Откраднат/загубен панел...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Re: Откраднат/загубен панел...

Мнение от Besnia2005 » 16 Ное 2009, 19:24

M2PR написа:
nazo1976 написа:на горубляне ще го намериш там може дори да си купиш и собствения :mhihi:

ха-ха... колко сме духовити ! Пожелавам ти да не ти се налага да си търсиш твойта чисто нова музика там щото некак си не е приятно, да знаеш :evil:

Он : Колега... ако не държиш на мега добрата музика, и Сонитат дето ги оплюха по-горе вършат работа. А ако и при вас е пълно с пропаднали наркомани, просто не си струва да взимаш по-скъпа, като ще трябва след месец да купуваш нова... :confused:

Попринцип държа на нещо да ми дрънчи на главата, защото не съм свързал нито бас каса, нито колони, нищо и просто си имах радио, т.е аз още го имам, но без панел, което е тъпото, защото без панел все едно го нямам и се чудех има ли начин да го накарам да работи без панел, но явно няма начин, както и мислех, демек не държа на музика и оставам без музика. Иначе за наркоманите.. то в днешно време къде няма ? Колкото и да не се наркотик навсякъде се пуши трева, вече е модерно, от тази трева се минава на по - тежки работи, не всички , но 40-50% отиват на амфетки, лсд-ита и такива ми ти глупости, просто с такъв свят живеем. Не мога да си обясня как стана, но да не правя оффтопик с темата за наркоманите, защото предполагам на всички ни е до болка позната.
Не е важна колата, важно е задкормилното устройство :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 16 Ное 2009, 19:25

Ако си намериш панел от друг модел пробвай.Върви при крадените може да имат от НЕО.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Besnia2005 » 16 Ное 2009, 21:17

DanielzZz написа:Ако си намериш панел от друг модел пробвай.Върви при крадените може да имат от НЕО.

Аз не че много се сещам къде са тези крадени по Горубляне, но ще поразпитам и ще видя, но се чудя дали ще стане, смисъл дали ще ми дадът да го продвам на радиото и ако стане да ги взема, защото да не си взема някакъв панел и да не стане, да трябва да е точно същия...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 16 Ное 2009, 21:19

Е предполагам ще отидеш с колата...не виждам какъв е проблема да не ти дадат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Besnia2005 » 16 Ное 2009, 22:28

DanielzZz написа:Е предполагам ще отидеш с колата...не виждам какъв е проблема да не ти дадат.

И аз, ама знае ли човек хаха :P :)

Предишна

Назад към Извън Темата