Разбиха ни надеждите ... пак
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Стига сте обвинявали съдиите винаги... Ако си достатъчно добър в това, което правиш никой съдия не може да те спре, никога! А тези на последните два мача свириха перфектно според мен
Аз съм съгласен с този изтъркан лаф, че имаме футболисти, но нямаме отбор! И никога не сме имали! Също лично мнение, че срещу Шведите играхме много по-класно... първите 60 минути. Бербатов и Гонзо в атаката, това е за мен истината! Макар да съм върл фен на ЦСКА за мен Гонзо е един от най-страхотните футболисти в България и закъснелия му трансфер и то в Търция му попречи да се развие правилно... А Бербатов е много класен футболист, но е възпитан по друг начин сякаш от немците. Естествено му трябва още много опит, но и затова има време. Мартин Петров си въобразява, че е Стоичков номер две... Личи му даже в емоциите, но не е постигнал особено много. Иванков все още е неуверен и му личи много, иначе има качества! Според мен Здравков е много по-стабилен психически и физически и няма вина за онези 5 гола, които получи в Португалия от шведите. Това, което мога да кажа обаче със сигурност е, че ние сме най-силната и обединена агитка в целия свят! Доказахме го и през Интернет, когато н Еврото изкарахме България на 1 място във фен игритие, а след това размазахме Хаджи а анкетата на евроспорт. И независимо от всичко трябва да подкрепяме момчетата до край! Винаги! Когато придобият още малко увереност нещата ще тръгнат. Имаме наистина класни футболисти! Амин 

човек се учи докато е жив...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2