Случи ми се най ужасното......
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Само малко да оточня отсечката при нас между Враждебна и Левски е изолирана и от двете страни е поле за 15години не съм виждал човек да минава от там почти всяка вечер се изпробват коли на тази отсечка да не говорим и за състезателните лади който тренират за шампионата на нея , развивали са се далеч по голями скорости от 150кч даже и куките почти не ги закачат а спират да гледат - движението през седмицата не е натоварено от там а пък вечер почти няма . Прависте ,че градско да караш така е лудост и аз не бих го направил ако беше оживено но точно на тази отсечка е безлюдно и е мого хубава права с три ленти. 

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
ati написа:Аз като прочетох заглавието...
пък аз като прочетох темата си мислих че е в "страхотни истории" щото ми се стори пълна измислица 150км/ч, челен удар, на колата нищо и няма, на хората също, а мерцедеса бил смлян... как стават тез работи не знам
ама айде нали нищо не разбирам няма се обаждам

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе кво сте се ханали с това 150, та 150. Ако помислите малко няма да дрънкате глупости. Някой замисли ли се с колко е бил мерцедеса при удара, ааааааааааа? Това че Илиян е казал:"тоя с Мерцедеса се оплаши от микробуса и спря на място в лявото платно" го приехте много буквално. Пък и дори да е така 32ката също е намалила, т.е. ударът не е със 150. И стига сте му правили забележка: "абе как така в града със 150." Замислете се какво правиме ние като тръгнеме за Бояна(някои даже и дръпнали по една бира няколко пъти). Та ние сме 100 пъти по-опасни за движението от Илиян. Аз самият доста често пускам надлез Надежда със 120 и да ви кажа понякога даже има небмвета дето ме издухват. Така че не се изкарвайте по-светци от папата. И за да продължа в библейски стил - когато искали да убият Мария Магдалена с камъни, защото съгрешила като работела в събота(приемала мъже) Христос казал: Нека този който никога не е съгрешавал пръв да вдигне ръка и да хвърли камък. И на Мария Магдалена и се разминало смъртото наказание. Та, ако има тука някой дето не е правил такива неща нека пръв да заклейми Илиян. Иначе само пълниме форума с неискрени постове.
П.С. Искам да уточня че не оправдавам поведението на Илиян, но и аз като него имам тежък крак и смятам, че нямам моралното право да го коря. И се радвам, че се е разминало без жертви. Защото тенекии се правят, но животът е един и трябва да го живееме така, че като ни дойде реда да си кажеме: Добре го изживях и не съжалявам за нищо.
П.С. Искам да уточня че не оправдавам поведението на Илиян, но и аз като него имам тежък крак и смятам, че нямам моралното право да го коря. И се радвам, че се е разминало без жертви. Защото тенекии се правят, но животът е един и трябва да го живееме така, че като ни дойде реда да си кажеме: Добре го изживях и не съжалявам за нищо.

- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Не мога да кажа дали се ударих със 120 при всички случаи намалих може да е било на 100 / 90 кой ти гледа километража в този момент , но удара беше жестак а който не вярва съм направил снимки . Не се оправдавам за скороста но не съм карал и в центъра с тази скорост а извън гръда в деиствителност засичат за превишена скорост на този булевард но най интересното е , че съм си правил експеримент и съм минавал със 85кч покраи радара и не са ме спирали . И последно изкам да се похваля ,че днес си направих колата
и пак съм на линия. 

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
OFFTOPIC
BOSS!
Нали знаеш нецензузираната версия за Мария Магдалена: щом Исус казал своята дума, от тълпата някъде изотзад полетяла тухла, уцелила Мария Магдалена челно и тя сдала дух. Учуден, Исус се надигнал на пръсти, за да види кой е тоя, след което промълвил:
- Мамо, нали те помолих да си останеш вкъщи???
BOSS!
Нали знаеш нецензузираната версия за Мария Магдалена: щом Исус казал своята дума, от тълпата някъде изотзад полетяла тухла, уцелила Мария Магдалена челно и тя сдала дух. Учуден, Исус се надигнал на пръсти, за да види кой е тоя, след което промълвил:
- Мамо, нали те помолих да си останеш вкъщи???
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2