НЯКОЙ ДАЛИ Е ИМАЛ ТОЗИ ПРОБЛЕМ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: НЯКОЙ ДАЛИ Е ИМАЛ ТОЗИ ПРОБЛЕМ

Мнение от ///MapTo » 21 Дек 2009, 21:22

^ не..изчезвай към фирмата...като идваш от централна гара посока лъвов ако не се лъжа последната перпендикулярна преди самия лъвов влизаш в локалното,успоредно на булеварда..ще видиш табелата БМВ влизаш вътре казваш на портиера за какво си,праща те на втория етаж,там обясняваш проблема,казват ти ок 20лв и те пращат там,където ги правят...
ето ти линк с адреса и "карта" http://www.bmv.online.bg/contact_us.html
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 21 Дек 2009, 21:36

RSxRacer написа:Колежке да си обръщала внимание,че тия нитове не са някви случайни и надали с такива от приятел ще мине номера?

Да колега, нита и тогава и сега си е на табелата. Обърнала съм внимание. А, можех просто с помощ от приятел да си върна номера, ама... здраве да е. Те, така и направиха в КАТ. :) Просто занитиха табелката на мястото и с обикновена нитачка, заедно със стария нит с данните за регистрация на нея, без да го пипат.
Да караш Peugeot е страст!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 21 Дек 2009, 21:53

///MapTo написа:...
Много благодаря :yes:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 21 Дек 2009, 22:15

Eva* написа:
RSxRacer написа:Колежке да си обръщала внимание,че тия нитове не са някви случайни и надали с такива от приятел ще мине номера?

Да колега, нита и тогава и сега си е на табелата. Обърнала съм внимание. А, можех просто с помощ от приятел да си върна номера, ама... здраве да е. Те, така и направиха в КАТ. :) Просто занитиха табелката на мястото и с обикновена нитачка, заедно със стария нит с данните за регистрация на нея, без да го пипат.

е така е ама тука са ми задържали кола за изясняване и експертиза... иди обяснявай,че си сменял заден капак. Филм голям...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 21 Дек 2009, 22:17

RSxRacer написа:е така е ама тука са ми задържали кола за изясняване и експертиза... иди обяснявай,че си сменял заден капак. Филм голям...

Те ваще русенските верно,че бяха от заядливите.. :lol: незнам кому е нужна такава простотия,като е напълно достатъчно да им покажа талона на колата,да погледнат рег.номера,да гледат рамата на колата,ще им я покажа на всичките места,на който съм я видял,че е написана и да приключим въпроса... :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 21 Дек 2009, 22:19

///MapTo написа:
RSxRacer написа:е така е ама тука са ми задържали кола за изясняване и експертиза... иди обяснявай,че си сменял заден капак. Филм голям...

Те ваще русенските верно,че бяха от заядливите.. :lol: незнам кому е нужна такава простотия,като е напълно достатъчно да им покажа талона на колата,да погледнат рег.номера,да гледат рамата на колата,ще им я покажа на всичките места,на който съм я видял,че е написана и да приключим въпроса... :roll:

е то по тая логика,защо се пише и номера на мотора в талона като в цяла Европа примерно се води консуматив...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата