Качествени Цигари

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Re: Качествени Цигари

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 24 Дек 2009, 1:22

В крайна сметка всеки си избира с какво да се трови.... определенията от "коя отрова е по-добре?" или "заеби ги тея неща" не са нищо ново и едва ли ще бъдат по-остроумен вид на спам....

По темата, аз лично преди бях доволен от син Camel , но в повечето магазини ги нямат, сивия Viceroy също е добър /но Сръбския/ и последно се спрях на син Kent HD и съм доволен. А ако ще е за престиж, да ти кажа честно един хубав тютюн и малка машинка за свиване :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 24 Дек 2009, 2:38

за мен качествена цигара е червеното лъки .. но абсурд да си го намерите в бг :mhihi: бях си взел 2 стека от германия и много ми харесаха ... просто нямат нищо общо и с нашия давидов,парламент и квито са там другите скъпи цигари

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 24 Дек 2009, 3:29

Едно съм разбрал...че в България скъпите цигари като Давидов, Боро, Парламент...нямат нищо общо с истината. Майка ми се занимава с безмитно-валутна търговия в една авиокомпания и вкарват цигарите директно от Германия от най-големия доставчик за Европа. По едно време пушех бяло Боро с бандерол...после реших да я накарам да ми даде една кутия от тяхното бяло Боро...ей така...е, направо щях да припадна каква разлика имаха. Нашенското люти на гърлото, оставя по-гаден вкус в устата...за Парламента няма и да говоря. Сега съм я обработил да почнат на предлагат на борда и Боро Филтър Плюс, че да мога да си взимам от тях :mhihi:

В общи линии, ако можете да си намерите наистина цигари произвеждани за Западна Европа...давайте...хем са с по 1 лв. по-евтини, хем са и по-качествени и приятни...здравословни са еднакво малко :mhihi:

П.С.- Иначе на колегата, който е пуснал темата...не знам от колко време пушиш и защо пушиш...ако наистина си на 14, то тогава си вземи Давидов...по-гъзарска им е кутията, а и така или иначе скоро ще почнеш да чадиш по повече и ще преминеш на Виктори :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 24 Дек 2009, 3:37

Sobranie ама джобните ше отиват за една кутия смисъл са незнам как вървят джобните де :mhihi:
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 24 Дек 2009, 3:39

Pitbull_Germany написа:П.С.- Иначе на колегата, който е пуснал темата...не знам от колко време пушиш и защо пушиш...ако наистина си на 14, то тогава си вземи Давидов...по-гъзарска им е кутията, а и така или иначе скоро ще почнеш да чадиш по повече и ще преминеш на Виктори :mhihi:

На новото боро е по гъзарска :!:
Към автора: Питай родителското тяло.. :winky:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Дек 2009, 7:29

Pitbull_Germany написа:Едно съм разбрал...че в България скъпите цигари като Давидов, Боро, Парламент...нямат нищо общо с истината. Майка ми се занимава с безмитно-валутна търговия в една авиокомпания и вкарват цигарите директно от Германия от най-големия доставчик за Европа. По едно време пушех бяло Боро с бандерол...после реших да я накарам да ми даде една кутия от тяхното бяло Боро...ей така...е, направо щях да припадна каква разлика имаха. Нашенското люти на гърлото, оставя по-гаден вкус в устата...за Парламента няма и да говоря.
:yes: :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Дек 2009, 9:44

P1tbuL написа:за мен качествена цигара е червеното лъки .. но абсурд да си го намерите в бг :mhihi: бях си взел 2 стека от германия и много ми харесаха ... просто нямат нищо общо и с нашия давидов,парламент и квито са там другите скъпи цигари

Дааа,аз си бях взел от сърбия лъки и е гадно...
По темата,в България няма качествени и хубави цигари,предпочитам да си взема от германия на ебаси и цената отколкото тука,просто имаше едно време едни хора вкарваха нелегално ротманс и боро,сега съм им загубил дирите но бяха хубави цигари.
А Българското боро беше уникално,гръцкото също,но закупено от гърция,абе станахме страна на ментетата (репликите ),тука нищо оригинално и хубаво вече не може да се намери и като почнат и тука в секция продава да пишат "реплика",направо си го кажи менте ебаси

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 24 Дек 2009, 12:09

Pitbull_Germany написа:Едно съм разбрал...че в България скъпите цигари като Давидов, Боро, Парламент...нямат нищо общо с истината. Майка ми се занимава с безмитно-валутна търговия в една авиокомпания и вкарват цигарите директно от Германия от най-големия доставчик за Европа. По едно време пушех бяло Боро с бандерол...после реших да я накарам да ми даде една кутия от тяхното бяло Боро...ей така...е, направо щях да припадна каква разлика имаха. Нашенското люти на гърлото, оставя по-гаден вкус в устата...за Парламента няма и да говоря. Сега съм я обработил да почнат на предлагат на борда и Боро Филтър Плюс, че да мога да си взимам от тях :mhihi:

В общи линии, ако можете да си намерите наистина цигари произвеждани за Западна Европа...давайте...хем са с по 1 лв. по-евтини, хем са и по-качествени и приятни...здравословни са еднакво малко :mhihi:

П.С.- Иначе на колегата, който е пуснал темата...не знам от колко време пушиш и защо пушиш...ако наистина си на 14, то тогава си вземи Давидов...по-гъзарска им е кутията, а и така или иначе скоро ще почнеш да чадиш по повече и ще преминеш на Виктори :mhihi:

Само не схванах това с "гъзарията" аз тая дума не мога да я приема но както и да е,за мен няма значение кутията,важното е тютюна да е хубав....
Ясно,то се е видяло че в БГ не може да си намериш качeствени цигари...ше си караме на Бяло Виктори и Бяло Боро..

Между другото един колега в предните постове беше писал че не пише "Parlament" а "Parliament" (или нещо от сорта) и деиствително когато преди малко ходих до магазина за цигари...се загледах в "Parlament" и пишеше "Parliament" ...
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от georgymk » 24 Дек 2009, 12:10

Spiro написа:Sobranie ама джобните ше отиват за една кутия смисъл са незнам как вървят джобните де :mhihi:

Като не знаеш,не коментирай,по горе съм писал че имам възможност ... но явно не си го прочел
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 24 Дек 2009, 13:16

georgymk написа:
Spiro написа:Sobranie ама джобните ше отиват за една кутия смисъл са незнам как вървят джобните де :mhihi:

Като не знаеш,не коментирай,по горе съм писал че имам възможност ... но явно не си го прочел

Тиийнейджър неориентиран гледай сега по принцип ти на мене абсолютно неможеш да ми кажеш какво да направя дали да коментирам или не в случая,щото си един малък смешко(забележи колко културно се изказвам) и няма кой да те приеме насериозно тука и по принцип в живота...И ако беше израстнал малко умствено щеше да схванеш смисъла макар и в краткия ми отговор по горе както и на колегите,а не да схващаш само иронията....И каква възможност имаш бе младенец смисъл работиш ли или чистиш колата на тате от снега и той ти дава пари ? :mhihi: ....Бъдни вечер е и за това ще си замълча,но по-принцип гледай да избягваш постове от този тип към мене...
Приемай го като съвет от по голям.....

И сега сериозно искам да ми пишеш на ЛС колко вървят джобните на ден
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от georgymk » 24 Дек 2009, 13:26

Spiro написа:
georgymk написа:

Тиийнейджър неориентиран гледай сега по принцип ти на мене абсолютно неможеш да ми кажеш какво да направя дали да коментирам или не в случая,щото си един малък смешко(забележи колко културно се изказвам) и няма кой да те приеме насериозно тука и по принцип в живота...И ако беше израстнал малко умствено щеше да схванеш смисъла макар и в краткия ми отговор по горе както и на колегите,а не да схващаш само иронията....И каква възможност имаш бе младенец смисъл работиш ли или чистиш колата на тате от снега и той ти дава пари ? :mhihi: ....Бъдни вечер е и за това ще си замълча,но по-принцип гледай да избягваш постове от този тип към мене...
Приемай го като съвет от по голям.....

И сега сериозно искам да ми пишеш на ЛС колко вървят джобните на ден

Писах ти...ориентирания
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Мнение от Николай Занчев » 24 Дек 2009, 13:39

Sobranie-доста качествени цигари,малко скъпички но няма нищо общо с Виктори,Вайс Рой и т.н.
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от georgymk » 24 Дек 2009, 13:45

Николай Занчев написа:Sobranie-доста качествени цигари,малко скъпички но няма нищо общо с Виктори,Вайс Рой и т.н.

Хмм,за пръв път ги чувам,сигурен ли си че се продават в по-големите градове ?
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 24 Дек 2009, 13:49

да продават се. в два варианта са черна кутия и шарена с преобладаващо розово мисля че беше, златен надпис, около 10 кинта обаче
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Мнение от Николай Занчев » 24 Дек 2009, 13:55

Би трябвало да се продават за София,Пловдив,Благоевград и Бургас със сигурност се продават защото съм си купувал.Цената им е 10 лева,а и са доста интересни на цвят има розови,жълти,зелени става дума за хартията :mhihi: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата