На какъв автомобил карахте курсовете?
Модератор: Общи модератори
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аз на рено 19 на газ много почупено. Точно 4 пъти се качих на него, щото аз си карах пък и бързах по-бързо да си взема книжката. БМВ-то си го купих 5-6месеца преди книжката, НЕ МЕ ПИТАЙТЕ КВО Е ЧУВСТВОТО
От първия път си взех изпита (15 септ 2004) с 2 грешки на листовките и малко грешки на кормуването и така.. 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
На 2105 на газ
правя обратен и навивам волана а инструктора (нечовек беше) вика навивай още бре аз бях карал вече Е30ката(без серво е
) и му викам чшшш немое уе а той се пресега и със задружни усилия праихме по още половин оборот
.Та така ма имаше фън смех смех.........зимата беше и ВАЗа ги може някои неща 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Opel Kadett 1.7D - нема такъв скрап! Не се усещаше дали вкарваш 1-ва 3-та, или 2-ра 4-та. Нямаше дуфт на лоста между изключена от скорост и премесетен в ляво за 1 или 2 скорост...
Взех ги от 2-рия път, имах 6 грешки на листовките, 2 от които бяха породени от чина, върху който писах - беше изяден целия и хиксчетата излизаха от квадратчето. Втория път на листовките минах на магия - 5 грешки и нито една забележка на кормуването...
Взех ги от 2-рия път, имах 6 грешки на листовките, 2 от които бяха породени от чина, върху който писах - беше изяден целия и хиксчетата излизаха от квадратчето. Втория път на листовките минах на магия - 5 грешки и нито една забележка на кормуването...

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
Това се случи, през лето 1980-то. Машината е първият модел Жигули, не се сещам сега 21.... и колко беше
Взех изпита от втория път, защото ме скъсаха на ляв завой
не дадох предимство на пешеходец
Една кака се чудеше дали да пресече или не
Ту стъпваше на пешеходната пътека, ту се качваше на тротоара, а тогава беше така, когато пешеходец стъпи на килимчето си длъжен да спреш и да го чакаш
Е, това беше.........

- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
ГАЗ 53 А, мой набор беше но се държеше, от него свикнах на двоен съйдеинител, сега ми помага много, щото 2 ра ми хърка....
взех го от 3 тия път, на листовки 1 път скъсан и на курмуване 1път, щото не си бях с Газката, ми с един ЗИЛ, 3 тия път с набора се справихме...

взех го от 3 тия път, на листовки 1 път скъсан и на курмуване 1път, щото не си бях с Газката, ми с един ЗИЛ, 3 тия път с набора се справихме...

- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
лади, лади, и накрая форд! любителската ми книжка беше цяла сага...
4 години!
щото 2 от тях-казарма и книжка морген!
после бен гъзара-на курсовете за С с кола ходех...
и естествено от раз ГАЗ 53-баси от 2 години имах няква книжка вече-бях старо куче...

4 години!

щото 2 от тях-казарма и книжка морген!
после бен гъзара-на курсовете за С с кола ходех...

и естествено от раз ГАЗ 53-баси от 2 години имах няква книжка вече-бях старо куче...

- bonbonev
- кандидат ентусиаст
-
лада 1500S на СБА
Инструктура беше познат на майка и понеже можех да карам от 13-14 годишен (на москвич 412 ми беше сефтето), юрках учебната яко
Инстуктора вика "-Абе имаш учебна табела отгоре, намали малко че ги подминаваме половината коли - нали се учим все пак
"
Взех книжката с три грешки на листовките от първия път, аченгето ме пожали(под ходатайството на инструктора) Вика ми : "- момче взимаш я!, ама с две забележки - по-далеч от паркиралите коли карай и по-бавно влизай в десен завой

Инструктура беше познат на майка и понеже можех да карам от 13-14 годишен (на москвич 412 ми беше сефтето), юрках учебната яко

Взех книжката с три грешки на листовките от първия път, аченгето ме пожали(под ходатайството на инструктора) Вика ми : "- момче взимаш я!, ама с две забележки - по-далеч от паркиралите коли карай и по-бавно влизай в десен завой

..
Лада 1500 - Мноо бях добър...1-вия час инструктура ме пита "Карал ли си някога?" и ми натискаше спирачката щото го беше страх че нема да спра,докато не ме видя че си трагвам с Е34!!!