Как лекувате разбитите си сърца
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Как лекувате разбитите си сърца
бе ский са....!
пускаш си тема у форума....!
налазват те умници и ти дават съвети...!
ти не приемаш тея съвети....!!
те ти казват да си ебаваш капаците...!!
ти им казваш да си ебават капаците ,както и че алфа е най-добрата кола....!!
те ти казват да си ебаваш капаците и ти ебават капаците ....!!
праиш джагара-джугара на мадамата и тя ти казва да си ебаваш капаците....!!
ти верно фащаш и си ебаваш капаците ,понекога не ти пука,понекога седаш у кенефа и броиш колко мацки си прекарал ,като на част от тях се опитваш да си спомниш имената....!!
и накрая ти минава,некой ти заключва темата и си ебаваш капаците ,я при друга,я при приятели или просто стааш активен у форума......!!
и след сичко капаците ти раждата малки капачета...!!!
ти верно фащаш и си ебаваш капаците ,понекога не ти пука,понекога седаш у кенефа и броиш колко мацки си прекарал ,като на част от тях се опитваш да си спомниш имената....!!
и накрая ти минава,некой ти заключва темата и си ебаваш капаците ,я при друга,я при приятели или просто стааш активен у форума......!!
и след сичко капаците ти раждата малки капачета...!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Dimo написа:djvisage написа:Аз съм бил в подобно положение и да ти кажа само времето ще те излекува.
+1
нищо освен времето И КУРВИТЕ не лекува разбито сърце

- Stefan Caromov
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Кораба Destiny
- Детайли за колата: Alfa Romeo 156 Selespeed
SKISA написа:бе ский са....!
и накрая ти минава,некой ти заключва темата и си ебаваш капаците ,а при друга,я при приятели или просто стааш активен у форума......
Метафората ти е добра ... пуснах темата с цел да разбера как се преборват хората . Не с цел да получавам съвети. Не съм казал ,че ще слушам ,или няма да слушам накого ,не съм казал ,че алфа е най добрата кола , просто искам да съпоставя противодействието на хората ,срещу ...как да се изразя...... срещу депресираното настроение ,в което са ,когато се случи това с всеки един от нас ... Но бих могъл да избера от тук нататък правилното (за мен) решение ,позовавайки се но околни мнения ,които биха ми били нещо като насоки ,за които не съм се сетил ,или НЕ съм искал да приема като правилни .
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Stefan Caromov написа:djvisage написа:Тя те зарязва ти ще я впечатлявашкат не те иска ма*ната и тя губи. Обърни нова страница.
А бе кой колко губи ....... на 32 години съм ,имал съм само дълги връзки , една 5 ,една 3 и тази ....не трябва ли да се оперирам по някакъв начин ,щото ,в момента просто си седя вкъщи и пия водка ,гледам телевизора,но не го виждам и единственото ,което ме отнася от тъгата е форума
я си хвани някой приятел и газ на бира с водката стига с тоя форум !

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Stefan Caromov
- Потребител
-
bigmurzi написа:Stefan Caromov написа:djvisage написа:Тя те зарязва ти ще я впечатлявашкат не те иска ма*ната и тя губи. Обърни нова страница.
А бе кой колко губи ....... на 32 години съм ,имал съм само дълги връзки , една 5 ,една 3 и тази ....не трябва ли да се оперирам по някакъв начин ,щото ,в момента просто си седя вкъщи и пия водка ,гледам телевизора,но не го виждам и единственото ,което ме отнася от тъгата е форума
я си хвани някой приятел и газ на бира с водката стига с тоя форум !
Нямам настроение да се гледам с когото и да е ,а за водката ...то тя си е у куверта до мен ,вярна ,както винаги
- SKISA
-
-
Stefan Caromov написа:SKISA написа:бе ский са....!
и накрая ти минава,некой ти заключва темата и си ебаваш капаците ,а при друга,я при приятели или просто стааш активен у форума......
Метафората ти е добра ... пуснах темата с цел да разбера как се преборват хората . Не с цел да получавам съвети. Не съм казал ,че ще слушам ,или няма да слушам накого ,не съм казал ,че алфа е най добрата кола , просто искам да съпоставя противодействието на хората ,срещу ...как да се изразя...... срещу депресираното настроение ,в което са ,когато се случи това с всеки един от нас ... Но бих могъл да избера от тук нататък правилното (за мен) решение ,позовавайки се но околни мнения ,които биха ми били нещо като насоки ,за които не съм се сетил ,или НЕ съм искал да приема като правилни .
стефане ,спокойно бе пич! виж ,че ти отнасям плувката да те разтушиме бе!
точно така се праи-форума лекува мноо неща-проверено!!!
неа се косиш! има и по-лошо: да напишеш коя е и да драснат петнайсе човека ,че и знаат бенката на лева ,долна буза.....

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
SKISA написа:неа се косиш! има и по-лошо: да напишеш коя е и да драснат петнайсе човека ,че и знаат бенката на лева ,долна буза.....
Както стана с Дизелбой и пътешествието му до Провадия...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
SKISA написа:бе ский са....!
.......понекога седаш у кенефа и броиш колко мацки си прекарал ,като на част от тях се опитваш да си спомниш имената....!!
Като в същото време се опитваш да си спомниш и образът им,така и така си в кенефа и си сам ...

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Stefan Caromov написа:Пускам темата ,защото попаднах на подобна в друг форум, не намерих тук подобна и,естествено поради факта ,че нещо в мен се пречупи преди два дни.
Преди два дни ,моята приятелка ни в клин ,ни в ръкав каза ,че иска да се разделим .Не е имало скандали,нито дори караница,просто две наранени личности. Каза ми ,че просто чувствата и към мен били охладнели .Наистина ,имаше два инцидента за 6 месеца ,за които поемам пълната отговорност ,които не бяха приятни за нея ,за които хиляди пъти се извиних . Няма да навлизам в подробности , просто сега сме на стенд бай,така да се каже ,но всички знаем ,че като ти кажат "Ще си помисля и ще ти кажа",отговора е ясен .
Въпросът ми е как се справяте с положението вие,които сте били наранявани почти без видим повод ....
Колега, само ще ти кажа че след всяко лошо идва и хубаво!

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
Kambe написа:Времето и добрите приятели са най-ефективните "лекарства" за тази диагноза

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Контролирам се, и гледам да не се привързвам, или с две думи неам сърце 

- Stefan Caromov
- Потребител
-
SKISA написа:Stefan Caromov написа:SKISA написа:бе ский са....!
стефане ,спокойно бе пич! виж ,че ти отнасям плувката да те разтушиме бе!
точно така се праи-форума лекува мноо неща-проверено!!!
неа се косиш! има и по-лошо: да напишеш коя е и да драснат петнайсе човека ,че и знаат бенката на лева ,долна буза.....
Хех, знам ,че не е било с някаква умишлена подбуда ::)) Затова казах и ,че логиката ти е перфектна. Извини ме ,ако съм те засегнал неумишлено по някакъв начин.
Вслушвам се във всеки стоичен коментар и съвет ..... по -точно мнение ::))
- Stefan Caromov
- Потребител
-
sineok_pi4_ написа:Stefan Caromov написа:Пускам темата ,защото попаднах на подобна в друг форум, не намерих тук подобна и,естествено поради факта ,че нещо в мен се пречупи преди два дни.
Преди два дни ,моята приятелка ни в клин ,ни в ръкав каза ,че иска да се разделим .Не е имало скандали,нито дори караница,просто две наранени личности. Каза ми ,че просто чувствата и към мен били охладнели .Наистина ,имаше два инцидента за 6 месеца ,за които поемам пълната отговорност ,които не бяха приятни за нея ,за които хиляди пъти се извиних . Няма да навлизам в подробности , просто сега сме на стенд бай,така да се каже ,но всички знаем ,че като ти кажат "Ще си помисля и ще ти кажа",отговора е ясен .
Въпросът ми е как се справяте с положението вие,които сте били наранявани почти без видим повод ....
Колега, само ще ти кажа че след всяко лошо идва и хубаво!Ако се поразровиш по-назад във форума ще видиш мои стари теми -там сме споделяли все неща от подобен род- за любовта и приятелството, ''може ли да има приятелство или любов между момче и момиче или винаги единият си мисли за нещо повече'', ''дали любовта е била истинска ако след това си останете приятели'' .... В момента колега аз всичко съм го преболедувал. След всичко,което преживях си изкарах страхотно лято на морето -купони,забавления, нощни къпания.. Случи се така,че благодарение на форума се запознах с едно момиче, което ще е моя спътница в живота ми
) Сега ни очаква сватба, на пролет живот и здраве и бебе чакаме ..
). Не съжалявай,че така се е случило-за добро е ..С това ще те успокоя. И не тичай след нея- не се унижавай ! Остави нещата да се успокоят и ако ви е писано да се съберете и да продължите заедно -ще бъдете. Ако ви е писано всеки да поеме по своя път - това ще стане. Не насилвай нещата и не ги прави по-болезнени за теб. Пък и сега е момента малко да си починеш.Защо примерно вместо да мислиш за момиче не вкараш енергията си в работата, нещо да направиш за себе си .Опитвай се да се радваш на простите неща - достави си удоволствие на себе си -примерно излез с приятели , погледни нещата от различен ъгъл,но в никакъв случай не се хвърляй в нова връзка-няма смисъл да се хабиш. След време нещата ще ги погледнеш по друг начин и може би дори всичко ще ти изглежда малко смешно . Така,че сега на първо време - срещи с приятели, разходки и се опитай да вкараш енергията си в други по-полезни неща-примерно усъвършенствай се. След време ще видиш,че тя ще е тази,която ще съжалява, а оттук нататък времето работи само за теб . Ясно е,че тя не е за теб-щом така са се случили нещата. Това само може да те радва,че не си и повярвал и не си свързал живота си с нея и после да съжаляваш. ще дойде момеент, в който и на твоята улица ще изгрее Слънцето и ти ще срещнеш своята половинка и след време и ти ще пуснеш тема от рода ''колеги дойде и моят ред-ще се женя'' или ''колеги, очаквам нашето семейство да порасне с още един член''
) Желая ти го от все сърце и не унивай !
Благодаря ти ...
- SKISA
-
-
бе как ше ме засегнеш па ти бе!? засегнатия си ти!! дай ако си решил с таа вече да сте русия vs джърмани и дай скапето да я праиме форумно зависима и сексуална робиня .....!!
каам ти пак съвсем сериозно-форума помага в такива моменти ,дори и да чуеш саом глупости като моите!! тва е като психо-терапия....

каам ти пак съвсем сериозно-форума помага в такива моменти ,дори и да чуеш саом глупости като моите!! тва е като психо-терапия....
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
SKISA написа:бе как ше ме засегнеш па ти бе!? засегнатия си ти!! дай ако си решил с таа вече да сте русия vs джърмани и дай скапето да я праиме форумно зависима и сексуална робиня .....!!![]()
Треа сложат предупреждение при влизане във форума
"Внимание тук живеят психично болни"
Имам 18г. (вход) Нямам 18г. (изход)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info