НЯКОЙ ДАЛИ Е ИМАЛ ТОЗИ ПРОБЛЕМ
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: НЯКОЙ ДАЛИ Е ИМАЛ ТОЗИ ПРОБЛЕМ
^ не..изчезвай към фирмата...като идваш от централна гара посока лъвов ако не се лъжа последната перпендикулярна преди самия лъвов влизаш в локалното,успоредно на булеварда..ще видиш табелата БМВ влизаш вътре казваш на портиера за какво си,праща те на втория етаж,там обясняваш проблема,казват ти ок 20лв и те пращат там,където ги правят...
ето ти линк с адреса и "карта" http://www.bmv.online.bg/contact_us.html
ето ти линк с адреса и "карта" http://www.bmv.online.bg/contact_us.html
RSxRacer написа:Колежке да си обръщала внимание,че тия нитове не са някви случайни и надали с такива от приятел ще мине номера?
Да колега, нита и тогава и сега си е на табелата. Обърнала съм внимание. А, можех просто с помощ от приятел да си върна номера, ама... здраве да е. Те, така и направиха в КАТ.

Да караш Peugeot е страст!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Eva* написа:RSxRacer написа:Колежке да си обръщала внимание,че тия нитове не са някви случайни и надали с такива от приятел ще мине номера?
Да колега, нита и тогава и сега си е на табелата. Обърнала съм внимание. А, можех просто с помощ от приятел да си върна номера, ама... здраве да е. Те, така и направиха в КАТ.Просто занитиха табелката на мястото и с обикновена нитачка, заедно със стария нит с данните за регистрация на нея, без да го пипат.
е така е ама тука са ми задържали кола за изясняване и експертиза... иди обяснявай,че си сменял заден капак. Филм голям...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
RSxRacer написа:е така е ама тука са ми задържали кола за изясняване и експертиза... иди обяснявай,че си сменял заден капак. Филм голям...
Те ваще русенските верно,че бяха от заядливите..

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
///MapTo написа:RSxRacer написа:е така е ама тука са ми задържали кола за изясняване и експертиза... иди обяснявай,че си сменял заден капак. Филм голям...
Те ваще русенските верно,че бяха от заядливите..незнам кому е нужна такава простотия,като е напълно достатъчно да им покажа талона на колата,да погледнат рег.номера,да гледат рамата на колата,ще им я покажа на всичките места,на който съм я видял,че е написана и да приключим въпроса...
е то по тая логика,защо се пише и номера на мотора в талона като в цяла Европа примерно се води консуматив...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2