И от мен въпрос за избор на GSM
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Re: И от мен въпрос за избор на GSM
Не знам как сравняваш Симбиан с Андроид. Все едно да сравняваш Уид 3.1 с Линукс.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
А къде ги сравнявам?И защо изобщо е тая омраза към Симбиян,щото не сте ползвали симбиян + тъчскрийн ли ?Или щото не можете да си намерите програми за него(повярвайте ми,има МНОГО програми,които липсват в по-големите форуми).
ME4KY написа:пшшшшшшшшшффффффффффсериозно ли ве
![]()
я не са излагай
![]()
![]()
за 700 лева има Sony Ericsson Satio s 12.1 мега пиксела камера
aGPS,Bluetooth™ ,Google Maps™,PictBridge,TV out,USB ,WiFi™,Symbian™ OS![]()
Къде ги видя по 700 че съм заинтересуван.
в Хенди е 999 http://handybg.com/SONY-ERICSSON-U1i-Satio-id1980.html
Get.bg e 866 http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=40829
v jett e 999 http://www.jeff.bg/phone.php?id=912
у Мтел изобщо го няма...
и каква е тая смешна резолюция 360х640....
То за 900лв това е последния телефон дето ще си взема. Те хубаво му сложили 12.1 мпж камера, ама като няма читава оптика, няма обектив, няма хувава матрица ще става само да си снимам топките в слънчев ден и да ги показвам какви са големи на гаджетата

Между другото съм голям фен на Сони Ериксон и съм имал 4-5 поне досега, но точно този не е достатъчно добър за парите си.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Escape написа:.......
Aз ти се чудя как му четеш въобще мненията.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
ME4KY написа: 12.1 мега пиксела камера
викаш 12.1 Мп за 700 кинта, чиста далавера а, значи сестрам ми яко се е пре.бала с тоя нейн фотоапарат със същите пиксели пък за 3300лв. по-скъпо

по темата: HTC Hero мисля че е едно доста непретенциозно телефонче, само светкавичка си няма, но и без това се разбрахме че не струват тези камерки, а пък и знам че се занимаваш с фотография и не би ти било болка за умиране

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ползвам НТС вече трети модел и съм доволен-даже са продавам старите...
като въдможности е наистина страхотен ,особено ГПСто. вярно е ,че не е бърз ,но сравнен с ябълката иначе си е екстра.
а тва да говорим за пиксели на камера на телефон е такъв смех,че нема накъде. с каквато и да е камера на телефон може да се снима нещо набързо за да се подсетиш в къщи, ма да праиш снимки като хората е безсмислено.
и аз па да зема и аз да се вътря с четрицифрена сума за некъв никон на 13мегапиксела....
а то имало сони-ериксон...
като въдможности е наистина страхотен ,особено ГПСто. вярно е ,че не е бърз ,но сравнен с ябълката иначе си е екстра.
а тва да говорим за пиксели на камера на телефон е такъв смех,че нема накъде. с каквато и да е камера на телефон може да се снима нещо набързо за да се подсетиш в къщи, ма да праиш снимки като хората е безсмислено.
и аз па да зема и аз да се вътря с четрицифрена сума за некъв никон на 13мегапиксела....

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
На мечката му прескачам мненията... сори ериксона 1во е над 700 лева, второ става само и единствено за снимки...
Който обича да развива теории за емнайсе мегапиксела в телефон да се образова малко... Матрицата (първата уйня след обективчето, която възприема картинката и после я дели на цветова) е супер малка и повече мегапиксели значат все по-голямо сгъстяване, което постига обратен ефект...
И добре че е така, защото иначе с Иво Скисата много сме се набутали с тия апарати за 2-3 бона..
Кико, добре помниш, че съм фен на ябълките, но си имам айпод. Това ми е достатъчно, iPhone просто не ми допада...
Иначе, HTC ми харесват като цяло, но HD2 много пари, а на другите все не им достига нещо - я нормален 3,5 мм жак за слушалки, я светкавица на камерата, я стерео говорители... Та най-вероятно ще се ориентирам към 97мия от Н сериите, но исках просто да чуя и ваше мнение по въпроса...
Наздраве!
Който обича да развива теории за емнайсе мегапиксела в телефон да се образова малко... Матрицата (първата уйня след обективчето, която възприема картинката и после я дели на цветова) е супер малка и повече мегапиксели значат все по-голямо сгъстяване, което постига обратен ефект...
И добре че е така, защото иначе с Иво Скисата много сме се набутали с тия апарати за 2-3 бона..

Кико, добре помниш, че съм фен на ябълките, но си имам айпод. Това ми е достатъчно, iPhone просто не ми допада...
Иначе, HTC ми харесват като цяло, но HD2 много пари, а на другите все не им достига нещо - я нормален 3,5 мм жак за слушалки, я светкавица на камерата, я стерео говорители... Та най-вероятно ще се ориентирам към 97мия от Н сериите, но исках просто да чуя и ваше мнение по въпроса...
Наздраве!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Escape написа:ME4KY написа:пшшшшшшшшшффффффффффсериозно ли ве
![]()
я не са излагай
![]()
![]()
за 700 лева има Sony Ericsson Satio s 12.1 мега пиксела камера
aGPS,Bluetooth™ ,Google Maps™,PictBridge,TV out,USB ,WiFi™,Symbian™ OS![]()
Къде ги видя по 700 че съм заинтересуван.
в Хенди е 999 http://handybg.com/SONY-ERICSSON-U1i-Satio-id1980.html
Get.bg e 866 http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=40829
v jett e 999 http://www.jeff.bg/phone.php?id=912
у Мтел изобщо го няма...
и каква е тая смешна резолюция 360х640....
То за 900лв това е последния телефон дето ще си взема. Те хубаво му сложили 12.1 мпж камера, ама като няма читава оптика, няма обектив, няма хувава матрица ще става само да си снимам топките в слънчев ден и да ги показвам какви са големи на гаджетата
Между другото съм голям фен на Сони Ериксон и съм имал 4-5 поне досега, но точно този не е достатъчно добър за парите си.
пфффффффф.....ми в глобул що
Sony Ericsson Satio + GLOBUL
Промоция на Германос
Период на активност:
1.12.2009 - 3.01.2010
Повече информация за Sony Ericsson Satio (Idou)
Вземи Sony Ericsson Satio с абонаментна програма GLOBUL NATIONAL 100 на цена 699.90лв. или 12х65.89лв.
Цена на апарат: 999.90лв. или 12х94.25лв.
Предложението е валидно при подписване на 2-годишен договор.
(не е реклама
п.с.

- xdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x3
- Мечтае да кара: m5 e60; x6
На жена ми взех Н97 - белия - страшен е. Просто работи перфектно - никакви бъгове досега. За мен това е много красив телефон и е унисекс. Правилно си се насочил, колега

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Баси тва Satio излезе ли? Че кроя планове да си сменям P1i-то с него. Хората показали, че е с 12 мп камера и се хващате само за това. Ми на другите телефони кое им е по-доброто? Аз изобщо не гледам камерата де, тя е последното нещо което бих гледал в телефон. Най-малкото щото си имам сапунерка за 150 лева дето снима по-добре 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
между другото не знам защо глобул са пуснали НD2 на 889лв. а НD е над 1000
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
© написа:между другото не знам защо глобул са пуснали НD2 на 889лв. а НD е над 1000
схеми схеми

така е, макар схемата и за двата да е една и съща в случая - Corporate Price List
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
+1 глас от мен за HTC Touch Pro 2 - машинката е с повече от задоволителни характеристики и си има всичко, което искаш, а и не е скъпа.
Win-а за мен е най-добрия вариант - не е идеалната ОС, но поне имаш 100% съвместимост с PC-то вкъщи, a един ОГРОМЕН плюс е факта, че е бъкано с free и cracked софтуер.
Win-а за мен е най-добрия вариант - не е идеалната ОС, но поне имаш 100% съвместимост с PC-то вкъщи, a един ОГРОМЕН плюс е факта, че е бъкано с free и cracked софтуер.
Si non confectus, non reficiat.
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5