Престъпността и тенденции...!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Престъпността и тенденции...!

Мнение от MatriX_Fucked » 16 Дек 2009, 11:56

Същата тактика приложи и Буши, за да "събере" достатъчно подкрепа и оправдание за двете войни, както и да въведе затворнически режим над САЩ! Бързо се учат нашите, личи си западното образование! :bowdown:
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Дек 2009, 11:58

Трябва да стане като в Тексас и да се зачислят муниции и автомати от и без това завехтелите АВ складове :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Дек 2009, 12:00

Oтвличането е сериозно начинание и изисква сериозни ресурси в страна като нашата в която полицията не е съвсем на нулево ниво. В този смисъл едва ли си струва инвестицията за такова "бързо" отвличане. Най-много да се пробват някои аматьори, колкото да се види, че не става толкова лесно. Тъй, че спокойно, никой няма да те отвлече ;)
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Дек 2009, 12:03

отвличанията са само част от целият процес!
и аз съм спокоен-говорим за общи примери ,не само за себе си!
и никак не е сложно да те "разходат" ,тебе или детето ти до некоя вила и да се чуят с жена ти за 10-15 бона и като я сплашат да не писне в полицията ,на която и без това не вярват много хора да им ги занесе.....!точно бързото отвличане иска малко ресурс и гръб....
а и да ги хващат -със сигурност много ще опитват ,щото виждат ,че става лесно и безнаказано с малък риск.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 16 Дек 2009, 12:05

bum_bum написа:Oтвличането е сериозно начинание и изисква сериозни ресурси в страна като нашата в която полицията не е съвсем на нулево ниво. В този смисъл едва ли си струва инвестицията за такова "бързо" отвличане. Най-много да се пробват някои аматьори, колкото да се види, че не става толкова лесно. Тъй, че спокойно, никой няма да те отвлече ;)

Тихо бе!Защо издаде плана сега ще се покрие и ще трябва пак да ограбвам "Фантастико" :lol: :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Дек 2009, 12:06

На път са да приемат много строг закон за отвличанията заради големите случаи с които не могат да се справят и скоро няма да е безнаказано за хванатите. Не знам, аз лично не мисля, че тук има почва за подобна дейност. А наскорошните събития са може би по-скоро с политически, отколкото с криминален корен.
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 16 Дек 2009, 12:07

Доста хорица, улисани в еуфорията около новия рицар на бял кон,забравиха същността и бившите /поне по официални данни/ занимания на ББ.Ето един интересен блог,дори 20 процента да има вярнов тиражираното тук,все е повод за замисъл: http://boikopremier.blogspot.com/2009/10/blog-post_26.html -поровете се,лЮбопитно е.

Просто не може вълкът да стане пастир на стадото и овцете да са спокойни.Нема такъв филм.
Нищо добро не очаквам от фигура като ББ,целта му е не да има различно богати в БГ,а всички да станем еднакво бедни.Едно време на това му казваха почти комунизъм,сега какво ли е???

Потребител
Аватар

Мнение от Hack0 » 16 Дек 2009, 12:18

Ако управляващите искат могат да се справят с престъпността. И най-слабата държава може да се справи с най-силната мафия, защото целият държавен апарат е зад нея. Това обаче не трябва да става с такива закони като този за следенето в интернет. Не искам да се чувствам като герой на Джордж Оруел от "1984".

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Дек 2009, 12:32

jordanpar написа:Доста хорица, улисани в еуфорията около новия рицар на бял кон,забравиха същността и бившите /поне по официални данни/ занимания на ББ.Ето един интересен блог,дори 20 процента да има вярнов тиражираното тук,все е повод за замисъл: http://boikopremier.blogspot.com/2009/10/blog-post_26.html -поровете се,лЮбопитно е.

Просто не може вълкът да стане пастир на стадото и овцете да са спокойни.Нема такъв филм.
Нищо добро не очаквам от фигура като ББ,целта му е не да има различно богати в БГ,а всички да станем еднакво бедни.Едно време на това му казваха почти комунизъм,сега какво ли е???

Само ще попитам теб, имал ли си възможността някога да работиш с Бойко? ;)

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 16 Дек 2009, 12:36

///peter написа:
jordanpar написа:Доста хорица, улисани в еуфорията около новия рицар на бял кон,забравиха същността и бившите /поне по официални данни/ занимания на ББ.Ето един интересен блог,дори 20 процента да има вярнов тиражираното тук,все е повод за замисъл: http://boikopremier.blogspot.com/2009/10/blog-post_26.html -поровете се,лЮбопитно е.

Само ще попитам теб, имал ли си възможността някога да работиш с Бойко? ;)

Не,защото в момента Бойко работи за мен. :mhihi: ;)
Освен за мен работи и за още около 7 милиона българи /+- 500 хиляди,да не издребняваме/.
само че качеството и ефективността му на работа куца.
Един човек,който си служи с лъжи в национален ефир да манипулира общественото мнение,не ми го хвали.
Омръзна ми да слушам кой как му пречел,тоя човек сигурно и да се изпикае не може като хората.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Дек 2009, 12:50

Тогава не виждам какво коментираш, след като нямаш контакт с въпросния, дори и косвен.
Че някакси да коментираш вероятности от блог създаден от червените.....
И кое му куца? Пуснаха ли еврофондовете, пуснаха ги... Притиснахме ли Русия за неблагоприятните договори? Ще има ли компенсации за АЕЦ-а. Еми майка му стара кво искате, да дойде некой да ти удари пачките у челото че си мноо готин ли? Трябваше да остане станишката, че той си беше много добър :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F

Мнение от Е.Димитров » 16 Дек 2009, 13:27

Абе колега ,какво защитаваш Бат Бойко,ей такива наивници сте значи,какво са пуснали,какви неща свършил,е като е свършил,що пак ми искат пари,все по високи данъци и нови акцизи и то по време на криза,какви сме ние че да притиснем руснаците бре,какво точно ще им направим,ние сме зависими от тех,не те от нас,те ся американците така казват и ние-юруш,ония ,руснаците ако кажат-убаво,нема газ нема петрол,па ние требе да си затворим държавицата.
Що като е толкова печен(гласувах за него и още кат видех дянков,разбрах че съм сгрешил че отидох въобще да гласувам) що не накара банките да смъкнат процентите до европейските нива,щото жена му банкерка,що не накара енергиините дружества да паднат от цените,вървиме по-зле и по зле,ей моля ти се,и нали е пич,то вече всеки ден обири :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Дек 2009, 13:44

Е.Димитров написа:Абе колега ,какво защитаваш Бат Бойко,ей такива наивници сте значи,какво са пуснали,какви неща свършил,е като е свършил,що пак ми искат пари,все по високи данъци и нови акцизи и то по време на криза,какви сме ние че да притиснем руснаците бре,какво точно ще им направим,ние сме зависими от тех,не те от нас,те ся американците така казват и ние-юруш,ония ,руснаците ако кажат-убаво,нема газ нема петрол,па ние требе да си затворим държавицата.
Що като е толкова печен(гласувах за него и още кат видех дянков,разбрах че съм сгрешил че отидох въобще да гласувам) що не накара банките да смъкнат процентите до европейските нива,щото жена му банкерка,що не накара енергиините дружества да паднат от цените,вървиме по-зле и по зле,ей моля ти се,и нали е пич,то вече всеки ден обири :mhihi:

Готин, аз за разлика от теб не съм гласувал за него ;) Та некак си не съм му фен, но гледам реално на нещата.
За теб добре свършена работа е да не ти искат пари ли? :shock:
Относно Дянков, не знам... не мога да дам оценка, само така съм попоглеждал насам натам и да ти кажа редат го на запад от топ финансистите, та барем знае малко повече от теб и той и тея "скъсляци" къде го редат за такъв.
За банките, не знам как да ти коментирам изказването, ти даваш ли си сметка всъщност банката каква институция е и дали е подвластна на държавата, не само тук в България?
И още нещо, което изпускате много от критикарите (ракиените критикари), това правителство има наследство, много от договорите са сключени преди години.
Ама и затва сме си такава "скъсана" държава, защото като дойде някой който стяга кесията, той автоматично става тъпия, нищо че ние трудно смятаме 2 + 2 на колк ое равно ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F

Мнение от Е.Димитров » 16 Дек 2009, 14:27

///peter написа:Готин, аз за разлика от теб не съм гласувал за него ;) Та некак си не съм му фен, но гледам реално на нещата.
За теб добре свършена работа е да не ти искат пари ли? :shock:
Относно Дянков, не знам... не мога да дам оценка, само така съм попоглеждал насам натам и да ти кажа редат го на запад от топ финансистите, та барем знае малко повече от теб и той и тея "скъсляци" къде го редат за такъв.
За банките, не знам как да ти коментирам изказването, ти даваш ли си сметка всъщност банката каква институция е и дали е подвластна на държавата, не само тук в България?
И още нещо, което изпускате много от критикарите (ракиените критикари), това правителство има наследство, много от договорите са сключени преди години.
Ама и затва сме си такава "скъсана" държава, защото като дойде някой който стяга кесията, той автоматично става тъпия, нищо че ние трудно смятаме 2 + 2 на колк ое равно ;)

За мен е добре свършена работа да не ми искат НОВИ И ПО-ВОСОКИ ДАНЪЦИ И НАЛОЗИ,а не кат сега-дай,дай,дай,нови такси,данъци акцизи-мисля че горе го написах много точно,що ме караш да се повтарям,чети и мисли!!!
2-Дянков -топ финансист ама у EVN ,от такива "топ-финансисти" вече ми се повръща,много е лесно да кажеш на народа "дай пак",като е финансист какъвто аз не съм да измисли ПЛАН,СТРАТЕГИЯ за развитие,много "умна стратегия" и "страхотен план" по време на криза да поиска с наглост от народа и да му обяснява че трябва да даде иначе лошо му се пише!!!
3.За банките като не знаеш как да го коментираш,аз понеже съм пич и ще ти помогна,в щатите ,както и на всякъде в европа се намеси държавата ,и това стана преди банките да вдигнат лихвите и клиентите им да фалират,тук имаме вече модел по който ще се плъзнем,в момента все повече и повече клиенти не смогват да си плащат задълженията по високите лихви и обедняват драстично...абе к'во ти обяснявам,да си сляп да не го виждаш..
И като финал-какво наследство бре,какви договори какви глупости,ако се докаже че има договор с измамни условия-има съд,какво всяка вечер ми обясняват кой крал,кой мамил-да ги тикнат в затвора и да върнат парите,еййй,същото беше едно време и със сдс,имаше ей такива фанатици-ама скъсани,и сега са си скъсани...ама май са вече от герб

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Дек 2009, 14:37

Е.Димитров написа:За мен е добре свършена работа да не ми искат НОВИ И ПО-ВОСОКИ ДАНЪЦИ И НАЛОЗИ,а не кат сега-дай,дай,дай,нови такси,данъци акцизи-мисля че горе го написах много точно,що ме караш да се повтарям,чети и мисли!!!
2-Дянков -топ финансист ама у EVN ,от такива "топ-финансисти" вече ми се повръща,много е лесно да кажеш на народа "дай пак",като е финансист какъвто аз не съм да измисли ПЛАН,СТРАТЕГИЯ за развитие,много "умна стратегия" и "страхотен план" по време на криза да поиска с наглост от народа и да му обяснява че трябва да даде иначе лошо му се пише!!!
3.За банките като не знаеш как да го коментираш,аз понеже съм пич и ще ти помогна,в щатите ,както и на всякъде в европа се намеси държавата ,и това стана преди банките да вдигнат лихвите и клиентите им да фалират,тук имаме вече модел по който ще се плъзнем,в момента все повече и повече клиенти не смогват да си плащат задълженията по високите лихви и обедняват драстично...абе к'во ти обяснявам,да си сляп да не го виждаш..
И като финал-какво наследство бре,какви договори какви глупости,ако се докаже че има договор с измамни условия-има съд,какво всяка вечер ми обясняват кой крал,кой мамил-да ги тикнат в затвора и да върнат парите,еййй,същото беше едно време и със сдс,имаше ей такива фанатици-ама скъсани,и сега са си скъсани...ама май са вече от герб

Аййй, ще ми помогне. Ти верно ли се мислиш за толко голем :mhihi: Чак ми ставаш комичен вече с мнението ти за себе си... Та по въпроса с банките, искам да ми назовеш начина по който държавния апарат в Европа и САЩ са накарали банките да свалят лихвените проценти. Защото май си доста бос по този въпрос ;) Ма нищо де важното е да си кибер батка.

А за Дянков, изказваш мнението на медиите, нищо по-различно от посредствените читатели. Някакси да води група за антикризисни мерки в Световната банка... Абе може и да си прав, в никакъв случай не е по-добър от теб :mhihi:

Нещо за фанатиците не те разбрах, повтори го ма по-кротко ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата