Wii vs. PS3

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Re: Wii vs. PS3

Мнение от galant » 25 Дек 2009, 15:34

acho.rs написа:
eraziel написа:Гледайте т'ва и си помислете коя конзола ше си купите :)
http://www.youtube.com/watch?v=oACt9R9z37U

... ти ако вярваш , че ще бъде точно така.Поредното изхвърляне на Нинтендо ...

Сега ако ми кажат че и този ако ме цапне и ще пусна кръв,направо незнам.Това на клипа не го виждам скоро като реалност а и е доста тъпо,даже прекалено тъпо!Относно дали ПС3 или УИИ просто няма място за сравнение като конзола и като предлагани игри.Двете конзоли са различни точно толкова колкото Голф5 и БМВ 7.Вземай ПС3,Х бокса има добри заглавия но е по слабата конзола и отстъпва на ПС3 в много показатели.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 25 Дек 2009, 15:51

Хахахахах какво не виждате като реалност бе, вече е било презентирано на Е3 и е било тествано и от случайни посетители
Напишете в ютуба natal E3 handson и гледайте дали е реалност или не :)
Единия ми коментира изхвърляния на нинтендо, т'ва е за X-box, другия за кръв говори :)

Иначе не знам изобщо как може да се сравняват PS3 и Wii, при положение, че те нямат нищо общо, освен, че и двете са home entertainment system...
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 25 Дек 2009, 16:31

eraziel написа:Хахахахах какво не виждате като реалност бе, вече е било презентирано на Е3 и е било тествано и от случайни посетители
Напишете в ютуба natal E3 handson и гледайте дали е реалност или не :)
Единия ми коментира изхвърляния на нинтендо, т'ва е за X-box, другия за кръв говори :)

Иначе не знам изобщо как може да се сравняват PS3 и Wii, при положение, че те нямат нищо общо, освен, че и двете са home entertainment system...

Когато го видиш в търговската мрежа в точно този му вариант ми се обади,ще ти го купя.Има разлика от проект до краен продукт.По тези изложения показват много концепти,проекти и шукарийки които не виждат бял свят никога.Иначе е тъпо до безкрайност,да караш кола без волан в ръцете,невиждам смисъл освен показване до къде са стигнали хай-теч играчките.По темата:грабвай колега ПС3-то
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 25 Дек 2009, 22:05

ПС3 дивекс чете ли?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 25 Дек 2009, 22:13

kiko написа:ПС3 дивекс чете ли?

Чете.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от izhelev » 27 Дек 2009, 18:37

Spit-Fire написа:Трябва да си луд за да си вземеш Wii. Имам едно тука и това е пълна тъпня, дето би му се радвал да махаш като шматка с дистанционното само ако си на под 12 години.

Подобно генерализиране на нещата не е полезно никому. На Wii е забавно да играеш с приятели ;) (размерите на стаята трябва да го позволяват). Ако човек играе сам ще се отегчи бързо, какъвто може би е твоят случай.

Предишна

Назад към Извън Темата