Разбиха ни надеждите ... пак

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 31 Мар 2005, 17:55

Стига сте обвинявали съдиите винаги... Ако си достатъчно добър в това, което правиш никой съдия не може да те спре, никога! А тези на последните два мача свириха перфектно според мен :idea: Аз съм съгласен с този изтъркан лаф, че имаме футболисти, но нямаме отбор! И никога не сме имали! Също лично мнение, че срещу Шведите играхме много по-класно... първите 60 минути. Бербатов и Гонзо в атаката, това е за мен истината! Макар да съм върл фен на ЦСКА за мен Гонзо е един от най-страхотните футболисти в България и закъснелия му трансфер и то в Търция му попречи да се развие правилно... А Бербатов е много класен футболист, но е възпитан по друг начин сякаш от немците. Естествено му трябва още много опит, но и затова има време. Мартин Петров си въобразява, че е Стоичков номер две... Личи му даже в емоциите, но не е постигнал особено много. Иванков все още е неуверен и му личи много, иначе има качества! Според мен Здравков е много по-стабилен психически и физически и няма вина за онези 5 гола, които получи в Португалия от шведите. Това, което мога да кажа обаче със сигурност е, че ние сме най-силната и обединена агитка в целия свят! Доказахме го и през Интернет, когато н Еврото изкарахме България на 1 място във фен игритие, а след това размазахме Хаджи а анкетата на евроспорт. И независимо от всичко трябва да подкрепяме момчетата до край! Винаги! Когато придобият още малко увереност нещата ще тръгнат. Имаме наистина класни футболисти! Амин :D
човек се учи докато е жив...

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 31 Мар 2005, 17:59

Абе ВСЕ едно сме ги били :shock:
Бербатката ако ги беше наказал предната атака щеше да е друга Бирата ама сега е леко горчива :uups:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 31 Мар 2005, 19:40

Аз съм доволен от наще. :D :bgflag:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата