Колеги към коя компания да си направя КАСКО?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: Колеги към коя компания да си направя КАСКО?

Мнение от barty » 07 Дек 2009, 17:06

Аз не съм доволен от Армеец!
Преди бях в БулИнс и като че ли бях малко по-доволен :conf:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Centorius » 07 Дек 2009, 17:49

Projektzwo, колега ползвах търсачката и не видях изобщо подобна тема в близките 2 месеца...

А иначе никой нищо не каза за ЛевИнс?

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 07 Дек 2009, 19:24

Centorius написа:Projektzwo, колега ползвах търсачката и не видях изобщо подобна тема в близките 2 месеца...

А иначе никой нищо не каза за ЛевИнс?

Бягай колкото можеш по-далеч...
За да не съм голословен ще кажа, че ЛевИнс дължат САМО на доверените си сервизи м/у 10 и 15млн. (ДА - милиона), сега си представи с какъв резерв разполагат и съответно как ще плащат на "бай Ганъо" драскотините по 10 годишната е36-ца (примерно)... :paranoid:

EDIT: Ето я и въпросната тема -> viewtopic.php?f=4&t=173050 :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA

Мнение от Тонката » 26 Дек 2009, 20:10

Бих искал да ви попитам, дали застрахователите поемат щета като надрана от бордюр броня?! Каското ми е към Бул Инс. Миналата година на паркинг някой отваряйки си вратата беше надрал леко моята врата. Тогава нямах проблеми и ми оправиха драскотината. Дали в сегашната ситуация ще ми покрият щетата?!
ИзображениеИзображениеИзображение
е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 26 Дек 2009, 20:55

Projektzwo написа:@liloff - не искам да те разочаровам, но Uniqa от скоро щетите им се ликвидира от "Корис", няма да влизам в подробности за какъв бавеж си говорим, защото клиента си попълва документите веднъж в компанията, след което с него се свързват от въпросния ликвидационен център, те пък то своя страна си уведомяват съответно вещо лице по регион, той (вещото лице) пък трябва да се свърже с клиента и да се уговорят за място, дата и час, където да се извърши огледа.
За жалост понеделник ще мога да дам информация от първа ръка за обслужването и покриването на щети от Uniqa. Останах с впечатление, че Корис нямат участие...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA

Мнение от Тонката » 27 Дек 2009, 11:42

Някой има ли отговор на моя въпрос?! :) Прилагам една снимка...
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 27 Дек 2009, 13:20

Аз дълго време ползвах услугите на Дженерали и бях страшно доволен, имаш право на 2 паркинг щети, без протокол от полицията (поне така беше миналата година). Лошото е, че ако стане събитие (ако ти си виновен) за което да ти платят (мисля бяха две), после нямаш право да си правиш каското при тях. По-спомен го карам, ако някой е по-точно запознат да каже.

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 27 Дек 2009, 13:24

Тонката написа:Някой има ли отговор на моя въпрос?! :)

Принципно си минава за щета, естествено толкова ниско неможе да е на паркинг, за това единствения вариант е да го пишеш при маневра или както е всъщност. Не е излишно да си прегледаш застрахователния договор, защото имаха една клауза от сорта на "груба небрежност" и от там нататък се сещаш... :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 27 Дек 2009, 14:40

Мога да кажа, че от булстрад тази година ми изплатиха
доста щети с които си купих колата :). Нямам никакви познати или връзки.
Обаче парите който изплатиха ми се струват че стигат само за 70% от стойноста на ремонта.
(три надраскани детайла 240лв; врата, броня надраскани и счупено обикновенно огледало 230лв.)
Но като цяло съм доволен и тази година пак там ще я правя май май.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xristo » 27 Дек 2009, 15:37

Аз съм в Лев Инс но имам страхотни проблеми.Не плащат и ме карат след 3-та щета да се дозастраховам.Ти си решавай :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 27 Дек 2009, 15:59

Totogada написа:Булстрад :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 27 Дек 2009, 16:37

Преди бях към "Бул Инс" и бях много доволна .Всичко си плащаха без мрънкане и разправии .Сега съм към "Армеец" ,че на "БулИнс " много взеха да им изчезват коли ,но нямам впечетления какви са плащачи . Дано не ми се налага и да разбирам де :lol:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 29 Дек 2009, 0:24

liloff написа:
Projektzwo написа:@liloff - не искам да те разочаровам, но Uniqa от скоро щетите им се ликвидира от "Корис", няма да влизам в подробности за какъв бавеж си говорим, защото клиента си попълва документите веднъж в компанията, след което с него се свързват от въпросния ликвидационен център, те пък то своя страна си уведомяват съответно вещо лице по регион, той (вещото лице) пък трябва да се свърже с клиента и да се уговорят за място, дата и час, където да се извърши огледа.
За жалост понеделник ще мога да дам информация от първа ръка за обслужването и покриването на щети от Uniqa. Останах с впечатление, че Корис нямат участие...
Taкааа... от Корис бяха светкавични, в рамките на 1 час заведох щета в Уника, избрах си доверен сервиз, бяха заснети и одобрени от Корис всичките ми претенции за щети. Утре трябва да мина през сервиза да се разберем кога да вкарвам колата, а и да я видят и те и това е. Няма никакви протоколи от КАТ и темподобни глупости, каквито митове битуват в интернет пространството. КАТ категорично ми отказаха протокол за паркинг щета... До колкото разбрах от мениджърката на местния офис на Уника, Корис са почти навсякъде, освен в София, където агенти на Уника извършват описите и заснемането на щетите, но може и да съм разбрал погрешно...

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 29 Дек 2009, 3:26

Пилев написа:Мога да кажа, че от булстрад тази година ми изплатиха
доста щети с които си купих колата :). Нямам никакви познати или връзки.
Обаче парите който изплатиха ми се струват че стигат само за 70% от стойноста на ремонта.
(три надраскани детайла 240лв; врата, броня надраскани и счупено обикновенно огледало 230лв.)
Но като цяло съм доволен и тази година пак там ще я правя май май.

Защо не я занесе в техен сервиз? Така щяха да ти платят 100% от щетите.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Дек 2009, 11:16

Щото ако е над 7 години, варианта с доверен сервиз отпада...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата