Малък кредит да не излиза при банкова проверка-има ли начин?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Малък кредит да не излиза при банкова проверка-има ли начин?

Мнение от Е.Димитров » 11 Дек 2009, 10:58

Мишел написа:
BMWPetar написа: Работата е там, че парите трябват в момента, а след месец-два ще се тегли голям кредит, при което трябва при проверката да излязат колкото е възможно по-малко неща за плащане.

Не знам защо смяташ, че 500-600лв задължение ще ти събори големия кредит.... :roll: Освен ако смяташ да не го плащаш, разбира се ;)

+1,това са пари за семки,няма да има влияние върху големия и както колежката е казала,зависи,ако си решил да не ги връщаш...

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 11 Дек 2009, 22:01

bigmurzi написа:Овърдрафт ..

+1

Оня ден изтеглих малко кредитче и в банката ми казаха,че овърдрафта не играе при теглене на потребителски кредит. При мен в случая е УниКредит понеже там ми превеждат заплатата.
Втория варянт си е приятел!
Третия си е заложна къща където да плащаш всеки месец лихви и като си изтеглиш големия кредит да си откупиш заложеното...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 12 Дек 2009, 14:51

Какво правите всички бе, колеги? Все на кредити ли живеете? Ами после искат и връщане тези пари .... Тц, тц, явно кризата е доста сериозна щом взехме и в автомобилен форум да си говорим за кредити и да търсим начин как да излъжем банките :))
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 12 Дек 2009, 15:33

Да не илезе в ЦКР няма начин! Преди една година Транскард не излизаха, сега не съм проверявал, ама вкараха и лизингите вече.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Дек 2009, 1:24

а започнали ли са да прилагат вече някакви централизирани оценки?
гледах, че experian (едно от най-големите кредитни бюра) отвориха офис в българия преди няколко години, но не съм се интересувал повече.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 13 Дек 2009, 14:44

sineok_pi4_ написа:Какво правите всички бе, колеги? Все на кредити ли живеете? Ами после искат и връщане тези пари .... Тц, тц, явно кризата е доста сериозна щом взехме и в автомобилен форум да си говорим за кредити и да търсим начин как да излъжем банките :))

То цял свят живее на кредити, та ние великите Българи ли ще си живеем със заплатите? Какъв е проблема в лизинг и кредити, стига да си плащаш вноските. Всеки си прави сметката дали го устройва лихвата и таксата, ако го устройва деиства, ако не следващия.

Предишна

Назад към Извън Темата