Яке гъши пух въпрос?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Яке гъши пух въпрос?

Мнение от bum_bum » 04 Дек 2009, 16:22

Хаос написа:В началото е нормално да има повечко пухчета, да речем може би 10тина на ден. След около месец обаче престават да излизат толкова много.
По принцип ако се сложи допълнителна подплата от много плътна материя якето става доста тежко и дебело. А завивките и възглавниците ги правят не с подплата, а с дебел плат и пак от него излизат малко пухчета.

:nono: Имам пухена завивка от която за 4 месеца не е излязло нито едно перо. Самият плат е много тънък, нещо като сатен е. Имал съм и яке от което също не излизаха. The North Face си е малко или много фирма и хубавите им пухени якета са по 300-тина долара, а това са много пари за не дизайнерска дреха по разбиранията на братята отвъд океана и вярвай ми няма никъв начин да излезат някакви пера от такава дреха ако е оригинална.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 04 Дек 2009, 16:28

Зависи какво имате предвид под менте... Има си производители, които се справят по-добре с изработката на пухените якета и прочее, но има и известни марки, които нямат сполучливи изделия от този тип. Като цяло вече май е трудно да кажеш какво е менте, щото всичко се прави по оризовите страни :mhihi: Въпроса е дали са ги направили както трябва. И аз имах преди /даже още го имам май :dunno: / едно подобно яке, и бая време изкара, но пак си пускаше пухчета, но сравнително малко а беше на някаква куча марка... а пък братчеда имаше едно на известна марка за екипировки /без реклама ;) / и "пухо-отделяше" бая :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 04 Дек 2009, 16:45

не би трябвало да има
много топлят поне тези дрехи, но доиде ли момента с прането е голям shit
Изображение

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 04 Дек 2009, 18:24

Ами пише ,че е в Китай правено ама то си е в реда на нещата-всичко там се прави( с малки изключения).Иначе е много леко както казах 782 грама а е ХХХL и страшно водонепропускливо ,като вали дъжд стои на капки като патка.За 3 ден носене днес пухчетата бяха не повече от 3-4 така ,че каквото такова.
http://www.thenorthface.com/catalog/sc- ... _vc=Search

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 04 Дек 2009, 19:13

Здрасти колега... имах такова яке преди 2-3 години го носех на същата фирма е даже още си го имам, само че е малко скъсано все пак е доста старо. Та мисълта ми е че якето между горния плат и пухчетата вътре има един плат като гумиран(100% съм сигурен защото го бях разпорил на единия ръкав) и точно тва гумираното не позволява да излизат пухчетата а и също пази от вода и от вятър. Супер яке е аз съм много доволен от него просто го скъсах мн лошо и отиде за работно на село :D твойто може би не е оригинално и го няма гумирания плат и затова ти излизат перцата :) Поздрави!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Дек 2009, 21:41

Как така ще излизат пухчета? Разбирам да е адибас или нещо от сорта, ама двеста долада за яке и да му излиза пуха...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 04 Дек 2009, 22:09

нормално е имах на диадора ено и постояно фърчаха перошини около мен :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Дек 2009, 22:52

Не знам,ама аз имам един норвежки елек с перушина ,собственоръ4но донесен от там и като го изпера и му из4езва ентусиазъма,свива се като секс-кукла без въздух... :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 05 Дек 2009, 1:42

колега ако са малки и са само то някои краини шевове след прането ща спре
ако избиват от материята работата е зле
Изображение

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 05 Дек 2009, 2:24

Aми от шевовете само и след 3 дена носене почти изчезнаха.В началото ми се стори странно но сега ,като чета ,че е нещо често срещано се успокоих.Благодаря на всички отзовали се.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zigzag22 » 10 Окт 2010, 21:55

Да не отварям нова тема ,но има ли магазин на the north face във варна или оnline bg магазин?

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 10 Окт 2010, 22:27

Въобще в Б-я има ли техен магазин, че си харесах много неща, ама не ми се ще без да съм пробвал да купувам? :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 10 Окт 2010, 22:33

Хахахах ебаси темата :mhihi: Като малък си спомням, баба ми имаше такива възглавници, любимото ми занимание беше да ги ръчкам и да им вадя пуха отвътре :mhihi: :mhihi: :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 10 Окт 2010, 22:42

Аз на Nike имам яке с пух, тази зима ще му е втора, но миналата паднаха само около 5-6 пухчета като цяло :D Наистина са много леки и топлят много :D

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 10 Окт 2010, 22:50

M3 E92 написа:Аз на Nike имам яке с пух, тази зима ще му е втора, но миналата паднаха само около 5-6 пухчета като цяло :D Наистина са много леки и топлят много :D

Гъските ги топли лойта, а не пуха :mhihi: И най-обикновена изкуствена грейка па ще топли толкова, другото е само да ви вземат парите :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата