... не ми е за 20-те лева ама поне ми направете улиците...
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Re: ... не ми е за 20-те лева ама поне ми направете улиците...
Абе хайде, все едно е първия дето си разкава мокрите сънища на глас. 

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Пилев написа:Ами не може. Може защо. Кой го интересува, че няма нито един паркинг. Минава паяка вдига колата че е неправилно спряла и толкова. Какво като всички така правят, нали са вдигнали твоята/моята кола че е била в нарушемние. Плащаш и тва е. Ще станеме като касички. В тая държава всичко е възможно
.
Колега, виж че не мислиш

- AlpinaPower
- Потребител
-
err0r написа:Съответно аз ще си платя за едно място, което кой ще ми пази? На следващата вечер ще се прибера и на моето място ще е колата на съседа, а на неговото място ще е някой трети, който изобщо не живее тук, ама си е хвърлил трошката.
То в центъра си е точно така. Никой не ти пази мястото, нищо че плащаш такса и т.н. Случвало се е да въртя като олигофрен 40 минути, за да си намеря място където да паркирам /в рамките на тези 2 улици, които ми дава право винетката/. Накрая ми писва, спирам я пред нас и ми я дига паяк, защото съм от лявата страна

- borislav
- младши ентусиаст
-
А дали ще им стигнат паяците да вдигнат всички нередовни платци?А те ще са много ако това влезе в сила 

- AlpinaPower
- Потребител
-
borislav написа:А дали ще им стигнат паяците да вдигнат всички нередовни платци?А те ще са много ако това влезе в сила
Ще слагат скоби.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
borislav написа:А дали ще им стигнат паяците да вдигнат всички нередовни платци?А те ще са много ако това влезе в сила
бе то щом и кат ше участват в мелето,най-много да ти спрът колата от движение,да ти вземат номерата и да ти я пратят у надин,нали знаеш че тука се измислят законите според конкретен човек или ситуация,как ще е най-удобно
- borislav
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:borislav написа:А дали ще им стигнат паяците да вдигнат всички нередовни платци?А те ще са много ако това влезе в сила
бе то щом и кат ше участват в мелето,най-много да ти спрът колата от движение,да ти вземат номерата и да ти я пратят у надин,нали знаеш че тука се измислят законите според конкретен човек или ситуация,как ще е най-удобно
Тук си прав за това не се замислих...

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Doberman_vas написа:Е.Димитров написа:Очаквайте в скоро време "такса въздух",как така ще им дишаме общинският въздух,много сме нагли
ама преди това требе си платим и държавния, че държавата по-високо.
Иначе по темата тове не може да стане в България никога.
То ми е интересно дали някъде е станало по света,щото подозирам родния генни на подобна малоумщина...
Всичко идва от там че единствените дето не им искат свидетелство за съдимост и медицинско сведетелсво,когато постъпват на работа са депутатите...
Мислим че бай Бойко и ония недоклатеник с гейското гласче-денков се поусраха
В Хага е така. Всеки район е нещо като зона и си плащаш за да спираш до вас си

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Споко, бе те с парите ще оправят пътищата. Както с винетките. 

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
значи, че могат да го направят това е ясно. Ще почнат да бичат глоби и тва е....Ще пуснат винетки и понеже Българинът е тъпо копеле половината ще си ги накупят а на останалите ще слагат скобки :... някой ще намаже кинти от производство на скобки и така..
Реално обаче проблемът идва от това, че няма КЕШ с който да се пълни хазната и дефицитите треа се пълнат с такси и налози аа или пък понеже всичко от държавата откраднха е време да крадат директно от наште джобчета....
Аз лично нямам против да дам 20 лв на година обаче да знам, че като си оставя колата няма да ми я крадат част по част, само това искам....не искам да ми поправят дупките пред блока, просто искам да си спра тапата кола пред нас и да спя спокойно а не да давам пари на платен паркинг и отделно за пред нас.... или айде ако мангалите са неуловими поне да поправят дупките ....
Е разбира се има нещо елементарно за всеки, който може да върже 2 неща на кръст и то е че Колкото по-високи са таксите и налозите , толко по-малка им е събираемостта ....доказан принцип в икономиката ...
мен лично зверски ме подразни интервюто на тоя тарикат с облеко на "Тука сме у планет" дето ше ми казва скъпо или не е да имам кола и че ако живеем у центъра ше си плащам кат за сентъра ... брей бе терикат, дай ми спокойстеие, дай ми възможност да изкарвам пари та да не се чуда за 20 лв ли да сложа или за 10 на бензиностанцията пак си направи бенбените зони...
Реално обаче проблемът идва от това, че няма КЕШ с който да се пълни хазната и дефицитите треа се пълнат с такси и налози аа или пък понеже всичко от държавата откраднха е време да крадат директно от наште джобчета....
Аз лично нямам против да дам 20 лв на година обаче да знам, че като си оставя колата няма да ми я крадат част по част, само това искам....не искам да ми поправят дупките пред блока, просто искам да си спра тапата кола пред нас и да спя спокойно а не да давам пари на платен паркинг и отделно за пред нас.... или айде ако мангалите са неуловими поне да поправят дупките ....
Е разбира се има нещо елементарно за всеки, който може да върже 2 неща на кръст и то е че Колкото по-високи са таксите и налозите , толко по-малка им е събираемостта ....доказан принцип в икономиката ...
мен лично зверски ме подразни интервюто на тоя тарикат с облеко на "Тука сме у планет" дето ше ми казва скъпо или не е да имам кола и че ако живеем у центъра ше си плащам кат за сентъра ... брей бе терикат, дай ми спокойстеие, дай ми възможност да изкарвам пари та да не се чуда за 20 лв ли да сложа или за 10 на бензиностанцията пак си направи бенбените зони...
Последна промяна Burningparis на 20 Ное 2009, 20:36, променена общо 1 път
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Айде това да ме накарат да го направя...
Ако трябва горе по стълбите и в нас ще си я парикрам колата...
Още малко, за да имаш кола трябва да си ебати играча... Това е данък на държавата, ГО, винетка, синя, бяла, червена зона и безбожно скъпото гориво, което постоянно се вдига абсолютно неоправдано... Към това причисляваме и каското, което разбира се не е задължително, но при мисълта как някой може да те вземе като чекпойнт или да ти разбият колата на иначе платената "Бяла зона"...
И къде забравихме и джантите, които се налага да правим всеки месец... И евентуално автомивката, която трябва да я правиш по 2 пъти в седмицата, защото просто няма толкова прашен град като София... И оттук вече си правете изводите колко пари трябва да взимаш, че да поддържаш една кола..

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
alpina-ma6inata написа:Айде това да ме накарат да го направя...Ако трябва горе по стълбите и в нас ще си я парикрам колата...
Още малко, за да имаш кола трябва да си ебати играча... Това е данък на държавата, ГО, винетка, синя, бяла, червена зона и безбожно скъпото гориво, което постоянно се вдига абсолютно неоправдано... Към това причисляваме и каското, което разбира се не е задължително, но при мисълта как някой може да те вземе като чекпойнт или да ти разбият колата на иначе платената "Бяла зона"...
И къде забравихме и джантите, които се налага да правим всеки месец... И евентуално автомивката, която трябва да я правиш по 2 пъти в седмицата, защото просто няма толкова прашен град като София... И оттук вече си правете изводите колко пари трябва да взимаш, че да поддържаш една кола..
![]()
заради това хората си одят навънка

A сега някой да ми дефинира "пред нас".
По документи съм на един адрес, реално живея на друг. От време на време мачкам чаршафи по кварталите... кво правим?
Ами ако си бях със старата лична карта... ич ни пиши София ф нейъ.
Ами със Студентски град какво правим?
Аз там бях шокиран като видях C55 AMG W204. Студентчета някви...
Ай стига глупости.
Трябва доста успешно да задължат всички да си правят временните адресни регистрации навреме с "proof of address" като в Англия или просто да забравят за този проект. Ще има плачи земльо от съдебни искове спрямо която и да е инстанция, която ще налага глобите.
Айде малко реализъм. Иначе нямам никакъв нищо против... ама първо едното, после другото
По документи съм на един адрес, реално живея на друг. От време на време мачкам чаршафи по кварталите... кво правим?
Ами ако си бях със старата лична карта... ич ни пиши София ф нейъ.
Ами със Студентски град какво правим?
Аз там бях шокиран като видях C55 AMG W204. Студентчета някви...
Ай стига глупости.
Трябва доста успешно да задължат всички да си правят временните адресни регистрации навреме с "proof of address" като в Англия или просто да забравят за този проект. Ще има плачи земльо от съдебни искове спрямо която и да е инстанция, която ще налага глобите.
Айде малко реализъм. Иначе нямам никакъв нищо против... ама първо едното, после другото

58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4