Молба за даряване на кръв
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- 4efito8898
- Потребител
-
Re: Молба за даряване на кръв
Колеги, мерси за подкрепата, засега се оправиха нещата. В сряда като отидем в Токуда ще ни кажат дали е нужно още нещо, но на този етап имам 2 - 3 момчета с мене и няколко колеги дадоха номера, ако има нужда да им звънна.
gele76 написа:Не можем ли да дадем кръв в Токуда? И аз пари НЕ изкам
Не става, кръводаряването става в кръвната банка. Без значение за коя болница е. От там се издава бележка, която се предава в болницата преди операцията, че е получена необходимата кръв, която в същност замества дадената за операцията. Преди операцията /все пак е планувана/ всяка болница служебно изисква от центъра определено количество кръв с точно описание за група и резус фактор, а близките просто трябва да дарят такова количество в центъра, за да се запълни вече изписаната. Ако е много рядка кръвната група, тогава има и едно условие, да е поне същия резус фактор.
Да караш Peugeot е страст!
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
4efito8898 написа:Колеги, мерси за подкрепата, засега се оправиха нещата. В сряда като отидем в Токуда ще ни кажат дали е нужно още нещо, но на този етап имам 2 - 3 момчета с мене и няколко колеги дадоха номера, ако има нужда да им звънна.
Ако все пак нещо се наложи, можеш и на мен да звъннеш / 0887 72 74 74 / 0878 92 87 98 /... Нулева съм... Успех с операцията

- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
Имаш ЛС!

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
Добре е, че са се наредили нещата засега,ако се наложи, имаш солидна подкрепа и координати оттук 

- borislav
- младши ентусиаст
-
krystal написа:liloff написа:Дори няма значение кой каква кръвна група е при даряването. В отделението по този начин просто си запълват запасите. Малко е кофти, но са се видели принудени да подхождат така, за да имат кръв.!
Точно така е!![]()
Успех!
Така е само се правят на интересни
Ако има нужда и аз ще дам кръв само не знам как ще стигне от Стара Загора до Русе,но ако има някъв варият няма проблем(пари не искам)0894368700-Борислав

borislav написа:Така е само се правят на интересни
Ако има нужда и аз ще дам кръв само не знам как ще стигне от Стара Загора до Русе,но ако има някъв варият няма проблем(пари не искам)0894368700-Борислав
Боби...става въпрос за София и доколкото знам, за днес.
Дано всичко мине успешно.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2