Бойко Борисов vs Стенли
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Re: Бойко Борисов vs Стенли
jordanpar написа:Бойко излезе същия кенеф като Симеончо.
Баси,все такива ли ни се падат.
Те не се "падат", това не е лотария. Такива си избираме.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Toneloker написа:LiTtLeRoCk написа:Дори да е тръгнала по чуждо никой не му дава право да я разплаква,и всеки от нас би постъпил така ако някой разплаче щерка му няма какво да се лъжем.VarVariN написа:bum_bum написа:Начи полицай не може да бие крадлив циганин щото така си бил превишавал правата, но премиера може да бие некъв, дето разплакал дъщеря му.
Другото което е не се знае за какво я е разплакал. Ами ако щерката е трагнала по чуждо и я е хванал , че кръшка. Какво правим тогава? Като нищо ще е разплакана като и е показал къде се намира вратата.А после да говори , че не трябва да има саморазправи.Само приказки.
Я си представете, ако му засечете пътя или му бипните?
Преди около година,си пресичам Бул Драган Цанков стъпвам на пешеходната пътека,поглеждам на ляво виждам некви лампички,и некви черни коли бързо движещи се ама са далече,минавам половината път ама тея бастуни идващи от кулата не спират и аз си седа с колелото по средата на пътя,в този момент яко спирачки едно е38 и 2 С8 ци спират от едното Бат бойко кима с галва и размахва пръст срещу мен,ми не ме набиха,но пък и цялот одвиженеи спря и ме изчака да мина странно гледаха,може да са помислили тея да не са му прители от "Черните коли"

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
liloff написа:кво да кажем...
Ха сега в прокуратурата директно
Ми ха да го пратят та да видим дали им стиска или наистина само лаят

Т е и по Софиянски плюха и го съдиха за кво ли не ама както се казва човек е невинен до доказване на противното

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
За управлението на Б.Б. не искам да коментирам...Искам да споделя една случка, която ме разочарова страшно от човешка гледна точка! Последвайки призива "ВЪН СЕЛЯНИТЕ ОТ СОФИЯ" един петък се прибирах към родните места, преди Драгичево имаше верижна катастрофа - 7 или 8 автомобила разметани ту в лявото, ту в дясното платно, повечето бяха - капаци, брони, радиатори, фарове, но имаше 1-2 автомобила с доста тежки удари...Колона - огромна, всички намаляват, минават бавно и внимателно, доста хора бяха спряли да помагат...Няма линейка, няма полиция...Движението беше зигзагообразно, защото както вече написах - ударени коли имаше и в двете платна...По едно време - зверски сирени отзад...Помисляме си - добре, идва линейка и полиция...Да, ама не...Кортежа на Б.Б. - отива към Благоевград да отваря спортна площадка...Показали се мутрафоните през прозорците на С8-ците и с отработени жестове разпъждат хората, спряли да помогнат на пострадалите... Кортежа - 4 автомобила, с доста висока скорост разбутаха колите, не им направи никакво впечатление пейзажа около тях и продължиха с мръсна газ...
Не е работа на Б.Б. да оправя ударените коли, ама подобно дебилно отношение не съм виждал никога и никъде! Да разбуташ с пълна газ колона и да минеш на зиг-заг покрай пострадали автомобили, ръкомахайки гневно...
За това си мисля, че длъжността "премиер" трябва да се преименува в "бос"...И така Б.Б. да се знае, че е Боса на България..
Не е работа на Б.Б. да оправя ударените коли, ама подобно дебилно отношение не съм виждал никога и никъде! Да разбуташ с пълна газ колона и да минеш на зиг-заг покрай пострадали автомобили, ръкомахайки гневно...
За това си мисля, че длъжността "премиер" трябва да се преименува в "бос"...И така Б.Б. да се знае, че е Боса на България..
Без страх, без спирачка!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
MatriX_Fucked написа:За управлението на Б.Б. не искам да коментирам...Искам да споделя една случка, която ме разочарова страшно от човешка гледна точка! Последвайки призива "ВЪН СЕЛЯНИТЕ ОТ СОФИЯ" един петък се прибирах към родните места, преди Драгичево имаше верижна катастрофа - 7 или 8 автомобила разметани ту в лявото, ту в дясното платно, повечето бяха - капаци, брони, радиатори, фарове, но имаше 1-2 автомобила с доста тежки удари...Колона - огромна, всички намаляват, минават бавно и внимателно, доста хора бяха спряли да помагат...Няма линейка, няма полиция...Движението беше зигзагообразно, защото както вече написах - ударени коли имаше и в двете платна...По едно време - зверски сирени отзад...Помисляме си - добре, идва линейка и полиция...Да, ама не...Кортежа на Б.Б. - отива към Благоевград да отваря спортна площадка...Показали се мутрафоните през прозорците на С8-ците и с отработени жестове разпъждат хората, спряли да помогнат на пострадалите... Кортежа - 4 автомобила, с доста висока скорост разбутаха колите, не им направи никакво впечатление пейзажа около тях и продължиха с мръсна газ...
Мислиш ли че бившите ни премиери биха направили нещо по различно? Не че го защитавам , но той не може да огрее на всякъде , и не може да прави само добри дела

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
Отдавна се чакаше контраатаката на комунистите ,но само това ли измислиха
Винаги са се показвали много силни в компроматите ,но явно този път кризата при тях е толкова голяма ,че са "загубили вяра в себе си"
.Очакват ни интересни години с българската политика ...... 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
иди удри щерката(ако има)на путин,пък дали няма да хапнеш доволно шамари
то не се знае,само това ли е причината бойко да шамари,може нещо да не са наредили далаверата
-онзи тегли пари от цветелина,работи по метрото,задява щерката-направо си играе с огъня

то не се знае,само това ли е причината бойко да шамари,може нещо да не са наредили далаверата

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
е то до там се стигна Министърат да обяснява кого е набил... птредставям си Тони Блеър да беше казал подобно нещо.... залъгалки тъпотиики за народа овчи
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
MatriX_Fucked написа:За управлението на Б.Б. не искам да коментирам...Искам да споделя една случка, която ме разочарова страшно от човешка гледна точка! Последвайки призива "ВЪН СЕЛЯНИТЕ ОТ СОФИЯ" един петък се прибирах към родните места, преди Драгичево имаше верижна катастрофа - 7 или 8 автомобила разметани ту в лявото, ту в дясното платно, повечето бяха - капаци, брони, радиатори, фарове, но имаше 1-2 автомобила с доста тежки удари...Колона - огромна, всички намаляват, минават бавно и внимателно, доста хора бяха спряли да помагат...Няма линейка, няма полиция...Движението беше зигзагообразно, защото както вече написах - ударени коли имаше и в двете платна...По едно време - зверски сирени отзад...Помисляме си - добре, идва линейка и полиция...Да, ама не...Кортежа на Б.Б. - отива към Благоевград да отваря спортна площадка...Показали се мутрафоните през прозорците на С8-ците и с отработени жестове разпъждат хората, спряли да помогнат на пострадалите... Кортежа - 4 автомобила, с доста висока скорост разбутаха колите, не им направи никакво впечатление пейзажа около тях и продължиха с мръсна газ...
Не е имало репортери наблизо, иначе щеше да спре и да спаси всички пострадали

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ей, а до преди няколко месеца всички се радваха, че идва Борисов...
Абе българщина, важното е да казваш как нищо не става в тая скапана държава и как положението е мега зле
Абе българщина, важното е да казваш как нищо не става в тая скапана държава и как положението е мега зле

jordanpar написа:....Абе само аз ли забелязвам,че откакто тея са на власт се вадят само кирливи ризи,разтръбяват се фалшиви атаки срещу данъчно задлъжнели, измислят се нови катаджийски закони,нови данъци,качват се акцизи и какво ли още не,което е най-лесния начин за невежи управляващи да напълнят бЮджетеца.
А за нас,обикновените ходещи по тая зема наречена България става все по-трудно.

Не забелязваш само ти, и на мен ми прави впечатление това!
Предполагам, че поради съображения за сигурност, не могат да спрат, да не се окаже някоя постановка и да попаднат на засада.
Единствено могат да се обадят на съответните служби.
Единствено могат да се обадят на съответните служби.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Vutor, ама ти сериозно ли?
Кой точно ще им прави засада? Някви нинджи ли?
П.П.
Аз пък доста отдавна се отратих от Б.Б. (още като ген. сек. на МВР), когато влезе в детска градина и си играеше с дечицата запазан с бая голям пищак.

П.П.
Аз пък доста отдавна се отратих от Б.Б. (още като ген. сек. на МВР), когато влезе в детска градина и си играеше с дечицата запазан с бая голям пищак.

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Babuna написа:Vutor, ама ти сериозно ли?
П.П.
Напълно сериозно, това е работата на службите!

bobi_maxo написа:jordanpar написа:....Абе само аз ли забелязвам,че откакто тея са на власт се вадят само кирливи ризи,разтръбяват се фалшиви атаки срещу данъчно задлъжнели, измислят се нови катаджийски закони,нови данъци,качват се акцизи и какво ли още не,което е най-лесния начин за невежи управляващи да напълнят бЮджетеца.
А за нас,обикновените ходещи по тая зема наречена България става все по-трудно.
![]()
Не забелязваш само ти, и на мен ми прави впечатление това!
Разбира се, че ще видите това което Ви изнася... както казах дай му на българина само да мрънкя.
П.П. не съм привърженик на ГЕРБ
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Много повърхностно гледате на нещата!До скоро беше слух че БУЛ ЛЕС Строй е на зетя на Б.Б. но вече всичко излезе на яве и тои в бързината извади много тъпо обяснение
(това за боя)
Които е по запознат с нещата ще му стане ясно.
Как от нищото се появи тази фирма и се разрастна за няколко месеца толкова много че не можете да си представите и хоп,новоизлюпената фирма се набута да прави метрото и още много държавни поръчки
Преди се носеше "слух" и за Темпо Строй че е на Б.Б.,изпраха се адски много пари,построиха се хотели и фирмата потъна в дън земя,същото ще стане и с БУЛ ЛЕС Строй.
Бойко е и лош и свестен.Прави нещо за развитието,но го прави със собствени фирми които работят на по-дебели цени от другите.

Които е по запознат с нещата ще му стане ясно.
Как от нищото се появи тази фирма и се разрастна за няколко месеца толкова много че не можете да си представите и хоп,новоизлюпената фирма се набута да прави метрото и още много държавни поръчки

Преди се носеше "слух" и за Темпо Строй че е на Б.Б.,изпраха се адски много пари,построиха се хотели и фирмата потъна в дън земя,същото ще стане и с БУЛ ЛЕС Строй.
Бойко е и лош и свестен.Прави нещо за развитието,но го прави със собствени фирми които работят на по-дебели цени от другите.
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3