Ватове, волтове и консумация на ЛЕД ленти?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Ватове, волтове и консумация на ЛЕД ленти?
icog написа:Ми колега, добре дошъл във форума!
Много благодаря за внесената яснота по въпроса, че идеята с меренето и учебниците по физика хич не ми беше присърце.
Сега остава да направиш една хуууубава отстъпка за колеги от форума и за норматив всички колеги ще приложат "Efficient Lighting" и ще станем най-зеления форум, напълно в час с новите изисквания на ЕУ!
п.с. не знам какво точно имаш предвид под "гърбове на кухни", аз заместих с нея луничките на кухненския плот и резултата е потресаващ! Ползвах студено бяло. Като се прибера ще я снимам, супер красиво и удобно се получи.
Под гърбове на кухни имах предвид окунтуряване на горната или долната част
на кухнята...... Как ли да кача някоя снимка тук ?!? за нагледност
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Re: Ватове, волтове и консумация на ЛЕД ленти?
Копирам инструкциите на колегата BMW120:
Oтиваш на www.imageshack.us кликваш browse избираш твойта снимка от компа после отдолу му слагаш чафка на resize image избираш 640х480 (for message boards) и натискаш start upload!
Като я ъплоуднеш в тоя сайт копираш линка на снимката, трябва да завършва на .jpg иначе няма да излезе, после даваш на нов отговор се едно ще пускаш мнение в темата и над полето дето пишеш има едно img кликваш върху него и ще ти излезе ето това --->
Слагаш снимката между тея две блокчета и си готов....
Oтиваш на www.imageshack.us кликваш browse избираш твойта снимка от компа после отдолу му слагаш чафка на resize image избираш 640х480 (for message boards) и натискаш start upload!
Като я ъплоуднеш в тоя сайт копираш линка на снимката, трябва да завършва на .jpg иначе няма да излезе, после даваш на нов отговор се едно ще пускаш мнение в темата и над полето дето пишеш има едно img кликваш върху него и ще ти излезе ето това --->
Слагаш снимката между тея две блокчета и си готов....
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2