Wii vs. PS3
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Re: Wii vs. PS3
acho.rs написа:eraziel написа:Гледайте т'ва и си помислете коя конзола ше си купите![]()
http://www.youtube.com/watch?v=oACt9R9z37U
... ти ако вярваш , че ще бъде точно така.Поредното изхвърляне на Нинтендо ...
Сега ако ми кажат че и този ако ме цапне и ще пусна кръв,направо незнам.Това на клипа не го виждам скоро като реалност а и е доста тъпо,даже прекалено тъпо!Относно дали ПС3 или УИИ просто няма място за сравнение като конзола и като предлагани игри.Двете конзоли са различни точно толкова колкото Голф5 и БМВ 7.Вземай ПС3,Х бокса има добри заглавия но е по слабата конзола и отстъпва на ПС3 в много показатели.
Хахахахах какво не виждате като реалност бе, вече е било презентирано на Е3 и е било тествано и от случайни посетители
Напишете в ютуба natal E3 handson и гледайте дали е реалност или не
Единия ми коментира изхвърляния на нинтендо, т'ва е за X-box, другия за кръв говори
Иначе не знам изобщо как може да се сравняват PS3 и Wii, при положение, че те нямат нищо общо, освен, че и двете са home entertainment system...

Единия ми коментира изхвърляния на нинтендо, т'ва е за X-box, другия за кръв говори

Иначе не знам изобщо как може да се сравняват PS3 и Wii, при положение, че те нямат нищо общо, освен, че и двете са home entertainment system...
In Ban We Trust!
- galant
- младши ентусиаст
-
eraziel написа:Хахахахах какво не виждате като реалност бе, вече е било презентирано на Е3 и е било тествано и от случайни посетители
Единия ми коментира изхвърляния на нинтендо, т'ва е за X-box, другия за кръв говори![]()
Когато го видиш в търговската мрежа в точно този му вариант ми се обади,ще ти го купя.Има разлика от проект до краен продукт.По тези изложения показват много концепти,проекти и шукарийки които не виждат бял свят никога.Иначе е тъпо до безкрайност,да караш кола без волан в ръцете,невиждам смисъл освен показване до къде са стигнали хай-теч играчките.По темата:грабвай колега ПС3-то
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ПС3 дивекс чете ли?
- galant
- младши ентусиаст
-
Spit-Fire написа:Трябва да си луд за да си вземеш Wii. Имам едно тука и това е пълна тъпня, дето би му се радвал да махаш като шматка с дистанционното само ако си на под 12 години.
Подобно генерализиране на нещата не е полезно никому. На Wii е забавно да играеш с приятели

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2