Застигна ме и мен кражба

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Re: Застигна ме и мен кражба

Мнение от ares2 » 27 Дек 2009, 1:24

колеги :dunno: поне ако ви предложат М огледала гранитен сив металик пишете едно лично.. за вас огледалата за мен продавача :mrgreen:

:bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 27 Дек 2009, 4:27

Форума следя от 2г и половина и съм бих казап постоянно в него, цял ден и до 2-3ч през нощта. Работата ми позволява да съм вътре постояно и смея да твърдя, че доста теми съм прочел интересуващи и не интересуващи. Разгледал съм доста галерии. Не искам да твърдя 100%, тъй като нищо не съм видял с очите си, а само на тях се вярва 100%, но тук има доста хора свързани с кражбите. Лично аз съм хващал двама човека, единия беше с 5-6 поста, другия беше редовен, до момента до който не си разменихме няколко ЛС-та от тогава този човек не съм го виждал да пише. Може да е с друг ник, но със стария не пишеше. И двамата ги хванах, че продават части, които са крадени от коли, просто познавах хората. Едната беше в Люлин, другата на Стамболийски. За това хиляди пъти е писано, не си слагайте колите в галериите или трябва да са на сигурно място.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 27 Дек 2009, 5:01

cable написа:Форума следя от 2г и половина и съм бих казап постоянно в него, цял ден и до 2-3ч през нощта. Работата ми позволява да съм вътре постояно и смея да твърдя, че доста теми съм прочел интересуващи и не интересуващи. Разгледал съм доста галерии. Не искам да твърдя 100%, тъй като нищо не съм видял с очите си, а само на тях се вярва 100%, но тук има доста хора свързани с кражбите. Лично аз съм хващал двама човека, единия беше с 5-6 поста, другия беше редовен, до момента до който не си разменихме няколко ЛС-та от тогава този човек не съм го виждал да пише. Може да е с друг ник, но със стария не пишеше. И двамата ги хванах, че продават части, които са крадени от коли, просто познавах хората. Едната беше в Люлин, другата на Стамболийски. За това хиляди пъти е писано, не си слагайте колите в галериите или трябва да са на сигурно място.

е добре дее :dunno: като е на паркинг :paranoid: чичака като каже,че е ходил за кафе..или е спал... :ranting:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ares2 » 28 Дек 2009, 17:52

еи селяните са се върнали да си дооткраднат остатъка от едното огледало нощес.
такова нахалство няма. взел съм си отпуска и ще седя там докато не се намерят тия. ако трябва ще обикалям всеки паркинг на всеки блок. все ще се намерят . може в затворя да вляза ,но с тия момченца е свършено!!!!!!!!!!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 28 Дек 2009, 18:00

ares2 написа:свалени са си както трябва. по точно са ги счупили 100% но няма остатъци от нищо
в проклета държавичка живеем. няма какво да се прави. дамо само да се добера до някои замесен в историията

тук пишеш.
че няма остатъци от нищо
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ares2 » 28 Дек 2009, 18:07

нямаше остатъци от счупени парчета около колата. това си беше самата стоика на едното която не са могли да махнат. явно са прецеили че им трябва :banghead: м ен факта че са дошли пак ме вбеси
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 28 Дек 2009, 18:10

е 3-ти път,ако се върнат треа са мнооо тъпи парчета.
са наи -много да фанеш някои други крадци.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 28 Дек 2009, 18:10

Е то бива бива наглост ма чак пък толкова :banghead: :banghead:
:driving: :dunno: :driving:

Предишна