Монитор на лаптоп
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Монитор на лаптоп
BMWPetar написа:Да, ако и на друг монитор не ще, видеокартата е отишла да пие кафе.
Носиш го в сервиза, и си ти
За тва винаги си ползвам нещата докато са в гаранция... че после солено
235€ БЕЗ ДДС + 100-на лв. труд за смяната на дъно- как пък няма да го сменя

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- ms
-
-
За*би труда- да не съм луд да дам 600 кинта за дъно на лаптоп дето е на над 2 години
Още толкова и взимам нов с 3 пъти по-добри параметри и с гаранция- като свърши и неговата идва следващият и толкова...

Само от любопитство..Каква марка е лап топа?
Моя монитор така се напука целия от рязко отваряне...от там цял черен екран и даде фира. За Фиджутсу Сименс иде реч.
Моя монитор така се напука целия от рязко отваряне...от там цял черен екран и даде фира. За Фиджутсу Сименс иде реч.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
за BENQ говорим, вчера го оставих в сервиза, само го отворих и момчето което приема стоките е така
и вика: "тоя е мъртвец" и така, ама си е гаранционен де, още 20 дена
ако го оправят без да ми вземат парички ще съм ебаси късметлията

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
krystal написа:Само от любопитство..Каква марка е лап топа?
как така рязко отваряне?!? в смисъл какво значи рязко, аз си го отварям "рязко всеки път"...
Тия фуджитсу сименс са като форд... всяко действие на собственика води до странни последици

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
speeder88 написа:за BENQ говорим, вчера го оставих в сервиза, само го отворих и момчето което приема стоките е такаи вика: "тоя е мъртвец" и така, ама си е гаранционен де, още 20 дена
ако го оправят без да ми вземат парички ще съм ебаси късметлията
как няма ти го оправят.. дадоха ти бележка че е приет нали? щото аз така в Гърция си бях взел лаптоп.. и точно след една година стана един дефект.. Точно последния ден от гаранцията го оставих в сервиза

- ms
-
-
Спокойно, ще го оправят- аз как съм хващал гаранцията не е истина
Взимам моя с 1г. гаранция от магазина, 2 месеца СЛЕД гаранцията изгърмя нещо си и отивам в официалният сервиз да ми обявят цена... Каква цена бе- те давали 2г. гаранция от завода и с кеф ново дъно + ДВД за тяхна сметка, след 1 месец нов хард (бях му образувал лоши сектори) и за капак 3 дена преди да изтече гаранцията пак отиде дъното и пак ново...
В гаранция ли е на сервиза не им дреме и ги ремонтират. Само почвай да се готвиш за покупка на нов и не разчитай на този вече- при друга повреда е за кофата... Попитай ги колко би ти струвал ремонта ако не е гаранционен и ще ти призлее...

В гаранция ли е на сервиза не им дреме и ги ремонтират. Само почвай да се готвиш за покупка на нов и не разчитай на този вече- при друга повреда е за кофата... Попитай ги колко би ти струвал ремонта ако не е гаранционен и ще ти призлее...
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Прават ги не се шашкай, на моито HP на един месец като му гръмна харда направо ми дадоха нова машина
Nasti написа:как така рязко отваряне?!? в смисъл какво значи рязко, аз си го отварям "рязко всеки път"...krystal написа:Само от любопитство..Каква марка е лап топа?
Тия фуджитсу сименс са като форд... всяко действие на собственика води до странни последици
Рязко, рязко...бъди по нежен де.

Трябвало да се отваря с две ръце...дрън, дрън..
С времето снадките отслабвали и докато го отваряш, ако е по рязко, монитора се усуква и напуква..
За Фиджутсу последиците са невър агейн.

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
_65536_kb_sec_ написа:матрицата е умряла...![]()
![]()
+1
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
235€ БЕЗ ДДС + 100-на лв. труд за смяната на дъно- как пък няма да го сменя![]()
![]()
Частите за лаптопите са не солени, ами... Нямам думи просто- като изтече гаранцията, просто взимаш нов и това е...
това е гаранционно кво те интересуват тези цифри,а тва 100 за смяна на дъно няма да го коментирам изобщо

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
kiko написа:235€ БЕЗ ДДС + 100-на лв. труд за смяната на дъно- как пък няма да го сменя![]()
![]()
Частите за лаптопите са не солени, ами... Нямам думи просто- като изтече гаранцията, просто взимаш нов и това е...
това е гаранционно кво те интересуват тези цифри,а тва 100 за смяна на дъно няма да го коментирам изобщо
отидете в Гърция да видите как за да се занимават с ПЦ за един час, дори и да не ти го оправят ти вземат 30е тогава кажете скъпо е в БГ

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Имам Фуджитсу Сиеменс на 7 години, и до днес бачка без никакъв проблем.
Бих казал, че е в пъти по-качествен от съвременните марки.
Например сегашния ми Тошиба(въпреки, че се води някъв горе-долу готин), не може да се мери по-качество със стария Симентс.
Не мога да си представя, кой ще даде 200еуро за дъно, за лаптоп на 2 години. По-добре - в кофата и нов от магазина
Бих казал, че е в пъти по-качествен от съвременните марки.
Например сегашния ми Тошиба(въпреки, че се води някъв горе-долу готин), не може да се мери по-качество със стария Симентс.
Не мога да си представя, кой ще даде 200еуро за дъно, за лаптоп на 2 години. По-добре - в кофата и нов от магазина

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
krystal написа:Nasti написа:как така рязко отваряне?!? в смисъл какво значи рязко, аз си го отварям "рязко всеки път"...krystal написа:Само от любопитство..Каква марка е лап топа?
Рязко, рязко...бъди по нежен де.![]()
Трябвало да се отваря с две ръце...дрън, дрън..
С времето снадките отслабвали и докато го отваряш, ако е по рязко, монитора се усуква и напуква..
За Фиджутсу последиците са невър агейн.
Това в магазина или в сервиза ти го казаха

Тия хора са уникални идиоти... китайците които са го сглобили също
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3