59 скрити камери ще ни дебнат ВАЖНО!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Re: 59 скрити камери ще ни дебнат ВАЖНО!!!

Мнение от Spoony » 24 Дек 2009, 12:11

Чудесна идея са тези камери, най-после нещо да се направи в правилната посока ;)
.

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 24 Дек 2009, 12:19

Face написа:Ще сте участници в новото риалити на КАТ биг рейсър :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Мнение от Николай Занчев » 24 Дек 2009, 13:13

Смех голем с тия камери :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ако минавате покрай тунела на Обеля след Хит и Практикер погледнете за камерите точно преди да се спуснеш в тунела :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 24 Дек 2009, 13:23

да ми снимат к.. колите ги пишем на дедо на името боли ме фара

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 24 Дек 2009, 13:28

P1tbuL написа:Най- мразя скритите неща... защо не кажат къде са тия камери.... като не искат да има гонки да наслагат в цяла бг камери през 300м. и готово... да ама нямат средствата нали... затова дай да крием камерите та рейсърите да се плашат.... хах... егати и камерите та те не вършат никаква работа.... например преди няколко дни като се заледи вечерта не можах да спра на сливница на един светофар ... още нямам нищо в пощата... много пъти ми се се случвало умишлено да правя дребни нарушения пред камери... и кво ... още никой не ме е снимал... после били работели камерите.... хах

дишай...
честитките идват след 5-6 месеца :mhihi: , но идват!

камерите са полезни, ама то не може само със секира, трябва и морков - демек хем камери, хем писти! :smoke:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Дек 2009, 13:37

acho.rs написа:Аз ще снимат ли правителствените коли или те си карат с 90 км/ч :evil: :evil: :evil:

А така , тия олигофрени ептЕн си правят каквото искат :evil: Често си мечтая да си имам един бияч - Москвич 412 и като се зададт към мен да ме бутат от пътя така ще ги навървя майсторската ,че свитки и смачкани ламарини ще им се виждат дълги години като си лягат нощем :bang:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Мнение от Николай Занчев » 24 Дек 2009, 13:47

Penchev написа:
acho.rs написа:Аз ще снимат ли правителствените коли или те си карат с 90 км/ч :evil: :evil: :evil:

А така , тия олигофрени ептЕн си правят каквото искат :evil: Често си мечтая да си имам един бияч - Москвич 412 и като се зададт към мен да ме бутат от пътя така ще ги навървя майсторската ,че свитки и смачкани ламарини ще им се виждат дълги години като си лягат нощем :bang:

Георги Пенчев

Колега Пенчев,наскоро стана катастрофа с Москвич и Ауди (депутата дето уби невинния човек) и като видях на какво прилича Москвича пред Аудито направо :shock: А камо ли с тези 7-ци и S-класи.А че карат все едно са хванали Бог за пишка.а това няма спор.Както каза ти че мечтаеш за Москвич аз мечтая за Камаз :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 24 Дек 2009, 14:47

оранжевото е калника от москвича (сори за гандата снимка, ама в бързината толкова)
Изображение
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 24 Дек 2009, 14:54

_65536_kb_sec_ написа:оранжевото е калника от москвича (сори за гандата снимка, ама в бързината толкова)
Изображение

Това не е ли на Първа работническа, до Централна Гара?
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 24 Дек 2009, 15:59

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 24 Дек 2009, 19:43

Е.Димитров написа:Едно време ,като състезанието Париж-Декар минаваше през пустинята и минаваха през земите на местните,което много тормозеше хората,местните се организираха и залягаха между дюните с пушки и ги обстрелваха,беше доста забавно.
Ще вземе и ние дето живеем покрай тея булеварди дето си правят гонките и да си вземем по една карабина,за да внесем още малко адреналин в състезнието.
Ходете на калояново бре,рейсърчета ,или немате толкова парички да стигнете до там.
Още се чудя ,ония олигофрен с "бързия опел" от вибокса,как не са го закопчали въз основа на показното клипче...

То па калояново ако мислиш, че е писта като писта ... просто е единственото което се доближава до писта ...
Докато не се напеави нещо в София то няма спре ... то имаше едно божурище и него го затвориха.
а ние даже сме си много мирни ... американците щото нямаха ГОТИНА писта в 1 щат направиха егати панаира ...та ние сме си мишки. Знаем само да се оплакваме ама и тва не го можем добре и само на половина го правим
http://www.2fast2real.com/
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Дек 2009, 10:10

Sharo написа:
Е.Димитров написа:Едно време ,като състезанието Париж-Декар минаваше през пустинята и минаваха през земите на местните,което много тормозеше хората,местните се организираха и залягаха между дюните с пушки и ги обстрелваха,беше доста забавно.
Ще вземе и ние дето живеем покрай тея булеварди дето си правят гонките и да си вземем по една карабина,за да внесем още малко адреналин в състезнието.
Ходете на калояново бре,рейсърчета ,или немате толкова парички да стигнете до там.
Още се чудя ,ония олигофрен с "бързия опел" от вибокса,как не са го закопчали въз основа на показното клипче...

То па калояново ако мислиш, че е писта като писта ... просто е единственото което се доближава до писта ...
Докато не се напеави нещо в София то няма спре ... то имаше едно божурище и него го затвориха.
а ние даже сме си много мирни ... американците щото нямаха ГОТИНА писта в 1 щат направиха егати панаира ...та ние сме си мишки. Знаем само да се оплакваме ама и тва не го можем добре и само на половина го правим

Ми приятелю,щом се събират толкова желаещи,съберете пари и си направете писта,има толкова пустеещи земи,се 400 летра ще се намерят

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 25 Дек 2009, 11:59

Новата ми кола съм решил да я пиша на името на баба ми Пенка от с. Острово обл. Оряхово . Така да си ги пращат там каквото имат господата от фирма КАТ-ПП . Да си ебат мамата проста и да съм и живи и здрави децата !
Пресен случаи от преди седмица. 23:45ч гр Варна , кв Аспарухово. Времето -10градуса , яка поледица с примес със сняг. Голямо кръстовище , знак Стоп. Спирачки , АБС , рита, зимната гума се опитва да спре. Видях че няма коли , и реших да пусна спирачките защото се очертаваше с 5км/ч да спирам ппоне още 5-6метра . Завих и стоп палка. Аз : Добър Вечер
Ушев: Знаеш за какво те спирам
Аз: Еми ето ти колата , ако успееш да спреш там , ми напшиши и два акта.
Ушев: Дай да видим дали е лед . . .
Аз: Значи ти си полицай и не знаеш каква е пътната обстановка на 15метра от поста ти , така ли ?
Ушев:Ти маи си пил а ?
Аз:ДА!
Ушев: Ела при колега да ти духнеш и да ти напишем едно Актче че шофираш в нетрезво състояние
Аз:Ама първо да се целуваме , щото иначе не духам
Ушев: Яко смях
Аз: Насрах се да се хиля
Върнаха ми документите и си заминах по живо и здраво . Значи не го ли бях обърбал на шега и маитап , щяха да ми напишат АКТ че не съм успял да спра на поледица , че съм карал с несъобразена скорост с пътната обстановка и можеше и още . . . .

Така че , следващата кола на баба ми на името !
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 25 Дек 2009, 12:25

Е.Димитров написа:
Sharo написа:

Ми приятелю,щом се събират толкова желаещи,съберете пари и си направете писта,има толкова пустеещи земи,се 400 летра ще се намерят

Хехе ... то точно там е въпроса, че само според ветниците и телевизията се събират ужастно много хора и се разиграват некви милиони в наградни фондове ... Събират се по 20 човека в град и люпят семки в реалност. Да не говорим па колко милиона струва една писта и че държавата никога няма даде да се направи нещо такова ако не отмъкне тя нещо. Преди години имаше едни чуждестранни еднтусиасти дето искаха да правят нещо такова в бг ама милата ни татковина им разби всички мераци.
Вярвай, че събиращите се да люпяд семмки по Бояна са най-малкия проблем в държавата. То със всичко ни се дава лоп пример тука, а дето викат каквото повикало такова се обадило.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Потребител
Аватар
Кара: вълнено RECARO на една ска
Мечтае да кара: метлъ

Мнение от infected blood » 25 Дек 2009, 13:13

Аз какво да правя да карам с 200км/ч, или да се усмихвам ,че ме снимат??? :dunno:
Гоуфо е на 300 хиляди, ама споко! Ние през половината сме го бутали!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата