RE: България - Швеция 0:3
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Тва да залагаш пари за чужди национали а не наще
Някакси не ми допада
Все пак сме Българи
По такаъв начин ли показаваме колко даржим на момчетата
Тва си е мое мнение 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
за мача
Аз този мач го бях отписал отдавна, а след като видях и състава ни, ми стана мъчно за всички тези оптимисти на стадиона!
Не могат да играят изобщо, а защо ми се струва че претендират?
Съдията си беше класен - не мисля че някой трябва да ни подпира - вкарваме си головете и никой не може да ни попречи - ама ей на от задни ножици ще му опада косата, а от шутове на майна си - няма кой да пройзведе толкова баници!
Който е заложил на Швеция, поне едно хубаво нещо му се е случило.
Както се казва - Лично мое мнение!
Не могат да играят изобщо, а защо ми се струва че претендират?
Съдията си беше класен - не мисля че някой трябва да ни подпира - вкарваме си головете и никой не може да ни попречи - ама ей на от задни ножици ще му опада косата, а от шутове на майна си - няма кой да пройзведе толкова баници!
Който е заложил на Швеция, поне едно хубаво нещо му се е случило.
Както се казва - Лично мое мнение!
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Момци на спечелилите от еврофутбол, честито
Аз никога не бих заложил срещу БЪЛГАРИЯ!
Унгария ще ги бием с 4гола, двадесет години нямат фугбол, след мача с нашите още дваисе няма да имат!
Сто процента съм сигурен че положението в 45-та секунда ако беше влезнало щяхми да им го върнем за всичките тези години!
Но явно господ, отложи възмездието, може би за по ключов мач през 2006 г в Германия
Нашия отбор има проблеми но играе дваш по-мотивирано!
На нас обичащитего остава да стискаме палци и да се надяваме, не отписвайте мача в Швеция!
Нищо не е загубено!

Аз никога не бих заложил срещу БЪЛГАРИЯ!

Унгария ще ги бием с 4гола, двадесет години нямат фугбол, след мача с нашите още дваисе няма да имат!
Сто процента съм сигурен че положението в 45-та секунда ако беше влезнало щяхми да им го върнем за всичките тези години!
Но явно господ, отложи възмездието, може би за по ключов мач през 2006 г в Германия

Нашия отбор има проблеми но играе дваш по-мотивирано!
На нас обичащитего остава да стискаме палци и да се надяваме, не отписвайте мача в Швеция!
Нищо не е загубено!
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Абе слаби или не, не съжалявам че отидох.
Трябваше да подкрепя отбора.
А в края на краищата, и да паднем и да бием . . .
И така и стана де.
Трябваше да подкрепя отбора.

А в края на краищата, и да паднем и да бием . . .

И така и стана де.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
за мача
Момчета малко обърнахте темата - става въпрос за мача с Швеция!
Всеки път ни/се надъхват срещу "силнитe"отбори , но никога не са ни изненадали приятно! Никога! и сега не казвайте САЩ 1994 щото
ако сме реалисти - всеки заслужава това което е спечлил. Всеки път празни надежди! е това умеят да го доказват
За какво им е публика която да вика и милее за тях като резултата е един и същ!?
Извинявам се за моя негативизъм, но.... само вижте!
Даже гадно се чувствам като ги пиша тея неща ама това е истината! Така ли е?
Всеки път ни/се надъхват срещу "силнитe"отбори , но никога не са ни изненадали приятно! Никога! и сега не казвайте САЩ 1994 щото

ако сме реалисти - всеки заслужава това което е спечлил. Всеки път празни надежди! е това умеят да го доказват
За какво им е публика която да вика и милее за тях като резултата е един и същ!?
Извинявам се за моя негативизъм, но.... само вижте!
Даже гадно се чувствам като ги пиша тея неща ама това е истината! Така ли е?
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Феновете никога не са спирали да подкрепят националния отбор!
Лошото е, че те знаят само да ходят по кръчми и заведения и да киркат.И се водят точно по таи приказка :И да паднем и да бием
.
Там ли им е силата немога да разбера?!?!?
Куца работа!
Момчетата могат да играят ,но нямат желание и сила!
Недостатъчна тренировка.
Да са живи и здрави!Дано ни радват повече за напред ,защото аз от Свтовното първенство насам нещо им изпуснах юздите ,не ги чувам
и виждам много.Защо ли?!
Лошото е, че те знаят само да ходят по кръчми и заведения и да киркат.И се водят точно по таи приказка :И да паднем и да бием

Там ли им е силата немога да разбера?!?!?
Куца работа!
Момчетата могат да играят ,но нямат желание и сила!
Недостатъчна тренировка.
Да са живи и здрави!Дано ни радват повече за напред ,защото аз от Свтовното първенство насам нещо им изпуснах юздите ,не ги чувам
и виждам много.Защо ли?!

Последна промяна bawarka на 29 Мар 2005, 10:51, променена общо 1 път
Ние сме интересен народ откъдето и да ни погледнеш. Като бием - бием се в гърдите, че господ е българин - като паднем пък съдията ни е виновен. Истината за мен е една - отбора като цяло има класни футболисти доказали се в Европа (няма нужда да споменавам имена), но защо като играят за БГ-то забравят за дисциплината, за мотивацията, за самочувствието.
Да сте виждали по-чувствителни, "по-раними", по-унеправдани и по-недоволни фудболисти от нашите - е нема. "Ний сме най-красиви! Ний сме най-добри!"
Те затова ще ни бият, защото след първия гол в наш'та врата ние сме вече някъде в "зоната на здрача" и почваме да се обвиняваме как сме могли да допуснем това, вместо да го забравим по най-бързия начин и да продължим напред, както всеки нормален евро-отбор.
Ако не им се играе за себе си - поне да играят за нас феновете, които им вярваме безрезервно, та нали става въпрос за нацията.
Да сте виждали по-чувствителни, "по-раними", по-унеправдани и по-недоволни фудболисти от нашите - е нема. "Ний сме най-красиви! Ний сме най-добри!"
Те затова ще ни бият, защото след първия гол в наш'та врата ние сме вече някъде в "зоната на здрача" и почваме да се обвиняваме как сме могли да допуснем това, вместо да го забравим по най-бързия начин и да продължим напред, както всеки нормален евро-отбор.
Ако не им се играе за себе си - поне да играят за нас феновете, които им вярваме безрезервно, та нали става въпрос за нацията.

- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
абе стига сте ги плюли момчетата ... думата лош късмет чували ли сте а??? добре играхме полвината отбор го нямаше и пак им скрихме топката на шведите а лошото е , че продължава да ни гони малшанс срещу тях... до 60 -татаминута имат две атаки а наще ги бяха сгънали в тяхното поле какво искате повече е бихани и какво от това момчетата си играха супер а дето викате за съдията абе сори ама за пореден път си ни заклаха като кучета не искам да споменавам ама : непоказан червен картон за удар без топка, не свирена дузпа , не свирен чист фаул на границата на нак. поле и куп грешни отсъждания като цяло ... е какво да направят тези момчета на терена а??? евала на Ицо ,че успя въпреки всичките неприятности да сглоби и този отбор... ЮНАЦИ БЪЛГАРИ

gambling with the devil on the road
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
marti the pi4 написа:абе стига сте ги плюли момчетата ... думата лош късмет чували ли сте а??? добре играхме полвината отбор го нямаше и пак им скрихме топката на шведите а лошото е , че продължава да ни гони малшанс срещу тях... до 60 -татаминута имат две атаки а наще ги бяха сгънали в тяхното поле какво искате повече е бихани и какво от това момчетата си играха супер а дето викате за съдията абе сори ама за пореден път си ни заклаха като кучета не искам да споменавам ама : непоказан червен картон за удар без топка, не свирена дузпа , не свирен чист фаул на границата на нак. поле и куп грешни отсъждания като цяло ... е какво да направят тези момчета на терена а??? евала на Ицо ,че успя въпреки всичките неприятности да сглоби и този отбор... ЮНАЦИ БЪЛГАРИ![]()
![]()
Момчетата играха много сърцато според мен, хъс, воля и желание за победа

КОЛКО хора обаче видяха това

На Еванс, Байрон и кретен : аве Вие кой мач гледахте?

А за тези които залагат срещу БЪЛГАРИЯ и даже се хвалят с това нямам думи

Следващото домакинство съм пак там за да подкрепям момчетата и да пея химна независимом от резултата, за да може лятото когато се радваме всички на отбора в Германия да мога да кажа, че съм допринесъл с нещо

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
ся се сещам за една статия посветена на Любо Пенев след автогола 96-а...
заглавието беше "От осанна до разпни го"
след всяка победа им се радвате - след всяка загуа ги плюете... не е правилно - няма отбор който само да побеждава - а ние напрахме 7 мача без загуба, на стадиона "Васил Левски" пък не бяхм губили от 97-а... и това ако не е успех кое е? Франция пък направи равен със слабите швейцарци и кво ? по слаби ли станаха от предишния ден?
и въпреки всичко виждам че тия които плуят, хулят отписват отбора стават все по-малко и по-малко което ме радва
вярно е заубихме, дали са по-добри ? най-вероятно са. но истината е че и ние имахме своите шансове, и ние можехме да победим... но загубихме...
причините са комплексни - и съдията, и липсващите титуляри, и слабата защита, и т.н. и т.н.
световни шампиони няма да станем.. надявам се никой от вас не си го е мислел - еропейски - също !
дали щ се класираме въобще ? не се знае....
но това което феновете трябва да правят е да поддържат отбора в трудните му моменти и да се радват заедно с него в добрите - смятам, че въпреки всичко тоя тобор ни е подарил и доста положителни емоции... защо при първата загуба ги забравяте ?
важното е че всички искаме едно и съо и отбора ни се е устремил към целта и дава 100% от себе си..
все пак повечето са още млади на по 22-23 години... треньора ни също тепърва прохожда.. безршни хора няма - а Стоичков не е праил фрапантни грешки - не е и повтарял дадена грешка струва ми се... смятам че е достатъчно кадърен - както и голяма част от отбора ни...
така, че въпреки че съм песимист по природа смята че ни чакат повече радостни отколкото тъжни мигове по мачовете
а на тия коитао залаггат срещу отбора мога само да ги определя като предатели - като изкарахте 20-30лв по-богати ли станахте ? или по щастливи? но предадохте нашия отбор... този на България !
заглавието беше "От осанна до разпни го"
след всяка победа им се радвате - след всяка загуа ги плюете... не е правилно - няма отбор който само да побеждава - а ние напрахме 7 мача без загуба, на стадиона "Васил Левски" пък не бяхм губили от 97-а... и това ако не е успех кое е? Франция пък направи равен със слабите швейцарци и кво ? по слаби ли станаха от предишния ден?
и въпреки всичко виждам че тия които плуят, хулят отписват отбора стават все по-малко и по-малко което ме радва

вярно е заубихме, дали са по-добри ? най-вероятно са. но истината е че и ние имахме своите шансове, и ние можехме да победим... но загубихме...
причините са комплексни - и съдията, и липсващите титуляри, и слабата защита, и т.н. и т.н.
световни шампиони няма да станем.. надявам се никой от вас не си го е мислел - еропейски - също !
дали щ се класираме въобще ? не се знае....
но това което феновете трябва да правят е да поддържат отбора в трудните му моменти и да се радват заедно с него в добрите - смятам, че въпреки всичко тоя тобор ни е подарил и доста положителни емоции... защо при първата загуба ги забравяте ?
важното е че всички искаме едно и съо и отбора ни се е устремил към целта и дава 100% от себе си..
все пак повечето са още млади на по 22-23 години... треньора ни също тепърва прохожда.. безршни хора няма - а Стоичков не е праил фрапантни грешки - не е и повтарял дадена грешка струва ми се... смятам че е достатъчно кадърен - както и голяма част от отбора ни...
така, че въпреки че съм песимист по природа смята че ни чакат повече радостни отколкото тъжни мигове по мачовете
а на тия коитао залаггат срещу отбора мога само да ги определя като предатели - като изкарахте 20-30лв по-богати ли станахте ? или по щастливи? но предадохте нашия отбор... този на България !
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
за мача
Така аз пак да напиша некакви неща, щото тука някакви хора правят нещата неестествено сероизни.
За какви мачове говорите бре? Срещу силен отбор? Какво? Всеки път лазери. Отбора бил млад - трениора бил млад!
Тея тапети от последния мач ги гледам (а не само аз) от 10 години! Все сащите са си. Всеки от вас ги е псувал! Няма да заиграят по-добре. Говоря за мухиците от БГ парвенството.
Каквото сабя покаже!
Кой там каза че щял да допринесе като публика - ще допринесеш само в БИАД една минерална вода за "звездите".
Който бил спечелил - бил предал одбора! Който е спечелил е реалист - мисли трезво!
Няма да пиша повече!
С уважение към всички.
За какви мачове говорите бре? Срещу силен отбор? Какво? Всеки път лазери. Отбора бил млад - трениора бил млад!
Тея тапети от последния мач ги гледам (а не само аз) от 10 години! Все сащите са си. Всеки от вас ги е псувал! Няма да заиграят по-добре. Говоря за мухиците от БГ парвенството.
Каквото сабя покаже!
Кой там каза че щял да допринесе като публика - ще допринесеш само в БИАД една минерална вода за "звездите".
Който бил спечелил - бил предал одбора! Който е спечелил е реалист - мисли трезво!
Няма да пиша повече!
С уважение към всички.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
По-добре че спираш да пишеш надявам се и другите да последват примера ти щото ми се повръща от такива като вас "специалисти"......
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3