ето това е оферта bmw850 ръчка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Re: ето това е оферта bmw850 ръчка

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 15 Дек 2009, 19:47

Е.Димитров написа:абе стига с тая измислена пречка "акциз",а кажете как ще я карате при 20-30 на 100 разход,данъка който е сега,гражданска и каско,се глупости чета,ако не бил акциза,ако не било митото...и газ да и метнете нема да падне под 30-40 лева на 100 километра,сметни го по месец да даваш 300-500 лева ,по 12 месеца и ей ти 6000 иляди,и като метнеш и ГО още 200-300 лева и каско още поне 1500 и масла и консумативи,к'во прави...10 бона...на година... минимум
При 3000 иляди лева заплата на месец пак са много...колко от тези дето викат "шибания акциз" и тн взимат 3 иляди лева???

Много точно казано :yes:

Както и да се гледа, една такава кола за да ти е евридейка си трябват бая пари.Отделно, че частите се намират трудно и цените за потдръжка са сериозни. Такава кола се купува да я държиш в гаража в повечето време и да я изкарваш чат пат било то по сбирки или по-специални поводи. Моделчето е за ценители а не за всекидневно ръчкане... /това си е личното ми мнение естествено/

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 15 Дек 2009, 19:56

Надали човек ще си купи 8 серия за евридейка ;)
Tux0 Ca !
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Дек 2009, 20:23

spdrrk0 написа:Надали човек ще си купи 8 серия за евридейка ;)

не виждам проблем. колата е достатъчно мека и удобна за всекидневно каране.

аз не съм видял особена разлика в разходите (не броя бензина) при каране всеки ден и изваждане само през уикенда. забелязъл съм, че една кола се разваля като седи, а не като се кара
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Извън Темата