Поредната катастрофа.......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Поредната катастрофа.......

Мнение от Fear » 19 Окт 2009, 14:57

Страшно е положението. :dunno:
Вчера около 17:30 на кръстовището на Ботевградско и Александър Екзарх черно Е46 седан със софийска рагистрация и затъмнени задни прозорци беше блъснало и убило човек. :help:
Дано не е някой от форума, въпреки че това едва ли е толкова важно в случая. :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Окт 2009, 15:54

като карате извън, градско страх ли ви е?

защото мен ме е страх, наистина! :paranoid:

да не би някой самоубиец да излезе по средата на завоя да изпреварва и аз да нямам време за реакция... :confused:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 19 Окт 2009, 15:56

Всичко идва от комплексарщина и манталитет!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 19 Окт 2009, 16:02

djvisage написа:
sobiss написа:Интересно е да се прочете и под статията...другите новини. :shock:

Какво става с тея новини само за трупове се говори. Как така не стана нещо хубаво в тази държава.

То става и хубаво, ама кой се интересува?!? Пък и рейтинг няма - друго си е да пуснеш репортаж(или темичка у форума...) нещо със снимки на разни топки ламарина и т.н, да приказваш един загинал, двама, трима... и после: "само за трупове се говори..."
Последното хубаво нещо което си спомням от телевизията, беше за директор на училище, който купил автобус на децата и ги събира в радиус 60км... беше преди година...

Съжалявам за отклонението от темата, но всяка подобна тема е с едни и същи отговори. за какво изобщо не се заключват?
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Окт 2009, 16:29

Много хора ми се чудят как може да имам една от най-направените коли във форума и да не съм вдигал дори 200 с нея, докато редовно четем хвалби как го правят с 16- ките :mhihi:
Имам окачване, имам големи спирачки, имам стоманени маркучи, имам нова спирачна течност, имам нови тампони навсякъде, пауърфлекси, мауърфлекси, всяка пролет с нови гуми и въпреки това не карам с 200 за разлика от 90% от тези на които ако се загледате в мненията им редовно търсят пружини 2 или 3 ръка, стар тампон или накладки, койловъри за 300лв.. Защо ли?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M40 1.8 metan

Мнение от buny_boy11 » 19 Окт 2009, 16:44

Много хора ми се чудят как може да имам една от най-направените коли във форума и да не съм вдигал дори 200 с нея, докато редовно четем хвалби как го правят с 16- ките
Имам окачване, имам големи спирачки, имам стоманени маркучи, имам нова спирачна течност, имам нови тампони навсякъде, пауърфлекси, мауърфлекси, всяка пролет с нови гуми и въпреки това не карам с 200 за разлика от 90% от тези на които ако се загледате в мненията им редовно търсят пружини 2 или 3 ръка, стар тампон или накладки, койловъри за 300лв.. Защо ли?
Да ги дават по новините.В черната хроника.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 19 Окт 2009, 16:49

buny_boy11 написа:
Много хора ми се чудят как може да имам една от най-направените коли във форума и да не съм вдигал дори 200 с нея, докато редовно четем хвалби как го правят с 16- ките
Да ги дават по новините.В черната хроника.

20-годишен младеж от Севлиево бе спипан да кара пиян и без книжка мотор в центъра на града, съобщиха от Областната дирекция на полицията.

След като се е почерпил солидно, мъжът яхнал мотоциклет “Ямаха” и го подкарал с висока скорост из града.

Мотористът бил спрян за проверка от полицейски патрул, който установил концентрация на алкохол в кръвта му 3,41 промила.

Освен това се оказало, че мъжът е неправоспособен водач и няма право да управлява мотоциклет.

По случая е образувано бързо полицейско производство.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 19 Окт 2009, 17:03

SlipKnoT написа:
((:BuKcu:)) написа:Давали 40 млн. евро за интеграция на ромите :kuku: Тези пари защо не ги дадат на българските деца за учебници, закуски, облекло, за подновяване на учебната база?! :kuku:

Щото децата не са потенциални избиратели, докато циганите са..., а те станах близо 2 000 000. Трябва да им се забрани да гласуват..

И после тия зелените като се разврякат в Брюксел?!
Наистина е зле, че циганите се размножават толкова бързо. Имало една статия в Капитал онзи ден, пише че емигрантите са над 2 милиона....демографския срив се дължи на това, че всеки гледа да роди дете навън т.е то да е дете на дадената държава, а не на България. Докато в България.....циганите се увеличават...

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 19 Окт 2009, 17:10

((:BuKcu:)) написа:
SlipKnoT написа:
((:BuKcu:)) написа:Давали 40 млн. евро за интеграция на ромите :kuku: Тези пари защо не ги дадат на българските деца за учебници, закуски, облекло, за подновяване на учебната база?! :kuku:

Щото децата не са потенциални избиратели, докато циганите са..., а те станах близо 2 000 000. Трябва да им се забрани да гласуват..

И после тия зелените като се разврякат в Брюксел?!
Наистина е зле, че циганите се размножават толкова бързо. Имало една статия в Капитал онзи ден, пише че емигрантите са над 2 милиона....демографския срив се дължи на това, че всеки гледа да роди дете навън т.е то да е дете на дадената държава, а не на България. Докато в България.....циганите се увеличават...

Да де.. това е най големия проблем, циганите в България са най облагодетелствани.. крадат, бият, убиват.. но продължават да им дават помощи, да не ги съдят.. и ако се продължава по тоя начин след години, не малко, но не и много ще бъдат повече от Българите.

А по повод кататрофите.. току що видях една сива Е36ца на бул. Владимир Вазов на завоя преди мост и беше тръгнала задницата и централно отзад се беше размазала в един стълб. Имаше и пострадал/и защото линейката качи някои и отпраши.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Окт 2009, 17:12

bum_bum написа:Много хора ми се чудят как може да имам една от най-направените коли във форума и да не съм вдигал дори 200 с нея, докато редовно четем хвалби как го правят с 16- ките :mhihi:

бях написал нещо дълго, ама няма смисъл...

не са виновни колите! :(
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 19 Окт 2009, 17:38

Ето две снимки на AUDI-то. Смятам, че след такъв удар, не би оцелял нкой, независимо с колан или не. Това не значи обаче да караме без колани. Това се случи на мой приятел, както казах, от т.нар. рацери и нека неговата смърт говори на други такива негови колеги, които понякога се изживяват като бесмъртни на пътя. Говоря и ЗА себе си. Днес неговото безсмъртие свърши на метър-два под земята. Ако някой си е направил правилните изводи, значи смъртта на момчето не е напразна. Лека му пръст.

Изображение
Изображение
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 19 Окт 2009, 17:59

ужас....лека им пръст на загиналите :( :confused:
Тези дни само катастрофи :(
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 19 Окт 2009, 18:04

sobiss написа:Ценностна система се гради с десетки, стотици години...по вероятно е да дойде края на света, отколкото ние да изградим нещо полезно

Aве кой квото иска да си казва и да се заблуждава ама е тва си е самата истина, няаа ко да се лъжем :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 19 Окт 2009, 18:25

Тъй, ще мине много време, но все отнякъде трябва да се започне. Само по себе си, времето нищо няма да направи, ако някой не го използва. Можем да стоим и да се оплакваме, колко не е гадно положението, а може и да станем и да направим някакъв избор и да действаме според него. Ако не за себе си, поне за децата ни. Но всичко това опира до мъдрост, воля, решителност и смелост. Неща, наглед твърде елементарни, но трудно откриваеми в нашето общество. Само едни празни думи декларации, от политиците до обикновенните хора. Нагледахме се едва ли не всеки ден на такива гледки, наслушахме се на такива новини и вече не ни правят впечателние, поредната черна хроника. Но и лична трагедия. Какво да се направи? Да започнем от себе си. Да престанем да гледаме другите, институциите и нам' и какво още и да се извиняваме с тях. Да решим за себе си, ще карам с колан, не защото така трябва, а за собствената ми безопасност. Няма да се качвам да карам пил, не защото ще ме спрат и ще ми друснат акт, а защото мога да убия някого и себе си. Това са само примери, но кой има куража да ги спазва за себе си и така да пази и другите? Аз за себе си съм ги решил тия двете, по отношение на автомобила и компромис не правя никакъв, това е в моята власт да го направя и съветвам всеки да го направи, ако не го е направил. Днес един човек няма да спи в леглото си, а в студената земя, защото той е решил друго. Да започнем отнякъде.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 19 Окт 2009, 20:22

А, не е само в БГ толкова страшно... Мене в САЩ ме помля камионджия докато чаках на светофар. Пиян и с отнета книжка, без застраховка и т.н. , опита се да избяга...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата