Миро ще представи страната ни на Евровизия 2010 г.
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: Миро ще представи страната ни на Евровизия 2010 г.
ktv написа:Това не е ли анкета?Верно, малко е лигав, ама е милион пъти по- добре от "човека- глас".
И аз тамън се оглжедах за възможните отговори

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Успех на Миро! Какъвто ще да е, пее и има сценично присъствие!
Добре де, не ви ли прави впечатление, че са все хора дето почти хал хабер си нямат от музика. Казвам почти, защото миналия бе човека-смях(някой си Красимир!), сега пък е Миро от дует "Клизма"!
Преди това неориентирания Орлин от "Каффе" и т.н.!
Питам се аз, къде са "Сигнал", "БТР", Кирил Маричков, Милена? Че даже и Георги Христов! Защо никой не кани хора който знаят да пеят не само чрез компютъра?
Писна ми от Лили, Миро, Спиро, Софка или пък супер некадърната от към пеене Светла Иванова (тая се изгуби напоследък)!
Нямам нищо против к*рвите, но мразя к*рвенските им номера!
Питам се аз, къде са "Сигнал", "БТР", Кирил Маричков, Милена? Че даже и Георги Христов! Защо никой не кани хора който знаят да пеят не само чрез компютъра?
Писна ми от Лили, Миро, Спиро, Софка или пък супер некадърната от към пеене Светла Иванова (тая се изгуби напоследък)!
bobi_maxo написа:Добре де, не ви ли прави впечатление, че са все хора дето почти хал хабер си нямат от музика. Казвам почти, защото миналия бе човека-смях(някой си Красимир!), сега пък е Миро от дует "Клизма"!
Еееее, ти па още малко и майката на Лили Иванова ще поискаш да участва!

Доколкото ми е известно участниците трябва да са млади и неутвърдени - но не съм напълно сигурен де

И аз лично смятам, че Миро е много добър избор! И парчетата му са много добри, и клиповете му са MTV-стил! Ако пееше на английски (като мамалигарите) досега да е станал световно известен и да го въртят по всички световни музикални канали

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bobi_maxo написа:Добре де, не ви ли прави впечатление, че са все хора дето почти хал хабер си нямат от музика. Казвам почти, защото миналия бе човека-смях(някой си Красимир!), сега пък е Миро от дует "Клизма"!
To тва е конкурс за по-млади изпълнители мисля, пък и Миро си пее добре и визия има и въобще..
Чалга и аз не понасям особено, но Софка има глас да засрами и повечето "величия" на българската естрада.
(PS. Оня ден, дето се видяхме после видях Краси там като стана дума за него. Уж сме културисти, а се пред хлебарницата се засичаме

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
тоз конкурс докато се прави от държавната ТВ винаги ще си ми мяза на някоя допотопна естрадна Мелодия на годината 

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
///peter написа:ktv написа:Това не е ли анкета?Верно, малко е лигав, ама е милион пъти по- добре от "човека- глас".
Никой не е по-добър от Тони Стораро
Той ще ни представлява с песента 2, 3, 4 нощи да не спим или с уникат. Въпреки, че и Илиян е добър избор с песента тупалка.

Zapa написа:тоз конкурс докато се прави от държавната ТВ винаги ще си ми мяза на някоя допотопна естрадна Мелодия на годината
Що бе, Миро е въплъщение на модерното и европейското

А ако конкурса го дадат на частна медия - за да пускат бековете повече СМСи - може и Мара Отварачкова да вкарат

eekset написа:след "човека-глас" идва "човека-п***рас"... нищо бе, те са по-пробивни, имат си много поддръжници - може да му върже (кой знае кой ще е в журито)...

Половата ориентация настрана, момчето може да пее. С коя песен ще ни представи?
E61FAN написа:eekset написа:след "човека-глас" идва "човека-п***рас"... нищо бе, те са по-пробивни, имат си много поддръжници - може да му върже (кой знае кой ще е в журито)...
![]()
Хахаха, особено ако е облечен с онова впитото черно костюмче дето му се вижда кръстчето на шлядурааа
Половата ориентация настрана, момчето може да пее. С коя песен ще ни представи?
С "Ти-ри-ри-рам" на Мариус Куркински!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
///peter написа:ktv написа:Това не е ли анкета?Верно, малко е лигав, ама е милион пъти по- добре от "човека- глас".
Никой не е по-добър от Тони Стораро

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2