Съвет и мнения ... Е39 или Е46?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Съвет и мнения ... Е39 или Е46?
Сядал съм в е46 ... не я усещах като много тясна ... дори отзад ... може би, ако на задната седалка са 3ма ... тогава е друго нещо.Споделете, като шум в купето как стоят нещата ... гледах някви тестове на ауто мотор унд спорт ... и там примерно 320д беше по-обезшумена от 520д ... 136 коня мотора и при 2те коли, което малко ме изненада.
И двете коли за хубави колкото и тривиално да звучи.Най-вече гледай за моментното състояние,екстри и цената.
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Dpy написа:И двете коли за хубави колкото и тривиално да звучи.Най-вече гледай за моментното състояние,екстри и цената.
И аз съм на това мнение.Карал съм и Е46, и Е39 - откъм интериор са подобни, външно седана на Е46 откровено казано без М пакет не струва в сравнение с Е39...Или караш и 2те и решаваш коя е "твоята" и търсиш такава, или караш, не усещаш коя ти харесва повече и слушаш съвета на колегата

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
За мен лично колкото е по-голяма една кола толкова е по-приятно да се пътува с нея.Големият мотор си е голям но големината на купето е също от значение-колкото по-голямо е то толкова по-трудно ще бъде на мотора.Е46 с по-голям мотор е много приятна за каране кола но ти сам знаеш най-добре за какво ти трябва.Напълно подкрепям колегата който каза че е39-ка е супер но ако си сингъл за сега не ти трябва по-голяма кола,защото освен удобството е свъезано и с по-големи разходи като поддръжка,обслужване и т.н.
Аз ти препоръчвам Е46-ца,която не е най-евтината за поддръжка но е много практична и приятна за каране кола
Аз ти препоръчвам Е46-ца,която не е най-евтината за поддръжка но е много практична и приятна за каране кола

Е по-скъпата подръжка при Е39 заради повечето носачи ли е ... или има и други неща ... те като са с еднакви мотори ... там разлика в подръжката няма да има.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Повечето неща по ходовата част би следвало да са по-скъпи от на 3-ката, но и возията и здравината са различни. Разхода на Е39 28- ца автомат на извънградско при около 140 почти през цялото време беше 7.3 ако си спомням добре, а в града като го занулих без задръстване едвам качи на 11 при тва положение ако трябва да си взимам всекидневна кола няма да мисля и за секунда за дизели или е46-ци.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Въпроса ти звучи като: "Малка водка или голяма водка"...
Няма как да искаш мнение, кое е по-добро. Ако човек обича да си пийва, ще се смее на малката водка. Ако не си пада по пиенето, тя ще му е идеална.
П.С. Дано сте ме разбрали...
Няма как да искаш мнение, кое е по-добро. Ако човек обича да си пийва, ще се смее на малката водка. Ако не си пада по пиенето, тя ще му е идеална.
П.С. Дано сте ме разбрали...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
На Е46 окачването е доста по-интелигентно...
Но и доста по-скъпо.
Шарнир (върви си заедно с носача) оригинален струва около 400 лв.

Но и доста по-скъпо.
Шарнир (върви си заедно с носача) оригинален струва около 400 лв.

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2