Поредната катастрофа.......
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Поредната катастрофа.......
Страшно е положението.
Вчера около 17:30 на кръстовището на Ботевградско и Александър Екзарх черно Е46 седан със софийска рагистрация и затъмнени задни прозорци беше блъснало и убило човек.
Дано не е някой от форума, въпреки че това едва ли е толкова важно в случая.

Вчера около 17:30 на кръстовището на Ботевградско и Александър Екзарх черно Е46 седан със софийска рагистрация и затъмнени задни прозорци беше блъснало и убило човек.

Дано не е някой от форума, въпреки че това едва ли е толкова важно в случая.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
като карате извън, градско страх ли ви е?
защото мен ме е страх, наистина!
да не би някой самоубиец да излезе по средата на завоя да изпреварва и аз да нямам време за реакция...
защото мен ме е страх, наистина!

да не би някой самоубиец да излезе по средата на завоя да изпреварва и аз да нямам време за реакция...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Всичко идва от комплексарщина и манталитет!
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
djvisage написа:sobiss написа:Интересно е да се прочете и под статията...другите новини.![]()
Какво става с тея новини само за трупове се говори. Как така не стана нещо хубаво в тази държава.
То става и хубаво, ама кой се интересува?!? Пък и рейтинг няма - друго си е да пуснеш репортаж(или темичка у форума...) нещо със снимки на разни топки ламарина и т.н, да приказваш един загинал, двама, трима... и после: "само за трупове се говори..."
Последното хубаво нещо което си спомням от телевизията, беше за директор на училище, който купил автобус на децата и ги събира в радиус 60км... беше преди година...
Съжалявам за отклонението от темата, но всяка подобна тема е с едни и същи отговори. за какво изобщо не се заключват?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Много хора ми се чудят как може да имам една от най-направените коли във форума и да не съм вдигал дори 200 с нея, докато редовно четем хвалби как го правят с 16- ките
Имам окачване, имам големи спирачки, имам стоманени маркучи, имам нова спирачна течност, имам нови тампони навсякъде, пауърфлекси, мауърфлекси, всяка пролет с нови гуми и въпреки това не карам с 200 за разлика от 90% от тези на които ако се загледате в мненията им редовно търсят пружини 2 или 3 ръка, стар тампон или накладки, койловъри за 300лв.. Защо ли?

Имам окачване, имам големи спирачки, имам стоманени маркучи, имам нова спирачна течност, имам нови тампони навсякъде, пауърфлекси, мауърфлекси, всяка пролет с нови гуми и въпреки това не карам с 200 за разлика от 90% от тези на които ако се загледате в мненията им редовно търсят пружини 2 или 3 ръка, стар тампон или накладки, койловъри за 300лв.. Защо ли?
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
Да ги дават по новините.В черната хроника.Много хора ми се чудят как може да имам една от най-направените коли във форума и да не съм вдигал дори 200 с нея, докато редовно четем хвалби как го правят с 16- ките
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
buny_boy11 написа:Да ги дават по новините.В черната хроника.Много хора ми се чудят как може да имам една от най-направените коли във форума и да не съм вдигал дори 200 с нея, докато редовно четем хвалби как го правят с 16- ките
20-годишен младеж от Севлиево бе спипан да кара пиян и без книжка мотор в центъра на града, съобщиха от Областната дирекция на полицията.
След като се е почерпил солидно, мъжът яхнал мотоциклет “Ямаха” и го подкарал с висока скорост из града.
Мотористът бил спрян за проверка от полицейски патрул, който установил концентрация на алкохол в кръвта му 3,41 промила.
Освен това се оказало, че мъжът е неправоспособен водач и няма право да управлява мотоциклет.
По случая е образувано бързо полицейско производство.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
SlipKnoT написа:((:BuKcu:)) написа:Давали 40 млн. евро за интеграция на ромитеТези пари защо не ги дадат на българските деца за учебници, закуски, облекло, за подновяване на учебната база?!
Щото децата не са потенциални избиратели, докато циганите са..., а те станах близо 2 000 000. Трябва да им се забрани да гласуват..
И после тия зелените като се разврякат в Брюксел?!
Наистина е зле, че циганите се размножават толкова бързо. Имало една статия в Капитал онзи ден, пише че емигрантите са над 2 милиона....демографския срив се дължи на това, че всеки гледа да роди дете навън т.е то да е дете на дадената държава, а не на България. Докато в България.....циганите се увеличават...
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
((:BuKcu:)) написа:SlipKnoT написа:((:BuKcu:)) написа:Давали 40 млн. евро за интеграция на ромитеТези пари защо не ги дадат на българските деца за учебници, закуски, облекло, за подновяване на учебната база?!
Щото децата не са потенциални избиратели, докато циганите са..., а те станах близо 2 000 000. Трябва да им се забрани да гласуват..
И после тия зелените като се разврякат в Брюксел?!
Наистина е зле, че циганите се размножават толкова бързо. Имало една статия в Капитал онзи ден, пише че емигрантите са над 2 милиона....демографския срив се дължи на това, че всеки гледа да роди дете навън т.е то да е дете на дадената държава, а не на България. Докато в България.....циганите се увеличават...
Да де.. това е най големия проблем, циганите в България са най облагодетелствани.. крадат, бият, убиват.. но продължават да им дават помощи, да не ги съдят.. и ако се продължава по тоя начин след години, не малко, но не и много ще бъдат повече от Българите.
А по повод кататрофите.. току що видях една сива Е36ца на бул. Владимир Вазов на завоя преди мост и беше тръгнала задницата и централно отзад се беше размазала в един стълб. Имаше и пострадал/и защото линейката качи някои и отпраши.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bum_bum написа:Много хора ми се чудят как може да имам една от най-направените коли във форума и да не съм вдигал дори 200 с нея, докато редовно четем хвалби как го правят с 16- ките![]()
бях написал нещо дълго, ама няма смисъл...
не са виновни колите!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ето две снимки на AUDI-то. Смятам, че след такъв удар, не би оцелял нкой, независимо с колан или не. Това не значи обаче да караме без колани. Това се случи на мой приятел, както казах, от т.нар. рацери и нека неговата смърт говори на други такива негови колеги, които понякога се изживяват като бесмъртни на пътя. Говоря и ЗА себе си. Днес неговото безсмъртие свърши на метър-два под земята. Ако някой си е направил правилните изводи, значи смъртта на момчето не е напразна. Лека му пръст.

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
ужас....лека им пръст на загиналите
Тези дни само катастрофи

Тези дни само катастрофи

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
sobiss написа:Ценностна система се гради с десетки, стотици години...по вероятно е да дойде края на света, отколкото ние да изградим нещо полезно
Aве кой квото иска да си казва и да се заблуждава ама е тва си е самата истина, няаа ко да се лъжем

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Тъй, ще мине много време, но все отнякъде трябва да се започне. Само по себе си, времето нищо няма да направи, ако някой не го използва. Можем да стоим и да се оплакваме, колко не е гадно положението, а може и да станем и да направим някакъв избор и да действаме според него. Ако не за себе си, поне за децата ни. Но всичко това опира до мъдрост, воля, решителност и смелост. Неща, наглед твърде елементарни, но трудно откриваеми в нашето общество. Само едни празни думи декларации, от политиците до обикновенните хора. Нагледахме се едва ли не всеки ден на такива гледки, наслушахме се на такива новини и вече не ни правят впечателние, поредната черна хроника. Но и лична трагедия. Какво да се направи? Да започнем от себе си. Да престанем да гледаме другите, институциите и нам' и какво още и да се извиняваме с тях. Да решим за себе си, ще карам с колан, не защото така трябва, а за собствената ми безопасност. Няма да се качвам да карам пил, не защото ще ме спрат и ще ми друснат акт, а защото мога да убия някого и себе си. Това са само примери, но кой има куража да ги спазва за себе си и така да пази и другите? Аз за себе си съм ги решил тия двете, по отношение на автомобила и компромис не правя никакъв, това е в моята власт да го направя и съветвам всеки да го направи, ако не го е направил. Днес един човек няма да спи в леглото си, а в студената земя, защото той е решил друго. Да започнем отнякъде.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
А, не е само в БГ толкова страшно... Мене в САЩ ме помля камионджия докато чаках на светофар. Пиян и с отнета книжка, без застраховка и т.н. , опита се да избяга...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3