩО не става
така че сами си правете изводите
за тоя дето се е блъснал заради ДЪЛГИТЕ на някои друг в нещо което всъшност е нищо и няма жертви освен колата ПЛАЩА И МУ ВЗИМАТ КНИЖКАТА![]()
а за тоя дето ТРЕПЕ ХОРА даже и книжката не му взимат И СЛЕД КАТО Е НАПРАВИЛ ВТОРА КАТАСТРОФА ПАК НЕ МУ ВЗИМАТ КНИЖКАТА И ДАЖЕ НЯМА 1 ДЕН ЗАТВОР
![]()
![]()
![]()
![]()
тази историйка с хепи енд трябва да се учи в шофьорските курсове. дали някога разбереш каква световна глупост си написал. има едни хора дето все другите са им виновни
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Преди доста време по БНР имаше поредица ´´Хумор,сатира и забава´´,та форума все повече заприличва цялостно на такъв.
Все повече инфантилно написани случки и събития,все повече мислещи се за недосегаеми пишлигари търсят поле за изява и внимание.
А беше сериозен форум

Все повече инфантилно написани случки и събития,все повече мислещи се за недосегаеми пишлигари търсят поле за изява и внимание.
А беше сериозен форум

- FaceOff
- ентусиаст
-
vvaskoo написа:kokobm написа:ME4KY написа:kokobm написа:ME4KY написа:....
....
Тоя няма книжка бе колега , и изобщо какво се вързвате на тия историй от 1001 нощи ? По всичко личи че е измислена историята , 1 бира и да си пиян ..., Да не видиш светлоотразителен знак заради някав смешко дето карал на дълги
Да счупиш джама като си бил с колан ? Абе ти да не си Кинг-Конг бе
Да ти вземат книжката заради бира която си изпил преди час или повече
Колега, много си прав, и не че не го знам това, ма се чудих да влизам ли в спор, че го е сънувал 'колегата', или да го накарам да се замисли малко, щото утре току виж решил да си сбъдва съня.... Естествено че са глупости, и почва да ми писва от няколко новоизлюпени субекта в тоя форум, на години, доста под тея за книжка, ама със знания и опит..........еб**и му мамат**а. Па за колана да не говорим...бе Любо Ганев кара с колан бе!!!!!!!!!!
Иначе жалко, че темата се оср*а от пубертети, защото както знаем, във всеки слух има и малко истина, и току виж тая 'руска рулетка' се окаже истина. А извадката с кадри от катастрофи в края на предаването беше повече от стряскаща. Щяха да оставят катастрофиралите коли до пътя, за да се замислят шофьорите, е тия наистина е трябвало да ги оставят. И друго много ме кара да се замисля, паметника на момчето с мотора, по средата на околовръстното, което загина в началото на лятото. Има пътища, на които ако на всеки загинал там му дигнат паметник ще ме побиват тръпки като минавам оттам..
- FaceOff
- ентусиаст
-
jordanpar написа:Преди доста време по БНР имаше поредица ´´Хумор,сатира и забава´´,та форума все повече заприличва цялостно на такъв.
А беше сериозен форум![]()
![]()
Да колега, и с удоволствие го четях, въпреки че не бях регистриран дори, а сега удоволствието на 'колегите' идва от трупане на безмислени мнения...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Изгледах предаването. Такава подигравка няма никъде.
Медиите направиха бум с "гонките"....бяха им трън в очите сбирките и т.н....полицаите спираха...писали актове и т.н Ако видят някой да дрифти по улиците, ще му вземат книжката нали? Ама на тоя циганин дето е убил сумати народ НЕ!! При ОЧЕВАДНИ доказателства, той е на свобода и кара!!! Е, съжалявам....но такава помия няма никъде....вече не важат никакви закони и никъде!!!!
Може би наистина на излизане от гаража трябва да се прекръстване белкем оцелеем!!
Медиите направиха бум с "гонките"....бяха им трън в очите сбирките и т.н....полицаите спираха...писали актове и т.н Ако видят някой да дрифти по улиците, ще му вземат книжката нали? Ама на тоя циганин дето е убил сумати народ НЕ!! При ОЧЕВАДНИ доказателства, той е на свобода и кара!!! Е, съжалявам....но такава помия няма никъде....вече не важат никакви закони и никъде!!!!
Може би наистина на излизане от гаража трябва да се прекръстване белкем оцелеем!!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
На всеки нещо му е криво-на едни полицаите,на други пътищата,на трети държавата и управляващите но честно казано нямаме пътна култура.На запад хората са много по-толерантни това е грозната истина.Там ценят живота за разлика от нас-НЯМА НЕЩО ПО-ВЕЛИКО ОТ ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ,ПАЗЕТЕ ГО!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
kokobm написа:... Има пътища, на които ако на всеки загинал там му дигнат паметник ще ме побиват тръпки като минавам оттам...
Сега е лесно, спускаш се от Свиленград в гръцко, през Орестиада, и надолу... значи табелите, паметниците и тук-там малки параклисчета са през 500м

jordanpar написа:Преди доста време по БНР имаше поредица ´´Хумор,сатира и забава´´,та форума все повече заприличва цялостно на такъв.
А беше сериозен форум![]()
![]()

превърнахте смислена тема в мангалска вечеринка. простаци до един
имах бмв, но си купих мерцедес преди доста време... предадох ви!!!
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3