Абе тия шофьори кво праат, хората ще газят...
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Re: Абе тия шофьори кво праат, хората ще газят...
Зле ни е устроено движението,поради което се стига до такива парадокси.
Както каза колегата по горе заради пешеходците се случва да минат по 2 коли на зелен интервал...
Аз също освен БМВ драйвър съм и пешеходец и колоездач дори,което ми позволява да се поставя на мястото на всеки.
Акъл на никого не давам,защото е безпредметно.Най много да си навлече неприятности човек,ако подскаже на някой каква грежка е направил и те така
Както каза колегата по горе заради пешеходците се случва да минат по 2 коли на зелен интервал...
Аз също освен БМВ драйвър съм и пешеходец и колоездач дори,което ми позволява да се поставя на мястото на всеки.
Акъл на никого не давам,защото е безпредметно.Най много да си навлече неприятности човек,ако подскаже на някой каква грежка е направил и те така

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ей нещастник,ние кво сме виновни,че няма вело алей,че по тротоарите има хора и неможе да се кара колело,че на пътя ни нямате за живи,искам това което написа да ми го кажеш на живо,за да мога да ти пръсна мозъкаBMW_RIDER написа: А за колоездачите нямам думи просто нито спазват правилата за движенеи по пътищата нито по тротоара тях бих си ги отнесъл най-спокойно ако можеше.

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Преди 2 дни в наше село-гъста магла, едвам карам, ама селяните си ходят като на парад по платното-това какво му се казва 

Никой не мое ма връне на селу!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Обсъждано е хиляди пъти бг манталитет,пътна култура-нулева
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
BMW_RIDER написа:Мен дори и мудните не ми пречат. Даже ми е приятно като хората махнат да се отблагодарят ,че си спрял. Но такива дето пресичат на червено или на 20 метра от пешеходната пътека, че даже се и озъбват като им свирнеш да се осетат ,че са насред пътя или са на червено направо ми иде да мина през тях.
+1

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
Както шофьорите, така и пешеходците нямат култура на движение....
Ако баба се влачи и пресича, разбирам.....ама някоя кокона да си мисли, че през целия зелен светофар ще я чакам да се накуми, да ме изгледа злобно с поглед "А да видим, аз съм на пътеката, ти ще чакаш, кво кат си в кола", просто няма как да се случи...

Ако баба се влачи и пресича, разбирам.....ама някоя кокона да си мисли, че през целия зелен светофар ще я чакам да се накуми, да ме изгледа злобно с поглед "А да видим, аз съм на пътеката, ти ще чакаш, кво кат си в кола", просто няма как да се случи...

По поведението на даден пешеходец много лесно може да се прецени кога за последно, а и колко често, въпросния пешеходец е зад волана. Разбира се, като изключим всички онези, на които света им е крив за всичко и се възползват от всяка възможност да вгорчат живота и на всички останали 

In Ban We Trust!
eraziel написа:По поведението на даден пешеходец много лесно може да се прецени кога за последно, а и колко често, въпросния пешеходец е зад волана. Разбира се, като изключим всички онези, на които света им е крив за всичко и се възползват от всяка възможност да вгорчат живота и на всички останали
Абсолютно си прав!!!
Всеки път се сещам за това, когато пресичам бързичко , за да не бавя колоната коли..
Винаги пускам пешеходците, аз дори и когато наближавам пътека така профилактично си намалям щото изкачат изведнъж и може да стане некой сакатлък. Спирам махам им с ръка , те на мен и ми става кеф и обратното - когато аз съм пешеходец си чакам чинно докато някой ми спре и когато дойде момента си му махам и по бързичко се изнизвам по пътеката. Имало е и такива случаи когато им спираш и вместо да пресекат те ти махат да минеш, шубе ги е , особено по възрастните , но нито се нервя нито нищо , продължавам си по пътя. За мен важното е да не ги пришпорвам когато пресичат , защото когато съм без кола съм на тяхното място , а мразя да ми свирка некой ей така от слободия щото (както по горе се изрази един от колегите) "бързал". За 3-4-5 секунди никой няма да умре или да закъснее. Не сме сами на пътя, това че сме в автомобили не ни дава правото да мачкаме пешеходците и обратното разбира се
- това че има пътека не означава, че можеш да се влачиш като на моден подиум, преминаваш в горе долу средна крачка и всичко е 6 

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Fixxxer написа:Винаги пускам пешеходците, аз дори и когато наближавам пътека така профилактично си намалям щото изкачат изведнъж и може да стане некой сакатлък. Спирам махам им с ръка , те на мен и ми става кеф и обратното - когато аз съм пешеходец си чакам чинно докато някой ми спре и когато дойде момента си му махам и по бързичко се изнизвам по пътеката. Имало е и такива случаи когато им спираш и вместо да пресекат те ти махат да минеш, шубе ги е , особено по възрастните , но нито се нервя нито нищо , продължавам си по пътя. За мен важното е да не ги пришпорвам когато пресичат , защото когато съм без кола съм на тяхното място , а мразя да ми свирка некой ей така от слободия щото (както по горе се изрази един от колегите) "бързал". За 3-4-5 секунди никой няма да умре или да закъснее. Не сме сами на пътя, това че сме в автомобили не ни дава правото да мачкаме пешеходците и обратното разбира се- това че има пътека не означава, че можеш да се влачиш като на моден подиум, преминаваш в горе долу средна крачка и всичко е 6

Трябва да има толерантност на пътя, независимо от коя страна на ламарините си.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Аз за никъде не бързам в по-голямата част от времето си и пускам пешеходците да си минават на воля. Дори и велосиоедистите. И никога не правя разни врътки за престрояване та да мина по-бързо на светофара. И ми е доста спокойно. Не бързам защото добре си планирам времето. Не тарикатея по кръстовищата защото нямам комплекс, че не съм достатъчно отракан шофер. И паркирам където ми е най-лесно(без да нарушавам правилата) защото нямам комплекси, че не умея достатчно прецизно да паркирам. На моменти и на 500 метра от офиса, но това не ме дразни. Аз и не мога наистина да паркирам, защото имам в двора си половин декар паркинг и не ми се налага. Ебати колко спокойно си шофирам и паркирам. Даже обичм да ходя пеша, защото е полезно и заради това не се налага да си търся място за паркиране постоянно. И като пешеходец ако преценя, че някой бърза защото му е напрегнато ежедневието го изчаквам. Ако е мангал, голфаджия или батка задължително. Останалите ги преценявам по физиономията, облеклото и будния поглед. Накрая всички тези емоции които си спестявам с този начин на живот ги влагам в други занимания, които ме кефят.
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
saleen написа:Преди 2 дни в наше село-гъста магла, едвам карам, ама селяните си ходят като на парад по платното-това какво му се казва
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=438280
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
N.Mihaylovski написа:Ей нещастник,ние кво сме виновни,че няма вело алей,че по тротоарите има хора и неможе да се кара колело,че на пътя ни нямате за живи,искам това което написа да ми го кажеш на живо,за да мога да ти пръсна мозъкаBMW_RIDER написа: А за колоездачите нямам думи просто нито спазват правилата за движенеи по пътищата нито по тротоара тях бих си ги отнесъл най-спокойно ако можеше.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И каква работа имате на пътя? Нали като се изтърсите и минем през вас ние ще сме виновни? Или пък като се шарите през лентите и минавате на червено?

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Toneloker написа:N.Mihaylovski написа:Ей нещастник,ние кво сме виновни,че няма вело алей,че по тротоарите има хора и неможе да се кара колело,че на пътя ни нямате за живи,искам това което написа да ми го кажеш на живо,за да мога да ти пръсна мозъкаBMW_RIDER написа: А за колоездачите нямам думи просто нито спазват правилата за движенеи по пътищата нито по тротоара тях бих си ги отнесъл най-спокойно ако можеше.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И каква работа имате на пътя? Нали като се изтърсите и минем през вас ние ще сме виновни? Или пък като се шарите през лентите и минавате на червено?
А къде да караме бе пич,на тротоара хората мрънкат,не става,на платното шофьоирите се мислите за безсмъртни,а къде да карами ние искам да те питам теб,И аз карам всеки ден и то не малко,но се съобразявам с пешеходцките и колоездачите,защото на тях им е доста по трудно в трафика от колкото на шофьорите който са много важни зад волана и ламарината,аз много обичам такива отвореняци,дето псуват зад прозореца,обичам да ги пребивам с колчето на колелото което е 50 сантиметра,а после да им троша прозорците огледалата,и още каквото мога като преди това съм пребил шоферчето.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3