Ем сме по-красиви, //М сме по-добри ...
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Re: Ем сме по-красиви, //М сме по-добри ...
компота може пре спокойно да е на инвалид, но 39та просто забрави 

На такива трябва да им се бодва по една кирка на колата :>
По въпроса: нито една от колите нямаше синьото картонче 'кола на инвалид' на предното стъкло.
Намирам някои от мненията за справяне с проблема за прекалено крайни:
'Половин година без книжка' и 'Кирка в капака' най-вече.
Това не е углавно престъпление все пак!
Такова паркиране просто трябва да ти бърка в джоба, пък ти ако искаш продължавай.
Няма нужда и от паяк даже. Достатъчно е да има ефективно налагане и събираемост на глобите.
Много правилно каза някой: на запад не че са с вродено чувство за дисциплина, ами така са ги свикнали, щото имат ефективно налагане и събираемост на глобите.
Не е верно, че у нас нямало закони. Има. Проблема е, че не ги прилагат. Даже 'прилагат' не е точната дума за това. По-точно е да се каже 'налагат'.
Намирам някои от мненията за справяне с проблема за прекалено крайни:
'Половин година без книжка' и 'Кирка в капака' най-вече.
Това не е углавно престъпление все пак!
Такова паркиране просто трябва да ти бърка в джоба, пък ти ако искаш продължавай.
Няма нужда и от паяк даже. Достатъчно е да има ефективно налагане и събираемост на глобите.
Много правилно каза някой: на запад не че са с вродено чувство за дисциплина, ами така са ги свикнали, щото имат ефективно налагане и събираемост на глобите.
Не е верно, че у нас нямало закони. Има. Проблема е, че не ги прилагат. Даже 'прилагат' не е точната дума за това. По-точно е да се каже 'налагат'.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Съгласен съм с теб, закон има ама няма кой да следи за спазването му, но да ти кажа на запад в следствие на възпитанието са станали доста отговорни и дори да няма глоби пак няма да спират така
П.С. тва за половин година без книжка не е лошо, поне за начало са нужни дрконовски мерки, а после може и глоби

П.С. тва за половин година без книжка не е лошо, поне за начало са нужни дрконовски мерки, а после може и глоби

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Dimo написа:Съгласен съм с теб, закон има ама няма кой да следи за спазването му, но да ти кажа на запад в следствие на възпитанието са станали доста отговорни и дори да няма глоби пак няма да спират така![]()

Отделно че и останалите граждани ще го порицаят още на място. Няма да забравя как две бабички пешеходки ми направиха луд скандал във Франция че съм паркирал "тарикатски", тоест заел съм място за три коли. Умрях от срам.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Понеже сме в българия на никой не му пука за нищо а само гледа да прецака другия 

преди половин година спирах с чиста съвест на такива места - все пак бях с патерици на един здрав крак
не съм си вадил талонче, но ако някой ме беше снимал и номера ми е един такъв сигурно темата щеше да е по оплювана от тази
между другото не е само това ... при опитите ми да пресека улица например за 6 месеца един или два пъти да са ми спряли коли
В повечето случаи гледат да те заобиколят
не съм си вадил талонче, но ако някой ме беше снимал и номера ми е един такъв сигурно темата щеше да е по оплювана от тази

между другото не е само това ... при опитите ми да пресека улица например за 6 месеца един или два пъти да са ми спряли коли
В повечето случаи гледат да те заобиколят
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Преди три години и аз бях с патерици, леко счупване на глезена с три пластини. Нямате си на представа колко непригодна е нашата държава за инвалидите. А да ми спре някой - не ми се е случвало. Местата за инвалиди по паркингите както винаги навсякъде бяха заети. В повечето учреждения и магазини е голям филм да влезеш с патерици, абе ужас. На места има направени съоръжения, но не са домислени. Самата ортопедия, където ходех да ме преглеждат е на последния етаж и не винаги работи асансьора
. Нямаше дори един диван за чакащите
а само една дървена пейка. За сметка на това една санитарка през 10 минути лъскаше пода и пързалката ставаше убийствена.
Тоалетните и баните на отделението бяха обзаведени по швейцарски проект с убийствни (в буквалния и в преносния смисъл) плочки. И нито едно желязо или парапет да се хванеш
Братя по оръжие, молете се да сте здрави, че иначе какво ви чака не е е истина. И винаги давайте предимство на инвалидите, на тях не им е лесно в нашата родина.

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Fking написа:На такива трябва да им се бодва по една кирка на колата :>

По темата:това са доброволни таксита за инвалиди(само където ги оплювате) и чакат на стоянка

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Другият вариант ,много допустим според мен е да са умствени инвалиди...Face написа:Fking написа:На такива трябва да им се бодва по една кирка на колата :>
![]()
По темата:това са доброволни таксита за инвалиди(само където ги оплювате) и чакат на стоянка

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Bogat-Beden написа:Другият вариант ,много допустим според мен е да са умствени инвалиди...Face написа:Fking написа:На такива трябва да им се бодва по една кирка на колата :>
![]()
По темата:това са доброволни таксита за инвалиди(само където ги оплювате) и чакат на стоянка![]()
![]()
То това се подразбира

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2