Чалнати сънища

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Чалнати сънища

Мнение от vicho » 16 Дек 2009, 5:14

Cobb написа:
vicho написа:...тъкмо и седнах на коляното и започнахме да се целуваме и ми звънна телефона да ставам за работа ... пфу! :mhihi:

п.с. говоря си с кучета... работата не отива на добре :paranoid:

Кучетата май са ти най-малкия проблем...
Седнал си и на коленце ти на нея...хаха после кво ли щеше да те прави ? :mhihi: :mhihi: :gay:

при 2.50 височина, не ми се мисли, тя ако ми седне :mhihi: :lol:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 16 Дек 2009, 7:37

Хаха я каква интересна тема намерих :mhihi: та с две думи: Аз от малък съм си с доста голямо въображение и сънищата тип "сценарий на на филм удостоен с Оскар" никога не са ми били "чужди".... та нещо пресничко от тази вечер :lol:

Заминавам аз на почивка в някаква далечна страна,много близка от към обстановка с Бразилия... там отиваме с групата която патуваме да разглеждаме някакъв стар храм който се намира в гората по точно е "врязан" в една голяма планина/Скала,но за да се стигне до храма се минава през едно големичко езеро.Приготвяме се ние за потегляне със няколко лодк,стягаме багажа и тръгваме...влизаме в храма и се "разделяме" на групички по 2-3-ма и изведнъж както разглеждам (Храма беше УНИКАЛЕН :mhihi: ) и срещам 1 момче от друга група, бягащо цялото в кръв и докато го хвана да го спра да го питам какво става беше прострелян(не от какво да е оръжие,а от типа на Predator-а ако се сещате :) ),а дупката в гърдите му, юмрука можех да си провра.От тука започва "филмът" всеки започна да се спасява аз и моята групичка тръгнахме да се връщаме към градчето,обаче на входа на срещнаха спец.отряд подготвен за мисия и на върнаха като казаха,че в градчето всичко е мъртво и е още по опасно.Започнахме да се движим с отряда но нападателите бяха невидими (оказа се че са Хищници) тогава се усетих как да ги намирам и убивам,все пак бяхме в храм не толкова широко и обемисто място,взех 1 ДОСТА добра картечница от умрял член на екипа от спец частите.Когато се появяваше усет че "тука има нещо" или директно бяхме обстрелвани аз започвах кратка,но безразборна стрелба като така поне 1 куршум уцелваше мишената и той започваше да кърви,а кръвта му както знаем е ярко зелена... та мисля да спра до тука,това е едва началото на съня ако трябва да го разкажа целия ще ми препоръчате най добрия психолог :mhihi: .... но държа да отбележа,че съм си напълно добре нищо не вземам не см и вземал е само алкохол от време на време

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 16 Дек 2009, 12:08

Тази нощ пак сънувах приказни моменти с 2 момичета :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 16 Дек 2009, 17:26

Моят сън е най-странен обаче (за членовете на форума).Пием кафе с една приятелка и още преди да платя сметката ме завлече у тях.Правихме каквото правихме излизам - и кого да видя - alx(като на сън 6тия глас ми каза,че е тои) със жена си :lol: беше на екскурзия в България не с какво да е а с Audi 80 AVANT 2.6 :lol: Говореше като учен(не в стил неразбираеми приказки,а по скоро комплексни изрази),избръщолеви нещо за БГ и тогава срещнах майка ми на улицата,щото трябваше да и помогна с покупките(а колата и не съществуваше в тоя сън) и взе че звънна телефона.

Ама съня си беше уникален,събудих се със смях :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 16 Дек 2009, 19:14

M3 E92 написа:Тази нощ пак сънувах приказни моменти с 2 момичета :mhihi:

...и като се събуди надървен ли беше? :D
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 16 Дек 2009, 20:28

borislav написа:

Който заспива с мисъл за секс в главата се събужда с решение в ръката :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 16 Дек 2009, 21:30

borislav написа:

Дам :roll: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 17 Дек 2009, 0:21

Неа се притесняваш, аз едих път сънувах,че карам мотор и се събудих както шофирам възглавницата
Последна промяна borislav на 19 Фев 2010, 0:44, променена общо 1 път
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 17 Дек 2009, 0:52

хахха, чудна темичка :lol:

Сънувам ужасно много и всякакви глупости. Като минем през края на света, междузвездни войни с мое участие, преследване с ченгета и BMW-та, летене с помоща на... психиката... да кажа аз кой е бил най-чалнатия ми и запомнящ се сън. Преди години...
Сънувах, че съм мъж, със всички там атрибути и пр., хаххаха

Е, за усещанията ми няма да разказвам, но вече знам как се чувствате, мили ми Мъжееее... :mhihi: :winky: :oops: Е, като се събудих не знаех мъж ли съм или жена и се наложи да проверя :mrgreen: :mhihi: :kuku: Луда история, вероятно съм била мъж в минал живот... ;) Не бих казала обаче, че е по-хубаво :roll: ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 17 Дек 2009, 13:17

Е**м си аз гаджето и по едно време на врата се чука...Викам "Кой е?"
-Полюция!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 17 Дек 2009, 15:16

Joro_Paveto написа:Е**м си аз гаджето и по едно време на врата се чука...Викам "Кой е?"
-Полюция!

:mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 20 Дек 2009, 4:16

vicho написа:
Cobb написа:
vicho написа:...тъкмо и седнах на коляното и започнахме да се целуваме и ми звънна телефона да ставам за работа ... пфу! :mhihi:

п.с. говоря си с кучета... работата не отива на добре :paranoid:

Кучетата май са ти най-малкия проблем...
Седнал си и на коленце ти на нея...хаха после кво ли щеше да те прави ? :mhihi: :mhihi: :gay:

при 2.50 височина, не ми се мисли, тя ако ми седне :mhihi: :lol:

Ах не е истина...върви гледай Аvatar...признавам те за врачка :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 20 Дек 2009, 13:47

аз пък редовно си сънувам че карам Лада състезателна в клас Х2 и работта е че ако спечеля ставам шампион и си крама Планинско Узана и на предпоследния завой се завъртам и губя доста време и засъжаление не ставам шампион ,след това почвам да сънувам следващия сезон обаче карам писти пак същата Лада и на квалификацията на писта Русе счупвам кутия и се връщам чак до Стара Загора за кутия и я сменяме цяла вечер със сестра ми обаче тя поиска да кара и и дадох гащеризона и каската и кара цяла състезание като тръгна от последна позиция и стана 3-та . След това и зехме и на нея една Лада и започнахме да се състезаваме на писти докато един ден не я видях и я ударих и се сбихме на пистата :kuku:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 19 Юли 2012, 0:40

Да я изровя тая тема малко че прах хванала.. :mhihi: Та моя най смахнат сън който съм запомнил е: Спа си и сънувам че с един приятел сме пред била и си седим на оградата..И кой, пристига колегата @Dpy :mhihi: и аз му викам на моя приятел еййй глей кви М-кови лайсни... :mhihi: :mhihi: :mhihi: та човека си влезна в била с гаджето май беше..и явно сме мислили нещо лошо..и по едно време се оказвам в няква тъмна стаичка и колегата Dpy взел една машинка на батерии за подстригване и ме пострига гола глава :mhihi: :mhihi: :mhihi: И тогава се събудих...тва ще го помня цял живот може би :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 19 Юли 2012, 21:00

Аз когато си спомням някой сън (което се случва рядко) си правя после справка в съновника, много пъти излиза вярно това, което пише там.
Иначе много често напоследък си сънувам старата Е30-ка :paranoid:
Никой не мое ма връне на селу!

Предишна

Назад към Извън Темата